lauantai 19. maaliskuuta 2016

Suosikki siveltimeni

Pari päivää sitten otin taas kerran projektiksi siveltimien pesun. Se on aina yhtä työlästä, joten kun kerran siihen ryhdyn niin pesen yleensä kaikki siveltimet kerralla. Näin myös tällä viikolla ja sainkin samalla idean esitellä teille ne kaikista parhaimmat siveltimeni, omat suosikkini. Mulle on kertynyt siveltimiä aika paljon, paljon enemmän kuin tarvitsisi ja monelta eri brändiltä. Tänään kerron teille ne tämän hetken suosikki sivellin merkkini ja mitkä nimenomaiset siveltimet on ansainneet ikuisen paikan meikkipöydälläni ja pääsevät käyttöön lähes joka meikissä. Let's do this!Aloitetaan vaikka kasvosiveltimistä. Lähes kaikki suosikki kasvosiveltimeni ovat Real techniquesilta, yhtä Sigmaa lukuunottamatta. 

Vasemmalta: 

Sigma F30 large powder - puuterisivellin on ollut luottosiveltimeni siitä lähtien kun sen käsiini sain. Sivellin on juuri sopivan kokoinen monitoimisiveltimeksi, tällä levittää hyvin sekä puuterin, aurinkopuuterin, että poskipunankin tarvittaessa. Pääasiallisessa käytössä tämä on mulla puuterin levittämiseen.

Real Techniques duo-fiber contour brush on myös tosi monikäyttöinen. Itse käytän sitä pääasiassa voidemaisen varjostuksen häivyttämiseen, johon duo-fiber on juuri omiaan. Toimii hyvin myös esimerkiksi highlighterille.

Real Techniques setting brush on yaks holygrail siveltimeni ja suosikkini näistä kaikista. Aivan täydellinen sivellin silmänalusten puuteroimiseen ja peiteaineen kiinnitykseen. Toimii myös loistavasti kasvojen korostukseen.

Real Techniques fan brush on uusin löytöni näistä kaikista. En koskaan aiemmin käyttänyt näitä viuhkasiveltimiä, koska ne vaikutti vaan niin turhilta. Tämä yksilö kuitenkin levittää highlighterin niin luonnollisen kauniisti, että se on nykyään käytössä joka meikissä ja ohittanut heittämällä entisen suosikkini Sigman tapered highlighter siveltimen.

Real Techniques stippling brush on loistava monikäyttösivellin. Itse käytän tätä voidemaisten poskipunien yms häivyttämiseen, mutta toimii hyvin myös meikkivoiteelle. Ihan ykkönen myös ColourPopin poskipunille!

Real techniques buffing brush on luottosiveltimeni meikkivoiteen levittämiseen, kun en käytä beauty blenderiä. Sivellin on juuri sopivan tiheä ja pehmeä meikkivoiteen työstämiseen kasvoille.

Sitten siirrytään silmämeikki siveltimiin, joista suosikki brändejäni ovat Morphe brushes, Zoeva, Sigma ja Real techniques. 

Vasemmalta:

Morphe G17 on ehdottomasti holygrail sivellin ja tätä kyseistä sivellintä mulla onkin kaksin kappalein, koska en vaan voi tehdä meikkiä ilman tätä. Täydellisen pehmeä, iso ja pöyheä häivytyssivellin.

ZOEVA 221/ Luxe soft crease on myös yksi parhaista kokeilemistani häivytyssiveltimistä. Tämä on selkeästi edellistä pienempi, sopii juurikin luomivakoon ja myös alaluomelle erityisen hyvin. Pehmeää synteettistä karvaa oleva sivellin on ehdoton must-have!

Morphe M441 ei ole yhtä pehmeä ja miellyttävän tuntuinen kuin kaksi edellistä, mutta muotonsa vuoksi aivan loistava tarkkaan luomivaon häivytykseen. Tämä kun on päästä suipompi kuin keskeltä, joten sillä saa tehtyä tarkkaa häivytystä, sopii hyvin esim. cut crease meikkiin.

Sigma E25 blending on pieni littana häivytyssivellin, jolla saa tarvittaessa myös lisättyä luomivärin koko luomelle helposti. Sopii hyvin alaluomelle ja ulkonurkkaan tarkkaan työhön ja häivytykseen.

Real Techniques essential crease brush on hyvin pieni häivytyssivellin, jonka olen huomannut olevan täydellisen kokoinen alaluomen sävyjen häivyttämiseen.  ZOEVA 232 / Luxe classic shader on luottosiveltimeni koko luomen luomivärin levittämiseen. Sivellin on sopivan littana ja tiheä, jotta luomiväri tarttuu sen pinnalle hyvin ja tämä antaa paljon pigmenttiä luomelle.

Real Techniques base shadow brush on hyvin samantapainen kuin äskeinen, mutta hieman pulleampi. Tällä saa tehtyä myös kevyet häivytykset, joten se on kätevä matkoilla.

Luxe concealer brush on mulla käytössä silmämeikkisiveltimenä, koska se on täydellisen tiheä ja pieni esimerkiksi ColourPop luomivärien levittämiseen koko luomelle.

Morphe E17 on toistaiseksi ainoa elite -sarjan siveltimeni ja se on aivan täydellinen. Ihanan pehmeä, mutta kuitenkin tiivis, sopii hyvin luomivakoon ja ulkonurkkaan ja oikeastaan mihin tahansa silmämeikin teossa.


Ecotools flat eyeliner on suosikkini alaluomen luomivärin levittämiseen, luomivärirajaukseen ja kulmien siistimiseen peiteaineella.

Sigma E65 small angle on paras siveltimeni geelirajaukselle.

Sigma E30 pencil on aivan täydellinen kynäsivellin, tällä saa sisänurkan korostukset valmiiksi parissa sekunnissa, sopii hyvin myös kulmaluulle ja tarkkoihin häivytyksiin yms. Paras omistamani kynäsivellin mennen tullen!

Siinäpä ne mun suosikit, mikä sun on?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Real Techniques on kyllä ehdottomasti myös itselläni yksi suosikeista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekevät kyllä yllättävän laadukkaita siveltimiä ihan kohtuulliseen hintaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...