sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Coral attack

Hauskaa Palmusunnuntaita muruset! Jokos olette käyneet virpomassa? Jos palkaksi saisi suklaan sijaan meikkejä niin minä ainakin vetäisisin noitamaskin naamaan ja lähtisin kiertelemään ovelta ovelle namusien toivossa :D. Tänään on saatu nauttia taas ihanasta auringonpaisteesta, kyllä se kevät sieltä tulee kovaa vauhtia! Perjantai illalla joskus seitsemän aikoihin innostuin yllättäen meikkaamaan, vaikka sauna oli jo melkein kuumana. Turhaa kenties, mutta kivaa! Perjantainakin oli ollut ihana aurinkoinen päivä, joten halusin päästä myös meikkaamaan kirkkailla keväisillä sävyillä, tällä kertaa panostaen siihen huulimeikkiin.


Tarkoituksena ei ollut edes kuvata meikkiä tai tehdä mitään täyttä lookkia, lähdin vain kokeilemaan eri juttuja naamaani. Kokeilin myös yhtä vanhaa bhcosmeticsin sivellintä meikkivoiteen levittämiseen ja se oli täysi fiasko! Jos pohja näyttää oudolta, se johtuu siitä siveltimestä. Kokeilin taas muuten sitä Born this way -meikkivoidetta, koska tässä meikissä ei vaalea sävy olisi haitannut kun en mihinkään ollut menossa. Ihan hyvin sain sen kuitenkin toimimaan bronzerin avulla.


Kasvot halusin hyvin hehkuviksi ja silmät neutraaleiksi, mutta kuitenkin piti vähän jotain saada sinne luomillekin. Käytin Too Facedin mattapaletista paria mattaruskeaa varjostamaan luomea ja liikkuvalle luomelle MUGin foiled luomiväriä sävyssä in the spotlight.


Pääosassa tässä meikissä oli kuitenkin ne huulet. Olin jo pitkään halunnut käyttää tuota Dose of Colorsin upeaa korallista huulilakkaa meikissä, mutta ei se ole oikein talviaikaan sopinut. Tuo tulee olemaan niin täydellinen kesäpuna kun kasvot saavat vähän lisää väriä ja iho hehkuu auringossa. Me likey!


Joko kevät inspiroi teitä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

It's skin babyface one-step base, green
Too Faced Born this way foundation
Urban Decay Naked skin concealer
Lumene longer blur meikkipuuteri
Too Faced Cocoa contour
ColourPop super shock cheek, Poolside
ColourPop super shock cheek, Holiday
BECCA shimmering skin perfector, Champagne pop
Jelly pong pong All over glow

Too Faced Natural matte paletti, honey butter ja chocolate cookie
MUG foiled eyeshadow, in the spotlight
Chi chi eye brightener
Douce punk volumizer mascara

ABH brow definer, medium brown

Dose of Colors liquid lipstick, Coral crush

4 kommenttia:

  1. Ihan mieletön tuo ornassi huulilakka! LOVE!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin upea, en malta odottaa kesää että pääsee oikeen kunnolla käyttöön :D

      Poista
  2. Komppaan Jonnaa, upee huulilakka! Ja ihanan hehkuva iho, tosi nätti meikki :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...