keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Dark and smokey cateye

Tervehdys ystäväiseni! Tänään olisi tarjolla hieman erilaisempaa meikkiä, kun mitä mulla olette tottuneet näkemään. Meikki on saanut inspiraationsa joskus aikoja sitten näkemästäni Instagram kuvasta, jonka olin tallentanut puhelimen muistiin. Ei mitään muistikuvaa kenen kuva se edes oli, mutta meikki oli super seksikäs ja kaunis. Viikonloppuna pyysin miestä valitsemaan kännykän meikki-ideat kansiosta yhden, josta tekisin sitten oman versioni ja tämä oli eniten hänen mieleensä.


Mainittakoon tässä heti alkuun, että olen ihan älyttömän ylpeä tästä kyseisestä meikistä. Ai miksi? Koska ensimmäistä kertaa IKINÄ sain tehtyä terävän sisänurkan kissarajauksen! YAAASSSSS baby slay it! Tästä saamme kiittää Kat von D:n tattoo lineria, en enää ikinä halua ostaa yhtäkään muuta lineria, holy grail!


Pohjameikin tein pitkästä aikaa bareMineralsin tuotteilla kun nyt mineraalimeikkien makuun päästiin. Tykkäsin tästä tosi paljon, lopputulos oli luonnollinen ja hehkuva. Jos olisin kaivannut super peittävyyttä, en olisi tätä valinnut, mutta tällä hetkellä iholleni riitti luonnollisempikin peittävyys hyvin.


En käyttänyt mitään pohjustajaa, joten ihohuokoset nenän päällä ja poskissa ovat esillä melko näkyvästi, mutta tällä kertaa sekään ei häirinnyt lainkaan. Jotenkin tykkäsin tästä super meikattujen silmien ja luonnollisen kasvomeikin yhdistelmästä. Mitä te tykkäätte? Pitääkö pohjameikin aina olla kuin maski vai riittääkö joskus kevyempikin viimeistely?Ripsien kanssa sain taas taistella, kun jostain älyttömästä syystä päätin laittaa ihan koko pitkät irtoripset. Kyllähän ne näyttää upeilta kun ne on hyvin laitettu, mutta mä olen näiden kanssa vielä harjotus asteella, olkaa siis kilttejä. Mut hei toi rajaus! 
Silmämeikkiin käytin vain mattasävyjä. Sisänurkkaan valkoista, keskelle luomea punertavaa ja ulkonurkkaan ja luomivakoon mustaa ja ruskeaa. En yleensä ikinä käytä meikissä mustaa luomiväriä, joten tämä oli siinäkin mielessä erikoinen tapaus. Tykkään kyllä, pitänee ehkä käyttää useamminkin.Tykkäättekö nähdä välillä näitä tummia meikkejä?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis meikki ja upeat rajaukset! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno meikki, ja mun mielestä kevyempi pohja on oikeasti kauniimpi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mäkin tykkään etenkin näin keväällä ja kesällä keventää pohjaa ja antaa ihon hengittää.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...