tiistai 1. maaliskuuta 2016

AVON care

Heippa! Pitkästä aikaa näin "livenä", miten teidän hiihtoloma meni? :) Tuntuu etten olisi ikuisuuksiin istunut koneen ääressä bloggaamassa, vaikka ei siitä ole kuin reilu viikko. Sunnuntaina myöhään illalla kotiuduttiin Gran Canarialta, jossa oltiin Laurin kanssa häämatkalla. Nyt alkaa vihdoin olla rytmi sen verran tasaantunut, että bloginkin pariin ehdin hetkeksi. 

Sain tuossa jokin aika ennen lomaa testiin muutaman AVONin tuotteen ja ajattelin niistä kertoa teille tänään. Paketista löytyi kolme AVON care -sarjan cocoa butter tuotteita ja meikkimuna. 


Aloitetaan vaikka tuosta munasta. Se on ulkoisesti hyvin saman näköinen ja kokoinen kuin originaali beautyblender, mutta siihen ne yhtäläisyydet sitten jäävätkin. Kokeilin tätä munaa kerran käytössä ja pakko sanoa etten oikein lämmennyt. Se on rakeenteeltaan paljon bb:tä "kovempi" ja jäykempi, joten meikkipohjan työstäminen oli työläämpää kuin alkuperäisellä. Lopputulos oli kiva, mutta mukavuus ei ihan bb:n tasoa. En myöskään tiedä varmaksi kuuluiko tätä kastella, sillä kastelu ei tuntunut ainakaan turvottavan sitä juurikaan.


Toisena tuotteena paketista löytyi aivan ihanan tuoksuinen rich cream kasvoille, käsille ja vartalolle. Tämä on tavallista vartalovoidetta paksumpaa, mutta ei ihan vartalovoita kuitenkaan. Kosteuttaa todella hyvin ihoa ja siis tämän tuoksu on vaan niin hyvä! Koko sarjan tuotteiden tuoksu on ihanan kaakaoinen, aika lailla sama kuin siinä ikisuosikissani Vaselinen spray pullossa. Kasvoille en tätä ole vielä kokeillut, tuntuu aika tuhdilta siihen, mutta käsille ja vartalolle toimii hyvin.


Paketissa oli myös sarjan perinteisempi body lotion samalla ihanalla tuoksulla. Tämä on sitten se perinteisempi vartalovoide ja oikein hyvä sellainen. Kosteuttaa hyvin ja tämä myös imeytyy ihoon melko nopeasti, ei jää tahmaiseksi. Pakkaus on muuten ihan jättikokoinen, samoin kuin tuossa edellisessä. En muista koskaan nähneeni yhtä suurta vartalovoidepurkkia, nämä kestää käytössä varmasti pienen ikuisuuden :D. 


Viimeisenä mukaan oli pakattu vielä sarjan huulivoide puristettavassa tuubissa. Kaakaovoidetta ja vitamin e:tä sisältävä huulivoide tuntuu todella pehmeältä ja hoitavalta huulilla ja tässäkin sama kaakaon tuoksu, nam. Tätä on myös yllättävän kätevä levittää vaikka puristustuubissa onkin, yleensä suosin niitä puikkomaisia. 

Olettekos te tutustuneet jo AVON care tuotteisiin?

Love, Mari

Tuotteet saatu blogin kautta

——————————————————

Tilaaminen:

Jos kiinnostuit tuotteista tai Avonista ja haluat tilata tuotteita onnistuu se näin:

- Lähetä tuotteiden tuotenumero (5 numeroa), kuvaston sivunumero ja kappalemäärä sekä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen beauty.nemesis@hotmail.fi

- Kuvaston löydät Avonin nettisivuilta nettiversiona tai voit tilata paperiversion kotiisi sähköpostilla osoitteesta beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä numerosta 040 7753 943.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...