maanantai 19. lokakuuta 2020

Elokuun Boxycharm

 Heipähei taas pitkästä aikaa! Tuntuu, että viimeaikoina olen aloittanut kaikki postaukset samalla tavalla; pahoittelemalla pitkää taukoa. Tällä kertaa en siis viitsi jatkaa samalla linjalla, se kun tuntuu olevan uusi normaali tällä hetkellä ja postauksia tulee aika harvakseltaan. Tänään kurkataankin elokuun Boxycharmiin, joka on siis tosiaan ollut mulla jo hyvän aikaa käsissä, parempi myöhään kun ei milloinkaan vai mitä? :)

Elokuun teemana oli glamping eli retkeily pienellä "glamour" lisällä. Teema sopi kivasti elokuuhun, joka oli selkeästi vielä kesää. Boksin tuotteet sen sijaan ei omasta mielestäni liittyneet millään tavalla teemaan, vaikka pääosin kivoja muuten olivatkin.Mine tan body skin hydra glow sleep serum / 44,95usd

Tämä oli mulle uusi merkki, mutta tuote vaikuttaa kiinnostavalta. Yöseerumi lupaa kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, mitä sitä muuta voisi kaivata? En ole vielä tätä ehtinyt testaamaan, mutta siirsin seerumin jo peilikaappiin odottelemaan edellisen loppumista. Pakkaus itsessään on mun makuun aika tylsähkö, mutta toivottavasti tuote toimii kuten lupailee.


Too Faced Born this way multi-use sculpting concealer / 29usd

Tämä Too Facedin peiteaine oli mun valintani tähän elokuun boksiin ja olinkin tästä erittäin innoissani. Too Faced on aina ollut mulle mieluisa merkki ja tätä peiteainetta on kehuttu kovasti. Olenkin ehtinyt tätä muutamia kertoja kokeilemaan ja ensivaikutelmat olleet tosi hyvät. Peiteaine on erittäin hyvin peittävä, mutta ei kuitenkaan liian pakkelimainen. Pieni määrä riittää pitkälle ja häivyttäminen on helppoa.


Realher eye am inspiring definer brow pencil / 16usd

Realher on ollut mukana boksissa joskus aikaisemminkin, mutta mitään sen suurempia tuntemuksia ei brändi minussa herätä. Tällä kertaa pääsen kokeilemaan kulmakynää, mikä itseasiassa oli ihan hyvä valinta. Kulmakyniä kuitenkin kuluu, joten tämän pariin pääsen varmasti suht nopeasti, vaikka ihan heti en tätä korkkaakaan. 


Clarins velvet lip perfector / 26usd

Clarinsin huulipunat ovat tuttuja jo vuosien takaa. Näissä on ihan miellyttävä koostumus, vähän kuin kiillon ja punan sekoitus. Ei nämä koskaan ole omia lemppareita olleet, pidän itse eniten mattapunista. Sävy kuitenkin miellytti sen verran, että eiköhän tälle käyttöä tule.


Violet Voss Essentials 2 paletti / 36usd

Viimeisenä boksista paljastui vielä Violet Voss luomiväripaletti. Olen saanut boksin mukana aikaisemmin Essentials 1 paletin ja nyt siis sille jatkoa. Jostain syystä en tästä oikein inspiroidu, vaikka nuo alarivin sävyt kauniita ovatkin. Voi olla, että tämä lähtee kiertoon, joku toinen varmasti ilahtuisi tästä paljon minua enemmän. Violet Voss luomivärit ovat yleensä tosi laadukkaita, että sen puoleen uskon näidenkin olevan laadultaan hyviä.

Siinäpä se elokuun base boksi oli, omia suosikkeja Too Faced ja sitten tuo yöseerumi. Ihan ok boksi, vaikka ei mikään paras ikinä. Seuraavaksi päästäänkin sitten kurkkaamaan elokuun premium boksiin, ennen kuin yritään kiriä syyskuun kautta tähän lokakuuhun.

Mikä oli sun suosikki boksissa?

Love, Mari


8 kommenttia:

 1. Mistähän näissä nämä usd-hinnat (oletan) tulevat? Tuleeko boxi USA:sta? Ja jos, niin miten se läpäisee tullin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boksi tosiaan tulee USA:sta, itse käytän shipiton välityspalvelua. Alvit pitää tosiaan maksaa kun Yhdysvalloista tilaa. :)

   Poista
 2. Clarinsin Lip Perfectorit ovat mun ehdoton suosikki huulimeikeistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mun tarvii kanssa alkaa totutella käyttää tuota nyt enemmän :)

   Poista
 3. Too Faced Born this way multi-use sculpting concealer kuulostaa tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siitä olin itsekin tosi innoissani ja oon kyllä tykännyt siitä myös käytössä :).

   Poista
 4. Onpas kivat värit tuossa paletissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...