maanantai 20. tammikuuta 2020

Loppuvuoden roskat

Mukavaa alkuviikkoa ystävät! Tänään käydään läpi loppuvuoden roskakassia, eli marras- ja joulukuun kosmetiikkaroskat. Saalis jäi melko pieneksi jälleen kerran, mutta jotain pussin pohjalle oli kuitenkin kertynyt. Mukana on täysikokoisia ja näytekokoja, ihonhoitotuotteita, meikkejä ja hiustenhoitoa. Jos siis miniarvostelut kiinnostaa, jatka ihmeessä lukemista eteenpäin :).



OGX argan oil of morocco shampoo* oli oikein mieluisa shampoo, pesi hiukset puhtaiksi kuivattamatta niitä. Saman sarjan hoitoaineen sain tyhjäksi jo lokakuun puolella ja näiden kahden yhdistelmä oli erittäin toimiva. Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä myös uudestaan!

SENJA deep cleansing oil* oli pitkään mun suosikki tuotteeni kasvojen puhdistukseen ja tykkään tästä hurjan paljon. Tuote on myös todella riittoisaa, tämä kesti mulla käytössä pitkän aikaa (yli päiväyksenkin..). Öljypuhdistus poisti ksvoilta meikin tehokkaasti, ei kuivattanut ihoa ja huuhtoutui pois helposti.

The Body Shop Japanese cherry blossom shower gel* oli ihan kelpo, mutta tuoksuna ei kuulu mun suosikkeihin. TBS:n suihkugeelit on mun lemppareita, mutta suosin enemmän makeita herkullisia tuoksuja.

Ziaja goat's milk hair conditioner ajoi hoitoaineen tehtävät oikein mallikkaasti, jätti hiukset ihanan pehmeiksi aina pesun jälkeen. Ainoa mistä en niin välitä, on näiden vuodenmaitosarjan tuotteiden tuoksu, mutta onneksi se ei jäänyt hiuksiin leijailemaan.


Be3 aftersun spray tuoksuu aivan ihanalta! Niin helppo käyttää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa kivasti. Saman sarjan aurinkosuoja oli myös aivan huippukiva!

Hawaiian Tropic sensitive skin face spf50 aurinkosuoja kasvoille. Tykkään tämän merkin aurinkosuojista kovasti, koska niissä on yleensä ihana tuoksu. Tämä sensitive oli tuoksuton, mutta siitä huolimatta mieluisa. Se imeytyi nopeasti ja antoi korkean suojakertoimen, mikä on mulle tärkeää etenkin reissuilla.

Cattier Paris seerumi ja yövoide toimivat oikein kivasti yhdessä ja tykkäsin myös näiden hoitavuudesta. En kuitenkaan tykännyt tuotteiden tuoksusta lainkaan, joten ei jatkoon. Etenkin seerumi tuoksui jotenkin epämiellyttävän imelältä.


ABH brow wiz on tuttu tuote vuosien takaa, olen näitä käyttänyt useampia ja tykkään siis kovasti. Nykyään suosin kuitenkin enemmän ColourPopin kulmakyniä, jotka maksavatkin vain murto-osan tämän hinnasta.

LUSH nuorentunut värivoide* on ihoa kirkastava voide, joka toimii hyvin kasvovoiteeseen sekoitettuna tai yksinään. Tätä voi käyttää koko kasvoilla tai highlighterin tavoin kasvojen korkeimmilla kohdilla. Tuo iholle kauniin hehkun.

LUSH sugar plum fairy lip scrub* tuoksuu aivan ihanalta ja kuorii huulet tehokkaasti. Lushin huulikuorinnat on mun lemppareita ja näitäkin olen käyttänyt useampia eri tuoksuisina. 

Juice beauty seerumi meikkivoide jäi lähes kokonaan käyttämättä. Tämä oli valitettavasti mulle aivan liian tumma, jopa kesällä rusketuksen kanssa. En siis osaa sanoa tästä mitään mielipidettä.


The Body Shop Oils of life kasvoöljy* on aivan ihanan kosteuttava, tämä oli mun talvikauden suosikkini. Öljyn tuoksu ei kuitenkaan miellytä, mutta tuote itsessään oli niin ihana, että sekin oli siedettävä.

Bioeffect seeruminäytteitä olen käyttänyt useita ja rakastan tätä tuotetta! Jos raaskisin, ostaisin ehdottomasti tämän täysikokoisena, tämä kosteuttaa ihoa niin tehokkaasti. Onneksi nämä pienet näytteetkin ovat riittoisia ja pullosta riittää noin viikon käyttöön.

Let it glow! kangasnaamio tuntui kosteuttavalta ja virkistävältä kasvoilla. Parasta tässä kuitenkin oli super söpö pakkaus.

Soroci sleeping mask ei oikein vakuuttanut. En huomannut tämän tekevän mitään ihmeellistä, muuta kun tuoksui pähkinälle. Ei jatkoon.

Derma E scrub oli oikein tehokas kuorinta, sopivan karkeat rakeet kuorivat iholta kuolleen ihosolukon ja iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja näytti kirkkaalta. Tykkäsin kovasti.

*Saatu pr näytteenä

Oletko sinä testannut jotain näistä tuotteista?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita! Tuo Senjan puhdistusöljy kyllä kiinnostais kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senjan putsarit on ihan huippu ihania, tuo öljy ja se vaahto :). Kannattaa ehdottomasti tutustua niihin.

      Poista
  2. Itselläkin taisi noihin aikoihin olla melkoisen minimalistiset kasat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tää putki on jatkunut jo turhan kauan :D. Pitäisi saada varastoja kulutettua vähän tehokkaammin.

      Poista
  3. Yllätyin marraskuun ja joulukuun roskien vähyydestä. Hyvähän se vain oli mutta joten äimistyin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina toivon isoa kasaa, että saisi varastoja kulutettua, mutta nyt ei vaan ole onnistunut :).

      Poista
  4. Ei ole mitään tuttua tuotetta siellä mutta Lushiin olis tarkoitus tutustua pikku hiljaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin tuotteet on kyllä tosi hyviä ja tykkään brändin eettisestä ideologiasta :).

      Poista
  5. Nämä olivat kaikki itselle vieraita tuotteita. Saisipa käyttää aftersunia...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...