tiistai 22. maaliskuuta 2016

ColourPop All Star

Heippahei ystäväiset! Ollaan tässä lähiaikoina tekemässä kimppatilausta ColourPopille parin bloggajakollegan kanssa. Koska mä olen oikea ColourPop fanatic, konkari ja hamstraaja sain toiveen tehdä postauksen mun suosikki ColourPop tuotteista. YAY I say! Miksen oo ajatellut tätä aikasemmin? Oon kyllä esitellyt paljon uusia ColourPop ostoksia ja kokoelmaani muuten, mutta en oo koskaan vielä  koonnut yhteen postaukseen niitä suosikkejani. Joten, drum roll please, tänään on vuorossa ColourPop All Star!


Tää oli lopulta yllättävän vaikeaa. Mulle on kertynyt melko isohko kokoelma tuotteita ja niiden ultimaattisten lemppareiden valinta ei käynyt ihan hetkessä, koska ne on kaikki lemppareita! Mä oon hehkuttanut tätä kyseistä brändiä niin usein, että se ei liene kenellekään enää yllätys. Sain kuitenkin lopulta valikoitua tähän muutaman lempparin eri kategorioista, nämä on niitä mun eniten käyttämiä tai muuten vaan lemppareita.


Aloitetaan huulituotteista. Ultra matte lip punat ovat nestemäisiä huulilakkoja, jotka kuivuvat täysin mattapintaisiksi. Sävyjä on paljon, jokaiselle varmasti löytyy mieluisia. Koostumus näissä on hyvin nestemäinen ja ne kuivahtavat ihan muutamassa sekunnissa, joten työstämisen kanssa saa olla aika nopea. Nämä kuivattavat huulia jonkin verran, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Kuivuttuaan ne tuntuvat huulilla lähes olemattomilta, eivät jää yhtään tahmaisiksi. ColourPop uudisti näiden formulaa jokin aika sitten, joten vanhojen ja uusien sävyjen välillä on pienoisia eroja ja itse tykkäsin kyllä vanhasta enemmän. Suosikkisävyni vanhasta kokoelmasta on Solow, joka on aivan täydellinen pinkki nude. Uudesta formulasta suosikkini on More Better, joka taas on ihanan marjaisa viileä pinkki.
Alkuperäiset Lippie Stixit ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, tykkään niistä ihan hirmuisesti. Näistäkin löytyy eri koostumuksella olevia, kuten mattaa, satiinia ja kermaista. Matta on luonnollisesti suosikkini, mutta kaikki ne on tosi kivoja. Nämä on perinteisemmän huulipunan tuntuisia huulilla ja ne levittyvät tosi nätisti puikosta. Suosikki sävyni ovat molemmat Kathleen Lightsin suunnittelemia, alkuperäinen Lumière ja uusi Aquarius.


Sitten päästäänkin luomiväreihin, tai kuten ColourPopilla sanotaan, super shock shadows. Nämä ovat koostumukseltaan niin pehmeän kermaisia ja uniikkeja, näitä ei voi verrata mihinkään muuhun. Pigmentti näissä on aivan uskomaton ja pysyvyys myös. Näitä ei ihan niin vaan saakaan puhdistettua iholta, eli pitäkää se mielessä kun swatchailette ;). Luomivärit on tietysti mun suosikkien suosikkeja, joten oli super vaikeaa valita vain muutama sävy. Yksi on ylitse muiden ja se on tietysti Kathleen Lightsin Weenie. Kaksi muuta TOP3:seen päässyttä sävyä ovat Drift ja Partridge. 


ColourPopilla on myös aivan erityisen hyviä kasvotuotteita. Valikoimaan kuuluu poskipunia, highlightereita ja aurinkopuutereita ja näistä valikoin kaksi eniten käyttämääni tähän All Star listalle. Poskipuna lempparini on pakko olla Prenup, siis katsokaa nyt tuota sävyä! Täydellinen dusty rose. Highlighter suosikkini on Lunch money, joka on upea shampanja kulta, hieman saman kaltainen kuin Mary-Lou Manizer. Nämä on helpoin levittää joko duo fibre siveltimellä tai ihan vaan sormilla. Poskipunien kanssa olen todennut parhaaksi RT:n stippling brushin.


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä listalle pääsi mukaan kaksi rajauskynää. ColourPop julkaisi sekä nämä kynät, että geelimäiset rajausvärit ja vaikka ne geelitkin on tosi hyviä, on nämä kynät täyttä rakkautta. Ne ovat pigmenttisiä ja pysyviä, eivät suttaannu edes vesirajalla. Parasta näissä silti on upeat kirkkaat sävyt. 

Siinäpä nyt listattuna kaikki tämän hetken suosikki ColourPop tuotteeni, toivottavasti tästä oli teille iloa ja apua! ColourPop on juuri julkaissut myös ultra satin lip -huulilakat ja sarjan kulmakyniä ja kulmageelejä, joita en vielä ole päässyt kokeilemaan, mutta palataan niihin sitten myöhemmin.

Loppuun vielä hieman hinnastoa;

Luomivärit 5 dollaria/kpl
Lippie stixit 5 dollaria/kpl
Ultra matte lip 6 dollaria/kpl
Poskipunat ja Highlighterit 8 dollaria/kpl
Rajauskynät 5 dollaria/kpl

Mikä oli sun suosikki?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Tosi hauska postausidea! :D Haluaisin päästä testaamaan noita Ulta Matte Lip -punia sekä tuota ihanaa highlighteriä tuossa oikealla, Lunch Money taisi olla! Nämähän ei hinnankirossa ole, mutta niiden saaminen suomeen maksaakin sitten ihan suht. paljon (tälläinen käsitys mulla ainakin on...). Ehkä sitten kun voitan lotossa ja voin valita vaan parilla klikillä mitä tahdon tilata ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan noita, ovat kaikinpuolin hintansa väärtejä :D Eikä näiden saaminen Suomeen mun mielestä ainakaan niin kovin kallista ole. Postitus Shipitolle on noin 5 dollaria, ilmainen jos tiluksen arvo 30 dollaria tai yli. Shipitolta Suomeen postit olleet 8 dollarin luokkaa, joskus vähän enemmän, joskus vähemmän. Kun miettii, että ihan perus Stockmannin postimaksut on 6,90€ niin ei tuo ole paha ollenkaan.

   Poista
 2. Ooooo pian mullakin on näitä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...