sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

AVON kampanja 3/16

Moikka! Kun AVONin makuun pääsin kampanjan kaksi yhteydessä, oli ihan pakko laittaa tilaus myös seuraavaan kampanjaan. Tämän jälkeen pidän pientä AVON taukoa ettei mene ihan pelkäksi yhden brändin esittelyksi koko juttu :D Tein tilauksen lähinnä niiden mattahuulipunien takia, jotka olivat vielä tarjouksessa. Niiden lisäksi koriin päätyi tietenkin muutama muukin juttu, katsotaanpa ostoksia nyt hieman tarkemmin.


Ihastuin viimeksi siihen valkoiseen mattakynsilakkaan, joten halusin kokeilla jotain toistakin sävyä. Päädyin tähän harmaaseen, koska koin sen monikäyttöisimmäksi. Toinen kynsilakkaostos oli poistuva tuote color trend -sarjasta ja sävyn nimi on Bikini. Kaunis korallinen lakka sopii hyvin kevääseen ja kesään, joten nappasin sen mukaan.


Myös kaikki puuterihelmet olivat hyvässä tarjouksessa, siispä nappasin kokeiluun yhdet sävyssä pink bronze. Ajattelin näiden olevan myös tosi kivat kesällä, hieman päivettyneellä iholla. Tuovat kaunista hehkua kasvoille. 


Sitten päästäänkin tilaukseni päätähtiin eli niihin mattahuulipuniin. Ihastuin näihin niin paljon ekan tilauksen jälkeen, että oli pakko saada lisää sävyjä varastooni. Nappasin kolme uutta punaa, sävyt vasemmalta ovat: Coral fever, Pure pink ja Ideal lilac. Jälleen tosi kauniita sävyjä, keskimmäinen ihana neutraali arkipuna ja kaksi muuta hieman säväyttävämpiä. 


Tässä vielä swatchit samassa järjestyksessä kun ne yllä olevassa kuvassa ovat. Pigmenttisyys näissä on loistava, kaikissa näissä on vain yksi veto. Tuntuvat huulilla pehmeiltä eivätkä kuivata lainkaan, mutta ovat silti täysin mattapintaisia. Suosittelen kokeilemaan jos et vielä ole näitä saanut käsiisi!


Viimeisenä ostoskoriini päätyi shampoo (ihan vaan koska siitä oli pulaa enkä ole näitä ennen testannut) ja öljysuihke vartalolle. Tuo suihke vaikutti mielenkiintoiselta ja jälleen pidin kesää silmällä. Tuote sisältää pienen pieniä kimaltelevia hippusia, jotka saa ihon hehkumaan kauniisti, näyttää varmasti tosi kivalta päivettyneellä iholla.

Sellaiset ostokset lähti siis kampanjasta kolme, kaikkiin olen ollut tyytyväinen ja AVON on muutenkin kyllä selkeästi parantanut imagoaan mun silmissä tässä viime aikoina.

Mikä on sun suosikki AVON tuote?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Avonin ripsarit. Valitettavasti en muista mun all time favouriten nimeä, kun se ei ole enää valikoimissa. Mutta siinä oli maailman paras harja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä en ookaan testannut kun Big & Daringia nyt hetken, joka on super märkää kamaa. Oottelen josko se vähän kuivahtaisi ja toimisi paremmin :)

   Poista
 2. Mä voisin suositella Advanced Series BB -shampoota, se pesi hyvin, mutta hellävaraisesti hiukset :) Siinä oli myös kiva tuoksu, jotenkin luksusmainen. Etenkin tuo keskimmäinen huulipuna on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy laittaa tuo seuraavaan tilaukseen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...