keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Cool matt -nudemeikki

Keskiviikko on täällä taas eli tämän viikon meikkipostauksen aika. Tänään nähdään hyvin neutraali ja luonnollinen nude-meikki niillä IsaDoran uutuuksilla toteutettuna. Käytin Cool matt -kokoelmasta kaikkia testiin saamiani tuotteita, joten meikkipohjaa lukuunottamatta tämä lookki on hyvin IsaDora painotteinen. Kaikki käytetyt tuotteet löytyy jälleen postauksen lopusta, mikäli ne kiinnostaa. 



Tää on sellainen meikki, jonka todennäköisesti tekisin arkisin, jos meikkaisin töihin. Mähän kuljen työpäivät ihan naku-naamalla, joten tälläisiä hyvin luonnollisia meikkejä tulee tehtyä tosi harvoin. Jotenkin sitä haluaa meikata oikein "kunnolla" aina kun meikkaa, kun se ei ole jokapäiväistä. Mä tykkään kuitenkin tosi paljon myös tälläisestä luonnollisemmasta lookista ja aina kun oon tälläisen tehnyt, sen taas muistaa hetken aikaa.  

Kokeilin tässä ekaa kertaa sitä Ipsyssä tullutta Smashboxin BB voidetta ja ensivaikutelma on tosi positiivinen! Se peittää kivasti ja jätti iholle kauniin tasaisen pinnan, mutta oma iho kuitenkin kuultaa hieman läpi. 


Silmämeikin tein pelkästään sillä eye sculptor paletilla ja tykkäsin siitä käytössä tosi paljon. Kaikki sävyt on todella käyttökelpoisia niin keskenään käytettäväksi kuin muihin sävyihin yhdistettynä. Ainoaa shimmersävyä käytin silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle, muutoin luomilta löytyy pelkkää mattaa.


Huulille halusin hieman väriä, vaikka nudemeikkiä olinkin tekemässä. Halutessaan tähän voisi yhdistää ihan vaan vaikka huulirasvan tai kiillon tai jonkun nudepunan, mutta minä valitsin IsaDoran huulilakan sävyssä Cool mauve. Tuo on kuitenkin tosi neutraali sävy, mutta antaa meikkiin vähän väriä. Mä olin muuten ihan super yllättynyt tuosta, se pysyi huulilla kauniina todella pitkään ja kesti kohtalaisen hyvin syömistä ja juomista. Ehdottomasti ylitti odotukset!


Toivottavasti piditte välillä tällaisesta hieman neutraalimmasta meikistä :)

Love, Mari



Meikissä käytetyt tuotteet:

It's skin Babyface one-step base, green
Smashbox camera ready BB cream, light
L.A. Girl Pro conceal, green corrector
Urban Decay naked skin concealer
RCMA no-color powder
NARS beach powder
Physicians formula Butter bronzer
Rimmel bronze perfection, 002 medium/dark
IsaDora perfect blush, 61 cool pink*
MAC mineralize skinfinish, Soft & gentle

IsaDora eye sculptor bar, 20 nude sculpt*
Stila kajal, topaz
IsaDora Flashing volume mascara*

IsaDora precision brow pen, 72 medium brown & 74 taupe*
The Body Shop brow & lash gel*

IsaDora sculpting lipliner, 52 praline*
IsaDora ultra matt liquid lipstick, 11 cool mauve*

*Saatu blogin kautta

20 kommenttia:

  1. Kaunis, huulipuna on aivan ihanan sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä tykkäsin siitä kanssa kovasti!

      Poista
  2. Niin kaunis meikki, oikein hehkut 😊

    VastaaPoista
  3. Meikkipohja näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo Smashboxin BB jätti tosiaan aika kiva pinnan iholle :)

      Poista
  4. Mulle tuli jostain syystä yllärinä, ettet meikkaa töihin :D Tosi kauniin nudemeikin olet loihtinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Enpä mä sitä joka postauksessa mainitsekaan, mutta silloin tällöin tullut esille. Koen sen jotenkin turhaksi mun töissä, kun naamalle lentää päivän aikana milloin mitäkin maitoa ja ruokaa ja räkää xD

      Poista
  5. Toi huulipuna on kyllä ihanan näkönen! :) Tällaset neutraalit meikit on kivaa vaihtelua, kun niitä harvemmin näkee blogeissa. Munkin täytys tehdä useemmin neuraalimpeja meikkejä :D No yhden tein sunnuntaina ens viikoks, mutta muuten niitä on tainnut mun blogihistorian aikana näkyä kokonaiset yksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! Harvemmin sitä kuitenkaan haluaa niitä oikein näyttäviä ja tummia/erikoisia meikkejä käyttää esim. päivätyössä (riippuu toki työstä ja omasta tyylistä), niin näille neutraaleille meikeille on varmasti kysyntää :D

      Poista
  6. Moi! Aloin seurailemaan blogiasi viime kesänä ja nyt tämä on jo yksi suosikkikosmetiikkablogejani :) Jatka samaan malliin!

    Kiva lukea, että joku toinenkin kosmetiikkahörhö painottaa tätä harrastustaan vapaa-ajalle. Itse meikkaan toki jonkin verran töihin (ei kuitenkaan luomivärejä, rajauksia, korostuspuutereita tai voimakkaan sävyisiä huulipunia..), mutta silti hoitoalalla koen meikeillä leikkimisen sopivammaksi jättää vapaapäiville tai iltaan. Luonnollisesti hajuvedetkin täytyy jättää töistä pois. Tylsä juttu, sillä olen todellinen tuoksufriikki ja kaapissa on monen montaa ihanaa tuoksupulloa ♥

    Oletko muuten tehnyt/haluaisitko tehdä jossain vaiheessa postausta ulkomailta tilaamisesta? Itse haluaisin kovin tilata Colourpopin meikkejä (varsinkin nyt kun Kathleenlightsilta tuli taas pari huulituotetta...), mutta kaikki tullimaksut, alvit sun muut askarruttavat. Lähinnä olisi kiva tietää paljonko lisämaksua Jenkeistä tilaaminen tuo esimerkiksi 50 dollarin tilaukselle, miten tullisysteemi toimii, joudunko selittämään tullille pakettini sisältöä tms..

    Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, tämä piristi kovasti aamuani :) <3

      Mulla on arkena meikkaamattomuuteen syynä nimenomaan tuo, että hoitoalalla se ei ole mitenkään eduksi. Tuoksujen kanssa ihan sama juttu! Välillä meikkaan iltaisin kun pääsen kotiin ja sitten täytyykin jo pestä pois lähes saman tien :D Toki tulee poikkeuspäiviä, jolloin haluan töihinkin hieman ehostautua, mutta silloin kyseessä on aina hyvin kevyt meikki.

      Enpä taida olla varsinaisesti tuollaista postausta vielä tehnyt, Shipitoa olen kyllä käsitellyt postauksen verran. Kiitos toiveesta, laitan sen ehdottomasti tekeille! Tuo on kuitenkin aihe, joka varmasti kiinnostaa monia :)

      Poista
  7. Aivan ihana meikki ja komppaan aiempia kommentoijia siinä että tulee itsekkin bloggaajana tehtyä ihan liian vähän näitiä neutraaleja meikkejä jotka kuitenkin on käytössä itsellänikin useimpina päivinä!

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Täytyy varmaan alottaa joku neutraalien meikkien blogihaaste :D

      Poista
  8. Tosi kivan näköinen meikki! Toi Smashboxin BB vaikuttaa mielenkiintoiselta ja näyttää myös kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin tosi yllättynyt, että se toimi kasvoilla näinkin hyvin, yleensä BB:t ei mulla niin kauheasti peitä kuitenkaan. :)

      Poista
  9. Tosi ihana meikki! Toi huulipuna sopii sulle tosi hyvin ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla :) Mä tykkäsin kanssa tuosta huulipunasta kovasti!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...