perjantai 25. maaliskuuta 2016

M.A.C Eyeshadows

Hyvää pääsiäistä muruset! Ihana tällainen pieni miniloma arjen keskellä. Vaikka mullakaan ei mitään ihmeempiä suunnitelmia ole, niin onpahan ainakin aikaa kuvailla blogijuttuja ja meikkailla kunnolla. Jippii! Tänään mun on tehtävä teille tunnustus. Tunnustus, joka saattaa mut suureen kauneusbloggarihäpeään, mutta se on vaan kestettävä. Ennen eilistä en nimittäin omistanut yhtäkään MAC luomiväriä. En ainoatakaan. Olen niitä pitkään katsellut ja swatchaillut ja tehnyt listaa haluamistani sävyistä yms. mutta yksikään ei ollut vielä kotiin asti mun kanssa päässyt. Hetki sitten ostin kuitenkin tyhjän luomiväripaletin ja päätin ottaa härkää sarvista. Nyt mulla on sitten tyhjä paletti ja eilen sain käsiini kolme luomiväriä. 


Mä olen tehnyt itselleni selkeän listan mitkä 15 sävyä haluan palettiini ja pikkuhiljaa niitä sitten keräilen. Nyt ostin ekat kolme yksittäisinä, sillä nettikaupasta/Turusta ei saa niitä pelkkiä pannuja. Onneksi näiden depottaus oli kovin helppoa, voisin ensi kerralla tehdä siitä vaikka ihan oman postauksensakin jos kiinnostaa. Vinkkinä muuten teillekin, että tyhjät luomiväripakkaukset kelpaa myös back 2 mac kampanjaan ;).


Valitsin listaltani vaan ne ekat sävyt, Nylon, All that glitters ja Coppering. Näistä oli hyvä lähteä liikkeelle, sillä nyt mulla on yksi highlight sävy, yksi värikäs sävy koko luomelle ja yksi vähän hillitympi koko luomen sävy. Tykkäsin näistä kaikista todella paljon, etenkin Coppering on vaan upea! Pigmenttiä näissä on tosi hyvin, minkä varmasti kaikki MAC fanit jo tietävätkin. 


Siinäpä ne mun kaunokaiset vielä rivissä. Halusin kuvata nämä teille ennen kun irrotin pannut, koska onhan ne nyt vaan söpöjä pikku paketeissaan. Esittelen sitten joskus sen paletin teille kunhan saan sen valmiiksi. Tosin siihen voi vierähtää tovi :D.Kertokaa mulle teidän suosikki MAC luomivärinne? Mikä mun kannattaa ehdottomasti hankkia?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...