sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Päivän kosmetiikkatuotteet

Hei vaan kaikki! Tänään luvassa ensimmäinen ajastettu postaus tälle viikolle. Oon monesti jo maininnutkin, mutta vietetään tämä viikko lomaa Rodoksella ja tulevat postaukset ensi viikonloppuun asti olen ajastanut teille jo ennen matkaa. Tällä viikolla en siis ole paikalla vastailemassa kommentteihin tai muuta, mutta tosi mielelläni niitä silti lukisin loman jälkeen kun taas palailen linjoille. Jos haluat seurata mun reissua/kuulumisia niin seuraile mua instagramissa @marisalomeikkaa. 

Tän päivän postauksessa katsotaan montako purkkia ja purnukkaa mulla on päivän aikana käytössä. Tää on siinä mielessä harhaanjohtava, että mun kosmetiikan käyttö vaihtelee päivittäin. Välillä käytän tosi minimaalisesti ja välillä taas tykkään läträtä lähes kaikilla purkeilla :D. Tää on yhden päivän esimerkki, jonka aikana käytin tuotteita aika maltillisesti ja laiskasti ja meikkikin oli mulle hyvin minimaalinen.


Aamuni alkoi tonerilla, kuten useimmat aamut. Vain harvoin jaksan aamulla tehdä kunnon vesipesun. Toneria seurasi silmänympärysvoide ja sävyttävä päivävoide. Yleensä tässä olisi mukana vielä seerumi/hyaluronitiiviste, mutta tälläkertaa se jäi välistä.

Saldo: 3


Mä olen tosi laiska rasvaamaan ihoani. Innostun aina välillä, mutta pääsääntöisesti mun rutiiniin kuuluu helppo ja nopea Vaseline spray. Tämän lisäksi rasvaan kuivat jalat ja etenkin kantapäät ja laitan tietysti dödöä. Useimmiten rasvaan myös kädet, mutta tälläkertaa en sitä tehnyt.

Saldo: 6


Normaalisti mun päivän meikkisaldo olisi tuplat ellei triplat tästä, mutta tälläkertaa menin hyvin minimaalisella meikillä. BB voide, peiteaine, puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna/highlighter tikku, kajaali, kulmakynä, ripsari ja huulipuna. 

Saldo: 15


Illalla puhdistan meikit Glamglown meikinpoistoaineella. Tälle kevyelle meikille riitti yksi putsari, voimakkaammalle meikille olisin käyttänyt ensin puhdistusliinaa, sitten yhtä tai kahta vesiputsaria ja lopuksi vielä misellivettä. Puhdistuksen jälkeen kuorin kasvojen ihon.

Saldo: 17


Ennen nukkumaanmenoa rasvaan aina kasvot yövoiteella/naamiolla. Tällä kertaa käytin pohjalle hyaluronic seerumia, päälle yövoide ja tietysti myös silmänympärysvoide. Usein käytän myös paksua huulivoidetta öisin, mutta aina välillä se unohtuu. 

Saldo: 20

Montako tuotetta sulla on käytössä päivän aikana?

Love, Mari

3 kommenttia:

 1. Itselläkin on ollut mielessä tehdä samanlainen postaus, olisikohan vaikka tänään se päivä kun listaisin kaikki tuotteet ylös :D

  VastaaPoista
 2. Aika monta, riippuu vähän päivästä. Tällä hetkellä olen itseasiassa aika simppelillä ihonhoidolla, koska rauhoittelen ihoani Esse-kuurilla. Mulla saattaa usein ihonhoitotuotteita olla päivässä käytössä enemmän kuin meikkejä. :D

  Ihanaa lomaa sinne. <3

  VastaaPoista
 3. Varsin maltillinen saldo:) Nää on kivoja postauksia, pitäs itekin tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...