maanantai 28. maaliskuuta 2016

Everyday Minerals

Heippa kaikille!

Kuinka moni teistä on jo hypännyt mineraalimeikkien junaan? Näitä on hehkutettu joka puolella somea jo pitkän aikaa ja etenkin yksi brändi on kantautunut korviini useammin kuin mikään muu. Kyseessä tietenkin Everyday Minerals. Onko brändi teillekin yhtä tuttu (ainakin nimeltä)? Ajattelin olla hyvä kauneusbloggaaja ja ottaa selvää mistä tässä hypetyksessä oikein on kyse. 

Everyday Minerals on alkujaan Texasista (USA) lähtöisin oleva meikkisarja, joka tuottaa puhtaista mineraaleista valmistettuja kosmetiikkatuotteita. Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, mikä lisää brändin suosiota varmasti huimasti. Kaikki tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä Texasissa ja pakkauksiin käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja. Kuulostaa hyvältä eikö totta? Niin minäkin ajattelin ja laitoin ensimmäisen tilaukseni menemään.


Everyday Mineralsin Suomalaiset kotisivut ja verkkokauppa ovat hyvin toteutetut. Sivusto on selkeä ja sieltä löytyy kaikki tarvittava informaatio. Tuotevalikoima on melko laaja. Heiltä löytyy erilaisia paketteja aloittelijoille, irtomyynnissä pohjameikki tuotteita, siveltimiä yms. Heiltä on myös mahdollista tilata ilmaiseksi näytteitä, jolloin sopivan sävyn valinta helpottuu. 


Sivustolla sanotaan, että näytteitä voi tilata ilmaiseksi viisi kappaletta, mutta itse olin klikannut koriin näköjään kuusi eri tuotetta ja kaikki saapuivat tilauksen mukana. Otin kokeiluun kolme eri "meikkivoidetta". Kahta eri sävyistä Jojoba -mineraalimeikkipohjaa ja yhden semi-matte koostumuksella olevan. Otin myös yhden poskipunan, aurinkopuuterin ja viimeistelypuuterin. Tuotteet toimitetaan pienissä näytepusseissa, mutta itse kaadoin pussien sisällön tyhjiin pieniin näytepurkkeihin, joista niitä on helpompi käyttää. Pussin sisältö on melko runsas ja se riittää erinomaisesti pariinkin meikkiin, poskipuna varmaan useampaankin kun sitä tarvitaan vain hitunen.


Näytteiden lisäksi tilasin yhden valmispakkauksen, Complexion power kitin, joka sisälsi erilaisia pohjameikkituotteita ja siveltimen. Näitä oli tosiaan monia erilaisia, mm. poskipunapaketti, aurinkopuuteripaketti ja silmämeikkipaketti. 


Omassa pakkauksessani oli kuusi eri tuotetta. Nämä ovat pienempiä kuin yksittäisenä myydyt tuotteet, mutta silti erittäin hyvän kokoisia ja riittoisia. Mukana oli meikinpohjustusaine, mineraalipeiteaine, kaksi eri korjausväriä (punainen ja vihreä), hohdepuuteri ja viimeistelypuuteri. Kokeilin näitä kaikkia meikissä ja olin yllättynyt miten hyvin ne toimivat. Etenkin nuo korjausvärit hyppäsivät suosikeiksini tästä laatikosta. Vihreä väri piilotti todella tehokkaasti punaisuutta ja punainen kirkasti selvästi silmänalusia. Ainoa pettymys pakkauksessa oli sivellin. En tiedä enkö vaan osannut käyttää sitä, mutta se ei vaan toiminut. Sivellin ei kerännyt tuotetta itseensä eikä näinollen myöskään levittänyt sitä kasvoille kauniisti. Täytyy tuota vielä testailla uudemman kerran, mutta ensivaikutelma ei ollut kovin kummoinen.


Kuvassa kasvoillani on ainoastaan näitä edellä mainittuja tuotteita. Laitoin pohjustuksen ja muut korjaustuotteet ensiksi ja niiden päälle mineraalimeikkipohjan, tässä oli kokeilussa toinen jojoba pohjista. Päälle vielä hohdepuuteria ja poskipunaa, aurinkopuuteria en vielä testannut. Lopputulos oli hyvin luonnollisen näköinen, mistä tykkäsin. Aikaa näiden käyttö vie jonkin verran, joten ei ehkä parhaimmat kiireisiin aamuhetkiin, mutta muuten tykkäsin kovasti. Meikki myös kesti kasvoilla koko päivän hyvän näköisenä, mistä olin todella yllättynyt. Illalla ainoastaan nenän päältä ja leuasta huomasi pientä kulumaa.

Oletteko te kokeilleet mineraalimeikkejä? 

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Minäkin "sorruin" samaan merkkiin ihan tässä taannoin ja kirjoittelinkin siitä blogissani. Vinkki: huomasin, että muuten iholla ihan liian helmiäinennja huokosia korostava Lumenen Skin Perfector sopi hyvin tuon mineraalipohjan alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla tuota jos hankin joskus skin perfectorin :) Mitäs olet tykännyt tuotteista muuten?

      Poista
  2. Meikinpohjustuksesta kuulisin mielelläni lisää :)

    Oon EDM- meikkejä tilannut olisko ollut jo vuonna 2007 Jenkkilän nettisivuilta. Ai miten niin kaikki tulee Suomeen vähän jälkijunassa? :D
    Näiden siveltimet ovat tosi laadukkaita, suosittelen kokeilemaan, vaikka tuo minikabuki ei sulla toiminutkaan :) Mun suosikkipohja oli laatua Original Glow, jota ei taida enää saada :/

    -Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä tehdä niistä ihan oma postauksensa kunhan saan testailtua vähän lisää :)
      Haha, Suomessa ollaan kyllä niin jäljessä kaiken muunkin suhteen, ei mikään ihme et itsekin tilaan 90% kosmetiikasta ulkomailta :D Ne isot siveltimet kiinnostaa kovasti ja uskon et ovat varmasti paljon parempia kun tuo miniversio.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...