maanantai 16. marraskuuta 2020

Elokuun Boxycharm premium

Heippa vaan kaikille! Näin syksyisten sateiden keskellä otetaan pieni hetki ja palataan elokuuhun ja loppukesän tunnelmiin tämän kesän viimeisen Boxycharmin parissa. Boxycharm Premium on perinteisen Boxycharmin isosisko. Boksin mukana tulee aina kuusi täysikokoista tuotetta ja aika usein mukana on vähän ylellisempiä tuotteita kuin perus boksissa (ei toki aina). Mulle tulee tällä hetkellä sekä base, että premium boksit ja niitä on tullut tässä vertailtua puolisen vuotta. Molemmissa on hyvät puolensa ja olenkin yrittänyt pähkäillä, että kumman boksin sitä laittaisi tauolle.Too Faced Born This Way ethereal setting powder / 33usd

Too Faced on mulle aina mieluisa yllätys bokseissa ja tätä puuteria en olekaan vielä ennen päässyt kokeilemaan. Mulla on jokunen puuteri jo käytössä ja muutama odottelemassa korkkausta, mutta eiköhän tämänkin pariin jossain vaiheessa päästä. Olen kuullut tästä ihan hyviä juttuja, mielenkiinnolla odotan testailua.


Fenty Beauty portable contour brush / 24usd

Tämä sivellin itseasiassa kokoelmastani jo löytyikin, joten sen puoleen ei ollut ihan hitti omalla kohdallani. Tämä on kyllä näppärän kokoinen ja kiva kun kulkee omassa kotelossaan, ei siis sotkeennu vaikka pyörisi laukun pohjalla tai meikkipussissa tms. Sivellin on aika tiivis, sopii hyvin varjostuksiin ja peiteaineen häivyttelyyn.


OleHenriksen Banana bright face primer / 38usd

Tämä oli yksi mun lemppareista tässä boksissa, todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan! OleHenriksen on tunnettu super laadukkaista ihonhoitotuotteista ja nimenomaan tästä banana bright -sarjasta. En tiennyt, että sarjaan kuuluu myös primeri kasvoille, mutta odotukset tän suhteen on korkeella. 


Milk makeup long wear gel eyeliner / 22usd

Milk makeup on myös aina sellainen brändi, josta jaksan innostua. Johtunee siitä, että Milkin tuotteita on lähes mahdotonta saada Suomeen mistään verkkokaupasta. Tällä kertaa pääsin kokeilemaan ruskeaa eyelineria, joka on osoittautunut oikein kivaksi. Koostumus on pehmeä ja pigmenttinen, pysyy hyvin aloillaan eikä raavi ihoa levittäessä.

MAC cosmetics satin lipstick / 19usd

MACin huulipunat ovat klassikkoja, varmasti monille tuttuja. Itsekin omistan useamman ja tykkään kyllä pääsääntöisesti niiden koostumuksista. Punan sävykin osui kohdilleen, tykkään kovasti tälläisistä syksyn rusehtavista sävyistä.


 Ciaté London New England editor palette / 32usd

Tässä boksin toinen hittituote, aivan upeat sävyt tässä paletissa! Olen saanut jo aikaisemmin yhden näistä Ciatén editon paleteista, josta olen myös tykännyt kovasti. Näissä on laatu kohdillaan, hyvät pigmentit ja helposti työstettävissä olevat sävyt. 

Mikä boksin tuotteista oli sun suosikki?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...