lauantai 26. maaliskuuta 2016

Lumene True Mystic volume

Heippa kaikki! Miten teidän pääsiäinen on sujunut? Täällä vietetään toista vapaapäivää sateisissa merkeissä, ei oikein innosta tuo sää nyt ulkoilemaan. Eilinen meni samoissa merkeissä, lähinnä kotisohvalla RuPaul's Drag Racea katsellen. Onko tuo sarja teille muuten tuttu? Siitä on somessa puhuttu jo kauan, mutta itse pääsin sen pariin vasta hetki sitten ja nyt oon katsonut kaudet 2 ja 3 Netflixistä :D. Niin hyvä ja koukuttava, kannattaa katsoa jos et vielä ole! Haluun tehdä piakkoin jonkun oman kokeilun drag meikistä. Tänään ei kuitenkaan olla drag queeneja vaan puhutaan hieman melko tuoreesta ripsarista.


Lumene julkaisi tuossa kuluneen talven aikana uutuus ripsivärin True mystic volume* ja saman sarjan eyelinerin. Tuon linerin sainkin silloin talvella jonkun livboxin mukana, mutta ripsari on kaivellut mielessä pitkään. Sitä kehuttiin ja hehkutettiin kaikissa blogeissa ja somessa niin paljon, että minäkin halusin! Nyt pääsen vihdoin minäkin tätä testailemaan, sillä sain Lumenelta sen testiin. 


Pakkaus tässä on todella tyylikäs mun mielestä, tykkään noista vivahde-eroista mitä sävyissä on, tämä näyttää aivan alkusyksyn yötaivaalta. Myös harja on tässä kivan oloinen. Harjakset eivät ole liian pitkiä tai tuuheita vaan melko tiiviitä ja lyhyitä, jolloin tällä pääsee helposti ripsen tyveenkin sotkematta. Tämän pitäisi olla volyymia tuova maskara, siitä en ole vielä ekan käyttökerran jälkeen ihan vakuuttunut.

Ennen ripsiväriä


Tässä näette eron silmien välillä, kun toisessa on ripsaria yksi kerros ja toinen on paljas. Taivutuksia tämä ripsiväri ei juurikaan pitänyt, mutta se voi myös johtua mun surkeista ripsentaivuttimista. Mullahan ei ikinä pysy taivutukset ripsissä. Volyymia en juurikaan saanut yhdella kerroksella aikaiseksi, mutta ripsari erotteli ripset kauniisti eikä tehnyt paakkuja.


Lopputulos oli mielestäni hyvin luonnollinen. Toki tätä voisi kerrostaa enemmän, jolloin ripsistä saisi varmasti tuuheammat, mutta tässä näette nyt mitä yksi kerros sai aikaan mun olemattomissa ripsissä. Tykkäsin tästä kyllä paljon, sopii mainiosti mun arkimeikkiin, koska se on niin luonnollinen. Mitään varisemista ei päivän aikana tapahtunut, vaan ripset näyttivät hyviltä vielä illalla pois pestessä. Tämä meni kyllä heti marketti maskaroiden TOP3:seen.

Oletko sinä kokeillut jo True Mystic ripsiväriä? Mitä pidit?

Love, Mari


*Ripsiväri saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tosi paljon tämän tekemästä jäljestä, mutta eihän tää tietenkään suttaamatta mun silmissä pysynyt paria tuntia kauempaa, mutta se ei ole Lumenen syy, samoin tapahtuu 99,5% ripsarien kohdalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onpa kurjaa! :/ Mulla pysyi kyllä siistinä pitkän päivän, harmi vaan että taivutuksia ei pitänyt. Silti oikein hyvä ripsari tämä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...