lauantai 4. helmikuuta 2017

Uudet ColourPop luomivärit

ColourPop julkaisi ihan vähän aikaa sitten jotain täysin uutta, kun pressatut luomivärit lanseerattiin. Nämä ovat siis sellaisia perinteisiä puuterimaisia luomivärejä, joita ColourPopilla ei aikaisemmin ole ollut. Mä rakastan CP:n super shock shadow luomivärejä, mutta halusin ihan ehdottomasti kokeilla myös näitä perinteisiä näin luomiväri addiktina. Näitä lanseerattiin 20 sävyä kerralla ja kaksi neljän luomivärin palettia. Silloin lanseerauksen yhteydessä neljän luomivärin tilaaja sai ilmaiseksi tyhjän paletin, mutta näitä voi hyvin säilyttää vaikka Z-paletissa tai vastaavassa.


Mä en halunnut ihan heti vetää övereitä, vaan ajattelin ensin kokeilla mitä mieltä näistä olen. Tilasin siis toisen valmiin setin, hi-maintenance, ja neljä yksittäistä luomiväriä (jolloin sain myös sen paletin). 


Mä jotenkin tykkään näistä paleteista tosi paljon, vaikka eihän nää on ehkä vähän isoja neljälle luomivärille. Sävyt näkyy kuitenkin kivasti tuosta kannen ikkunasta ja tähtikoristelu on mun mielestä tosi nätti. Halutessaan näistä saa muuten revittyä irti tuon tyynyn, johon sävyt upotetaan, jolloin paletti toimii Z-paletin tapaan ja mukaan mahtuu enemmän luomivärejä. Tälläisenään mä ajattelin nämä kuitenkin pitää ainakin toistaiseksi ja nämä on käteviä kulkemaan mukana kun tietää, että tarvii vaan ne muutamat sävyt. 


Tajusin vasta kun sain nämä käsiini, kuinka samankaltaisia sävyjä olin valinnut. Yläpuolella on se valmis hi-maintenance paletti ja alapuolella mun valkkaamat neljä sävyä. Onhan näissä ihan selkeät erot, mutta sävymaailma on hyvin samankaltainen. Eipä se mitään, nää on kaikki ihania sävyjä.


Sävyjen nimet löytyy ainoastaan pannun pohjasta, koska paletit ovat itse koottavia. Toki tuohon mahtuu hyvin kirjoittamaan ne nimet, jos tietää, ettei halua sävyjä vaihdella välillä. Napit tuntuu myös pysyvän paikoillaan tosi tukevasti, joten paletti on kyllä positiivinen yllätys. Jos sitten niitä luomivärejä katsellaan, niin onhan ne nyt upeita! Mun molemmissa paleteissa on kaksi shimmersävyä ja kaksi mattaa. Nämä on todella pigmenttisiä ja tuntuvat myös häivyttyvän hyvin, mutta en ole silmiin ehtinyt näitä vielä kokeilemaan. Varisevia nämä kyllä on, eli kannattaa varautua siihen pyyhkimällä siveltimestä kaikki ylimääräinen pois ennen luomelle viemistä. 


Tässä yllä olevassa kuvassa näkyy ne mun itse valitsemat sävyt. Halusin mukaan perussävyjä, eli nuo kaksi mattaruskeaa, jotka sopivat meikkiin kuin meikkiin. Kaunis pinkihtävä ruusukulta on täydellinen sävy koko luomelle ja vaalea shimmersävy sopii hyvin sisänurkkaan ja kulmaluulle korostuksiin. 


Hi-maintenance setissä on myös kaksi mattaa, mutta ne ovat selkeästi punertavampia. Tämän paletin ruusukulta on vielä enemmän ruusuultainen eikä niin pinkki kuin se mun valitsema. Paletin korostussävy on myös selkeästi kultaisempi ja tummempi kuin tuo mun itse valkkaama. Kaikkiin näihin olen ihan super tyytyväinen ja itse asiassa mun seuraavat sävyt odotteleekin jo tullissa! :)

Oletteko te hankkineet näitä? Kiinnostaako nämä vai suositteko super shock shadow luomivärejä?

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Ihanat sävyt, varsinkin nuo ruusukullat! Ja hih, mä aina huomaan haalivani tietyn sävyisiä luomivärejä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Ajattelin meikkailla näillä huomenna ja vitsit oon innoissani noista sävyistä :D

      Poista
  2. No kyllä kiinnostaa! Mutta toistaiseksi olen pidättäytynyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pystynyt, mulla on kohta varmaan ne kaikki tätä tahtia xD

      Poista
  3. Just aamupäivällä klikkailin ostoskoriin näit mutta en oo laittanut tilausta menemään... vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä, en voi kun suositella lämpimästi! :)

      Poista
  4. Ens viikolla en enää pidättäydy. Colourpop julkaisee nyt kokoajan kaikkea ihanaa uutta, ja en oo tilannut kahteen kuukauteen mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinpa mäkin sanoa, etten oo tilannut mitään :D Hups. Mut tiistaina tulee myyntiin ystävänpäivä kokoelma, joka näyttää kanssa aika ihanalta <3

      Poista
  5. En kestä come and get it kuinka ihana se on, mäkin voisin innostua näistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viidellä dollarilla ei voi mennä pieleen! Tuo on aivan uskomattoman upea sävy :)

      Poista
  6. Kyllähän nämäkin kiinnostaa! Aika hyvät värit valitsit, jos joihinkin kyllästyt niin ajattele mua! :D Näyttää olevan tosi hyvä pigmenttikin, kyllä se ColourPop vaan osaa!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo täytyy pitää sut mielessä ;) Yksi mulle on tulossa vahingossa tuplana.. Nää on kyllä mahtavia!

      Poista
  7. Itsekin pähkäilin näiden tilaamista, mutta vaikka upeilta näyttävätkin niin yritän ainakin vielä hetken taistella himotuksia vastaan :D

    VastaaPoista
  8. Nämä on kyllä niin ihania taas! Yritän nyt hetken hillitä itseäni, kun juuri tammikuussa tuli paketti. Se uusimman Alexis Ren collabin huulituotteet vaikuttaa myös ihanilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vaikuttaa! Tilasin siitä muutamat huulijutut ja sen highlighterpaletin <3

      Poista
  9. En ole kyllä testannut yhtäkään colourpopin luomiväriä, mutta munkin pitäis jo pikkuhiljaa hypätä mukaan tähän junaan :D Oih kun noi ruskean ja punaisen sävyt näyttävät ihanilta!

    Mari
    www.lookbymari.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt äkkiä tilausta menemään, nää on ehdottomasti kokeilun arvoisia :D

      Poista
  10. Ma en oo viela sortunut ColourPopeihin, mutta kylla naita niin joka tuutista nyt tulee, etta onhan niita pakko vissiin itsekin kokeilla. Kivoja savyja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ehdottomasti kannattaa, nää on aivan parhautta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...