torstai 24. maaliskuuta 2016

Spring rose

Heippa vaan! Tänään olisi sitten viiminen työpäivä ennen pientä pääsiäislomaa, hiphei. Miten te aiotte viettää pääsiäistä? Blogin puolella on luvassa mm. tuote-esittelyjä parista kivasta jutusta ja pääsiäis-teemaan sopiva meikkilook. Tänäänkin ollan meikin parissa ja hyvin keväisen sellaisen. Tämä on itse asiassa aikalailla lähes täysin samanlainen meikki minkä julkaisin vuosi sitten keväällä. Jostain syystä tämä vuodenaika inspiroi näihin sävyihin, sillä en ole koskenutkaan tuohon pigmenttiin sitten sen viime keväisen. Kuitenkin tykkään tästä meikistä ihan hurjasti, toivottavasti tekin tykkäätte! Jos ei mitään muuta uutta tästä saada irti niin ainakin nähdään olenko kehittynyt yhtään vuoden aikana tai onko kuvaus tyyli muuttunut :D


Keväiseen meikkiin kuulu mielestäni hyvin oleellisesti raikas ja kuulas pohjameikki ja kirkkaat sävyt. Näillä periaatteilla lähdin tätäkin meikkiä tekemään ja varsin onnistuneesti omasta mielestäni. Jos tämä on sun makuun liian pinkki niin lookkia saa helposti kevennettyä käyttämällä esim. nudea huulipunaa. 


Suihkautin kasvoille aluksi Tatchan dewy skin mistiä tuomaan hehkua, koska käytin MACin pro longwear meikkivoidetta, joka ei ole kaikista heleämmästä päästä. Tuo ihmesuihke on jotain niin täydellistä, se saa ihon näyttämään terveeltä ja kuulaalta, oli mikä oli. Muutoin käytin kasvoilla vain puuterimaisia tuotteita tälläkertaa, vaikka yleensä keväällä ne voidemaisetkin on kovassa käytössä.


Silmämeikki on tämän lookin kuningatar. RAKASTAN tuota MACin pigmenttiä sävyssä rose, joka luomen keskellä on kunniapaikallaan. Se on vaan niin kaunis. Käytin alla hieman Too Facedin glitter liimaa ja suihkutin siveltimeen fix+ suihketta, jotta sain pigmentistä vieläkin intensiivisemmän. Muut luomivärit ovatkin MUGilta.


Tämä meikki vaati mielestäni hieman volyymia ripsiin, mutta en kuitenkaan halunnut mitään övereitä peittämään luomiväriä. Päädyin laittamaan puolikkaat ripset molempien silmien ulkonurkkiin, tuttu kikka ja toimii aina! 


Kertokaahan mitä tykkäätte tästä meikistä ja mitkä on teidän suosikki sävyjä kevät meikissä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Tatcha dewy skin mist
MUFE step1 smoothing primer
MAC pro longwear nourishing foundation
MAC pro longwear concealer
ABH contour kit
Urban Decay naked skin powder
Hikari blush, tango
MAC mineralize skinfinish, lightscapade
Too Faced blushing bronzer, pink leopard

Too Faced glitter glue
MAC pigment, rose
Makeup Geek eyeshadows; peach smoothie, shimma shimma, mango tango, razzleberry, simply marlena, bitten
Kat Von D tattoo liner, trooper
MAC technakohl liner, graphblack
Rimmel scandaleyes retro glam mascara
bareMinerals eyeliner, 9Pm

ABH dipbrow pomade, soft brown

MAC Viva glam Miley Cyrus huulipuna

3 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen meikki! Itse suosin raikasta vihreää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh joo, vihreä on myös yks mun suosikkini ympäri vuoden :)

      Poista
  2. Ihanan pirteä meikki, tykkään! :)


    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...