sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Anastasia Beverly Hills stick foundation

Ostin loppuvuodesta Helsingin reissulta testiin Anastasia Beverly Hillsin Stick foundation -meikkivoiteen. Olen halunnut kokeilla tätä meikkivoidetta jo pitkän aikaa ja nyt se sattui tulemaan vastaan myymälässä niin pääsin testailemaan sävyjä kunnolla. Myyjän avustuksella oikea sävy löytyi ja nyt olen tätä puikkoa testaillut tässä parin kuukauden ajan. Anastasia Beverly Hills tuotteita löytyy muuten vieläkin laajempi valikoima Kicksin verkkokaupasta*, kannattaa käydä tutustumassa! Verkkokaupasta kultatason jäsenet saavat aina ilmaiset toimituskulut ja kaikille on tarjolla ilmainen postitus myymälään. Meikkivoide on ulkoisesti todella tyylikkään näköinen, taattua Anastasiaa. Musta hylsy ruusulultaisilla somisteilla ja brändin logolla sopii erittäin hyvin Anastasian tuotelinjaan. Puikossa on 9 grammaa tuotetta, mikä näytti mun mielestä olevan ihan riittävä määrä.


Valittiin myyjän kanssa mulle sävy Beige, joka on ollut ainakin näin talvella tosi hyvä valinta. Tämä ei ole liian lämmin eikä liian kylmä, mä suosin usein neutraalin sävyisiä meikkivoiteita. Koostumukseltaan tämä on hieman kuivahkoa, eli en usko tän sopivan kovin kuivaihoisille ainakaan ilman kosteuttavaa pohjustajaa. Mun oma ihoni on hieman pintakuiva, mutta tällä hetkellä kuivia kohtia ei juurikaan ole, joten tämä on toiminut hyvin. Sanoisin tämän olevan puolipeittävästä peittävään pigmentiltään, kerrostamalla saa tosiaan todella hyvin peittävän pohjan ja lopputulos on melko mattainen. Mun mielestä tämä levittyy parhaiten siveltimellä, mutta levitys kyllä onnistui myös kostealla sienellä. Välillä olen laittanut tipan kasvoöljyä siveltimeen ennen häivytystä, jolloin tästä on tullut hieman helposti työstettävämpi kuivan ihon päivinä. Jos kaipaat mattapinnan jättävää, peittävää meikkivoidetta, voisi tämä olla yksi hyvä vaihtoehto. Puikkomeikkivoiteet on tosi hyviä myös matkoilla, ei tarvitse leikkiä nesteiden kanssa ja meikkivoiteen saa levitettyä suoraan kasvoille puikosta.


Oletko kokeillut puikkomeikkivoiteita? Mikä on sun suosikki meikkivoide?

Love, Mari

*Affiliate linkki

19 kommenttia:

 1. Mulla on kokemusta vain Max Factorin pan stikistä, josta tykkäsin joskus nuorena todella paljon just helppokäyttöisyyden vuoksi. Nyt vanhemmalla iällä puikot ei oikein tunnu parhaalta mahdolliselta, mutta laiskoina päivinä ja kotioloissa ne käyvät ihan mainiosti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikot tuntuu jakavan paljon mielipiteitä, mä itse tykkään näiden helppoudesta :)

   Poista
 2. En ole koskaan koittanut puikkomeikkivoiteita, koska miellän ne jotenkin hankaliksi ja kuiviksi - ja myös vähän epähygieenisiksi, ainakin jos suoraan puikosta levittää kasvoille. Viime aikoina puikkomeikkivoiteet on olleet niin paljon esillä, että ehkä pakko jossain kohtaa koittaa jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on varmaan moneen lähtöön, osa kuivempia kuin toiset. Tämäkin on hieman kuivaa sorttia, mutta työstäminen silti nopeaa ja helppoa ja siitä annan ison plussan :). Myös MUFE:n puikkomeikkivoide on ollut tosi hyvä!

   Poista
 3. Viimeksi Lancômen, en oikeastaan tykkää käyttää näitä koko kasvoilla vaan yleensä laitan vain kohtiin jotka tuntuu tarvitsevan enemmän peittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo, että käyttää yhdessä perinteisen meikkivoiteen kanssa :)

   Poista
 4. Mä en ole tainnut ikinä testata mitään puikkomeikkivoidetta, sillä oon jostain syystä kokenut ne hieman hankaliksi :D En edes tiedä mistä se ajatus kumpuaa, mutta tää ABH:n meikkivoide vaikuttaa kyllä hyvältä :) Riittävän peittävä ja matta lopputulos on mun mieleeni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nämä on nimenomaan tosi helppoja ja vaivattomia, kun ei tarvitse kun vetää naamalle ja häivyttää :D

   Poista
 5. Mulla ei ole suosikkimeikkivoidetta.. pitäisi löytää joku, mutta tämä se luultavasti ei ole, sillä ihoni on todella kuiva. Pakkaus on kyllä nätti 😊

  VastaaPoista
 6. En ole kokeillut, suosikki meikkivoidetta mulla ei ole (pitäisi kyllä löytää hyvä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän meikkivoiteen löytäminen ei olekaan mitään kovin helppoa, onnea etsintään :D

   Poista
 7. Mua houkuttais testata kaikkia puikkomeikkivoiteita, mutta testaamattakin jo teidän ettei ne toimi mun kuivalla iholla... :-D Tämäkin olis varmasti ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toimii kuivan ihon aikaan parhaiten MUFE:n puikko, etenkin jos siveltimeen lorauttaa vähän öljyä niin lopputulos on tosi kiva :)

   Poista
 8. Käytin pitkään Max Factorin meikkivoidepuikkoa, mutta nyt olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko löytänyt hyvää meikkivoidetta luonnonkosmetiikasta? Mulla olisi sellainen hakusessa :)

   Poista
 9. En ole piiitkään aikaan testannut meikkivoiteita tai peiteaineita, jotka ovat puikossa. Minulla on ehkä huonoja muistikuvia ensimmäisistä meikkikokeiluistani, jolloin oli oikeastaan ainoastaan tarjolla puikkotuotteita ja ne näyttivät yleensä iholla todella kuivilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään on onneksi tarjontaa jokaiselle ihotyypille ja tuotteita vaikka kuinka :) Mä muistan kanssa ne puikkopeiteaineet parinkymmenen vuoden takaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...