perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kanarian ostokset!

Varautukaa pitkään postaukseen! Tänään nimittäin kokosin teille yhteen kaikki (poislukien pari vaatetta) ostokseni Gran Canarialta. Vaikka mielestäni en niin kauheasti shoppaillutkaan niin jotakin kivaa tarttui mukaan kuitenkin ja oon ihan super innoissani näistä kaikista. Mennään siis itse asiaan!

Hotellimme sijaitsi Playa del Inglésissä, jossa ostosmahdollisuudet olivat rajalliset, mutta ihan riittävät kuitenkin. Pieniä putiikkeja oli paljon ja kosmetiikkaliikkeitä sitäkin enemmän. Lähes joka nurkan takana tuntui olevan uusi parfumeria, valikoima lähes sama kaikissa. Liikkeissä myytiin paljon saaren oman tuotannon Aloe vera -tuotteita, mutta myös high end -kosmetiikkaa ja kaikkia kuviteltavissa olevia hajuvesia. Osasta liikkeistä löytyi myös mm. Sleek, Essence ja Makeup revolution. 


Yhdeksi päiväksi lähdimme Las Palmasiin, saaren pääkaupunkiin ostoskierrokselle. Olin ottanut selvää, että siellä sijaitsi saaren ainoa Sephora, joten pakkohan siellä oli käydä. Sephora sijaitsi el corte ingles tavaratalossa, joka on vähän kuin paikallinen Stockmann. Kosmetiikkaosastolla oli oma Sephora piste, vähän niinkuin MACilla. Valikoima ei siis tietenkään ollut niin laaja kun olisi voinut toivoa, mutta löytyi kuitenkin Too Faced, benefit, Kat von D, MUFE jne. Tein muutamia pitkään himoitsemiani ostoksia, katsotaan niitä seuraavaksi.


Too Facedilta ostin Born this way -meikkivoiteen, jota olen halunnut kokeilla sen ilmestymisestä lähtien, nyt vihdoin sain sen käsiini. Toinen pitkäaikainen haaveilun kohteeni on ollut natural matte luomiväripaletti ja sekin on nyt osa kokoelmaani.


Kat von D:lta mukaani tarttui ihanaakin ihanampi huulilakka ja kaikkien hehkuttama tattoo liner. Näistä olin ehkä eniten innoissani, koska en ollut kuvitellut löytäväni tuolta Kat von D:n tuotteita. 


MUFElta olisin halunnut sen uudehkon stick foundationin, mutta se ei kuulunut valikoimiin. Mietin pitkään otanko sen loppuvuodesta julkaistun peiteaineen, mutta hyllyyn jäi sekin. Sen sijaan mukaani tarttui paljon kehuttu step 1 primeri, jota testaan suurella innolla. Viimeisenä Sephora tuotteena sain lahjaksi poskipuna duon, Sephoran synttäreiden kunniaksi. Sävyt on kivat ja monikäyttöiset, pinkki ja koralli ja pigmenttiäkin tuntuu löytyvän.


Hotellin vieressä olevassa kosmetiikkaliikkeessä törmäsin Beterelite siveltimiin. En ole koskaan kuullut tästä brändistä, mutta sivellin näytti ja tuntui niin hyvältä, että halusin ostaa sen testiin. Synteettistä karvaa oleva puuterisivellin on muotoiltu ja melko littana, joten ajattelin tämän olevan hyvä myös esimerkiksi varjostusten tekemiseen. 


Pakkohan niitä Aloe vera tuotteitakin oli ottaa kokeiluun. Mukaani tarttui neljän pakkaus kasvo, ja vartalovoiteita ja setti, joka sisälsi kolme erilaista kiinnostavan oloista mitälietuotetta. Testailen näitä ja palaan asiaan kun keksin mihin ne on tarkoitettu :D.


Tein myös muutamia ei-kosmetiikka ostoksia, joista parhaimpina nämä ihanat laukut. Edessä olevan ostin itselleni arkilaukuksi ja ihanan GUESSin sinisen laukun Lauri osti mulle etukäteis synttärilahjaksi. Taidettiin ihastua siihen molemmat yhtä paljon. :)


Lentokentältä mukaani tarttui vielä viimehetken ostos Starbucksilta, termomuki nimittäin. Starbucksin mukeja olen havitellut jo vuoden, mutta niitä ei tahdo oikein mistään saada, joten tähän olin aivan erityisen tyytyväinen.

Mitäs piditte mun ostoksista?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset! <3 Upean värinen sininen laukku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihastuttiin tuohon molemmat heti ekana päivänä joten täytyihän se käydä hakemassa ennen kotiin paluuta. :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia. Tuo meikkivoide on ihan mun holy grail meikkivoide, en voisi enää elää ilman :D Mitä olet tykännyt siitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! En oo vielä ehtinyt testata tota, tänään olisi tarkoitus ja odotukset on suuret. :)

      Poista
  3. Ihan mahtavat ostokset! Ihan vähän kateellisena täällä katselen :D Nuo Too Facedit ja laukut. Tykkään satasella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kanssa :D Oon vaan hypistellyt noita hykerrellen ja tänään vihdoin pääsee meikkaamaan näillä :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Niin on, en malta odottaa että se pääsee kunnolla käyttöön! <3

      Poista
  5. Tosi kivan näköisiä ostoksia! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Born this waysta odotan innolla arvostelua. Melkein ostin sen vähän aikaa sitten. Hyviä ostoksia teit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on tulossa ihan omaa postaustansa kunhan ehdin kunnolla testailla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...