tiistai 8. maaliskuuta 2016

Enchanted Forest

Heipparallaa ja hyvää naistenpäivää kaikki upeat naiset ruudun silläpuolen! Uusi viikko jo hyvässä vauhdissa ja kevättä kohti mennään. Mä oon jo ihan valmis kevääseen, alkaa riittää lumi ja räntä ja pakkaset. Veikkaisin, että tässä lähiaikoina ollaan meikkienkin kanssa aika keväisissä tunnelmissa, mutta tänään vielä hieman tummempaa lookia esittelyssä. Tein sunnuntaina tämän vihreän  "smokey eye" meikin, koska kaipasin vähän vaihtelua värien kanssa ja vihreä on aina hyvä vaihtoehto. Rakastan vihreitä silmämeikkejä, tummia tai kirkkaita, ei sillä väliä. Tämä kyseinen meikki on inspiroitunut loppukesän metsistä, havupuista ja luonnon kauneudesta. 


Meikkipohjaan käytin L'oréalin cushion meikkivoidetta, joka on kevyt ja kuulas, juuri sellainen kun halusin tähän lookkiin. Hieman enemmän peittävyyttä olisin kaivannut, poskien punoitus kuulsi meikkivoiteen alta, mutta sen sai korjattua peiteaineella. Lisää kuulautta toin myös niillä uusilla AVONin puuterihelmillä, tykkäsin niistä tosi paljon!


Älkää muuten välittäkö tuosta super kiiltävästä naamasta, leikitään, että tää oli nyt sitä strobingia :D. Tosiasiassa ehdin teettää itselleni tuskahien juuri ennen näiden kuvien ottoa ja naama hieman kiiltelee sen jäljiltä. Hupsis. Huulille tässä pääsi pitkästä aikaa luottopunani MACilta, Creme cup. Kokeilin myöhemmin yhdistää tähän meikkiin murretun oranssin huulilakan ja sekin toimi loistavasti, jos kaipaa hieman enemmän väriä.


Silmämeikki on tehty pääasiassa Makeup Geekin luomiväreillä ja parilla Morphen luomivärillä Jaclyn Hill favorites paletista. Tuo tumma metsänvihreä on niin nätti sävy ja toimii mun mielestä hyvin juurikin neutraalin ruskean kaverina. 
Tein hyvin ohuen rajauksen aivan ripsen tyveen uudella Kat von D:n tattoo linerilla ja pakko sanoa tässä kohtaa, että siitä saattoi tulla uusi suosikkini kertaheitolla. Rajauksen teko oli niin helppoa ja vaivatonta. Täytyy vielä testata hieman paksummissa ja siipirajauksissa tuota, mutta so far so good. 


Alavesirajalle käytin ColourPopin tummaa vihreää silmänrajauskynää ja häivyttelin sitä samalla luomivaon vihreällä ja ruskealla. Sisänurkkaan vaaleaa shimmeriä avaamaan katsetta ja samaa tavaraa laitoin myös kulmaluulle. Ripsarina tässä on AVONin big & daring, en ole vieläkään ihan varma mitä mieltä siitä oon. Se on super märkää ja todella vaikea poistaa ripsistä, mutta lopputulos näyttää ihan kivalta. 

Mikä on sun luottoväri meikissä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

MUFE step 1 smoothing primer
L'oréal nude magique cushion foundation
MAC pro longwear concealer
Lumene longer blur meikkipuuteri
Too Faced cocoa contour
Sephora blush
BECCA champagne pop highlighter
AVON glow bronzing pearls

Makeup Geek eyeshadows; latte, envy, enchanted forest, shimma shimma
Morphe brushes Jaclyn Hill favorites palette
Kat von D tattoo liner, trooper
ColourPop crème gel liner, workout
AVON big & daring mascara

ABH brow definer

MAC cremesheen lipstick, Creme cup

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...