tiistai 30. elokuuta 2016

Kestävä juhlameikki

Moi kaikki! Kiva nähdä taas :). Tänään pidetään pieni tauko tuote-esittelyistä ja katsellaan vaihteeksi meikkikuvia. En muista koska edellinen meikki on blogissa ollut, mutta on siitä jo jonkin aikaa. Tässä meikissä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, mutta halusin jakaa sen teidän kanssa, koska tää pysyi kasvoilla kuin tatuoituna koko pitkän päivän! Oikeesti! Ehkäpä näistä tuotevinkeistä on teillekin iloa tulevissa juhlissa tms. kun meikin tarvii pysyä nättinä pitkään. Tämä meikki on tehty lauantaina Laurin työkaverin häihin ja vaikka oli kuuma, tuli syötyä ja juotua niin meikki pysyi tismalleen samanlaisena yli 10h. 


Tässä lookissa on käytetty paljon niitä mun ride or die tagissa esittelemiä tuotteita, eivät ne siis syyttä ole paikkaansa ansainneet. Aloitin meikin suihkuttamalla Skindinäviän primer suihketta koko kasvoille, jonka päälle laitoin vielä Too Facedin primed & poreless primeria. Meikkivoiteena oli mun luottotuttu MAC pro longwear nourishing waterproof meikkivoide, joka ei koskaan petä. Peiteaineena myöskin luottotuote, Urban Decayn Naked skin concealer.


Juhlameikkiä kun teen niin lähes aina leivon silmänaluset ja leuan, kuten myös tässä. Leipomiseen käytin RCMA No color puuteria, joka on täysi kymppi. Mulla on aina ongelmana se, että meikkivoide ei pysy leuassa, mutta leipomalla tuolla puuterilla ei sitäkään ongelmaa ollut, leuassakaan ei ollut kulumaa havaittavissa juuri lainkaan. Koko kasvot puuteroin itCosmeticsin bye bye pores puuterilla. 
Tein pohjalle (meikkivoiteen päälle) voidemaiset varjostukset ja kiinnitin sen Hoola bronzerilla. Poskipunana käytin Jaclyn Hillin ja Beccan paletista sävyä Rosé spritz ja korostukset tehty tietysti Champagne Popilla. Tässä vaiheessa suihkutin kasvot MAC fix+ suihkeella. 


Silmämeikkiin käytin Makeup Geekin Mannymua palettia, ja pääosassa oli tuo upea ruusukultainen foiled sävy. Mä rakastan tuota palettia ja MUGia ylipäätään. Luomivakoon ja alaluomelle käytin lämpimiä ruskeita sävyjä ja ylä- ja alavesirajalle ruskeaa kajaalia. Rajaukset jätin tekemättä yläluomelle, jotta tuo kaunis ruusukultainen sävy ei menisi piiloon. Sisänurkkaa ja kulmaluuta korostin paletin vaalealla shimmersävyllä. Ripsarina toimii Too Faced better than sex vedenkestävänä. 
Huulille päätyi yhdistelmä Urban Decayta ja MACia. UD:n Gwen Stefani kokoelmasta käytin rajauskynää sävyssä Ex-girlfriend ja päälle MACin huulipunaa sävyssä Velvet Teddy. Tykkään tosta yhdistelmästä tosi paljon, molemmat just mun sävyjä arkeen ja juhlaan. Huulimeikkikin pysyi hyvin aloillaan, ainoastaan kerran lisäsin punaa huulten keskiosaan. Lopuksi vielä kiinnitin koko meikin Skindinäviän bridal makeup setting spraylla.


Millainen on sun luottomeikki juhliin?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Juhlia on sen verran harvakseltaan ettei mitään luottomeikkiä ole, tarttuisin varmaankin sen hetken luottotuotteisiin juhlameikkiäkin tehdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, hyvin harvoin mitään "hienompia" juhlia saati muitakaan, mut musta on kiva, ettei tarvii meikin kanssa stressata sillon kun on :)

   Poista
 2. Tosi kaunis tuo hempeä silmämeikki. :) Mun luottomeikissä on aina punaiset huulet ja sitten silmissä rajaukset, muuten saattaa vaihdella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Punaiset huulet on klassikko, välillä itsekin innostun punaamaan säännöllisemmin, mut sit taas unohtuu. Vaikka punaiset huulet sopii mun mielestä kaikille ja kaikkialle :)

   Poista
  2. Käyn harvoin sellaisissa juhlissa joihin pitäisi tehdä oikea juhlameikki. Ehkä käyttäisin luomissa shimmeriä ja glitteriä. Niin, irtoripset tietty:)

   Poista
  3. Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa :D

   Poista
 3. Kaunis meikki! Itse luotan hyvään primeriin, heleään mutta kestävään meikkivoiteeseen, huulille kunnon huulipuna ja silmiin yleensä klassiset rajaukset ja kenties kevyt varjostus luomivakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja ihanan raikkaalta kuulostaa sun meikkivalinta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...