sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Lokakuun roskat

Iloista uutta viikkoa kaikille! Tänään käydään läpi lokakuun kosmetiikkaroskia, eli tyhjentyneitä tuotteita. Saalis ei tälläkään kertaa ollut suuren suuri, mutta löytyi roskapussista kuitenkin jokunen tuote, joista tänään siis luvassa pienet miniarvostelut.

Roskapussiin päätyi yhteensä 10 tuotetta, joista 8 oli täysikokoisia ja kaksi näytekokoa. Kaksi tuotetta joutui roskiin vanhan ikänsä ja muuttuneen koostumuksen vuoksi.



OGX argan oil of morocco conditioner* argan öljyä sisältävä hiusten hoitoaine oli todella mieluisa tuote. Tämä teki hiuksista ihanan pehmeät ja helposti selvitettävät, antoi myös kiiltoa. Tykkäsin myös sarjan shampoosta, mutta siitä enemmän sitten marraskuun roskien yhteydessä. Voisin ehdottomasti ostaa tätä lisää!

Bomb cosmetics Pina Colada shower butter oli ihan super herkullinen tuote! Tykkäsin tästä etenkin kesällä todella paljon, sillä tuoksu on aivan ihana ananaksinen ja kesäinen. Tämä on siis yhdistelmä vartalonpesuainetta ja kosteusvoidetta, toimii todella hyvin molemmissa tehtävissä.


Skindinavia makeup setting spray on yksi mun kaikkien aikojen suosikki kiinnityssuihkeista, tämä todella toimii ihan super hyvin! Mulla on uusi pullo jo odottelemassa korkkaamista ja aikaisemmin olin käyttänyt ainakin 1-2 näitä jo tyhjäksi. Kestosuosikki siis.

ColourPop nestemäiset huulipunat oli valitettavasti tulleet tiensä päähän, nämä on kyllä jo tosi vanhojakin. Molemmat sävyt on saaneet paljon käyttökertoja ja nämä on olleet yksiä mun suosikkeja.

Marc Jacobs huulikiiltonäyte sävyssä Sugar sugar on pyörinyt mun laatikossa jo ainakin pari vuotta. Käytin tämän aikoinaan lähes loppuun ja viimeinen pisara on jostain syystä vaan jäänyt jälkeen. Nyt oli vihdoin aika luopua tästäkin.


Huxley secret of sahara oil essence oli todella mieluisa. Tässä oli koostumus todella hyvä, ei liian öljyinen eikä liian vetinen. Seerumi kirkasti kasvoja hyvin ja antoi niille paljon tarvittua kosteutusta. Ehdottomasti jatkoon.

Maybelline babylips huulivoide on ollut mulla töissä ja nyt loppui sattumalta sopivasti kun työtkin loppuivat. Tämä on ollut helppo ja nopea, hyvä apu kuiville huulille, mutta ei mitenkään erityinen.

Laneige water cream oli ihanan kosteuttava kasvovoide yö- ja päiväkäyttöön. Tämä imeytyi nopeasti ja kosteutti todella tehokkaasti. Mulla on tätä jo täysikokoinen odottelemassa käyttövuoroaan, joten jatkoon menee.

The Body Shop vanilla pumpkin hand cream* ihanan tuoksuinen käsivoide, yksi mun lemppareita. TBS:n käsivoiteet on muutenkin mun suosiossa, tykkään niiden koostumuksesta kovasti. Tässä on vielä ihana makea kurpitsainen tuoksu, joka hemmottelee myös mieltä käsien lisäksi.

*Saatu pr näytteenä

Oliko roskien joukossa sulle tuttuja tuotteita? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Vanilla Pumpkin on niin ihana sarja<3 Mulla jäi tänä vuonna ne kokonaan ostamatta, mutta uskon että sarja tulee vielä jonain syksynä myyntiin niin pääsen hamstraamaan niitä! Huxleyn Oil Essence kiinnostaa kovasti, kiva kuulla että pidit siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mäkään en tänä vuonna ostanut kun sattui olemaan vielä viimevuotisia jäljellä, mutta ensi kerralla taas hamstrattava :). Huxleyn tuotteista oon kyllä pitänyt kaikista mitä oon testannut, toi öljyseerumi oli aivan ihana.

      Poista
  2. Tällä kertaa sinun roskissa ei ollut yhtään minulle tuttua tuotetta mutta Huxley secret of sahara oil essence alkoi kiinnostamaan. Voisin ehkä kokeilla sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huxleyn tuotteet on ehdottomasti kokeilun arvoisia, mä oon tykästynyt niihin kovasti :).

      Poista
  3. Huulirasva oli ainoa tuttu. 😂🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Babylipsit taitaa olla aika monille tuttuja vuosien takaa :D.

      Poista
  4. Huxley kiinnostaa kyllä todella paljon, ja nimenomaan tuo seerumi. :) Myös tuota Laneigen water creamia kiinnostais kokeilla, oon kuullut siitä paljon hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molempia suosittelen lämmöllä :). Etenkin Huxley on sellainen, että kannattaa ehdottomasti testata jossain vaiheessa.

      Poista
  5. Nyt ei ollut montaa tuttua tuotetta, mutta kiinnostava näitä aina lukea. Huxleytä olen halunnut testailla jo pitkään kun sitä lähes kaikki kehuvat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huxley on kyllä kehunsa ansainnut jos multa kysytään :).

      Poista
  6. Tuo Skindinavian suihke on mua nakertanut jo vuosia, joskohan sen sais jossain kohtaa kokeiltua itsekin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aikalailla samaa tavaraa kuin Urban Decayn suihkeet, Skindinaviahan nekin valmistaa :). Huippuhyviä!

      Poista
  7. Maybelline babylips on tuttu. Meidän tytöt käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :). Sarja sopiikin hyvin mun mielestä lapsille ja nuorille.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...