tiistai 7. helmikuuta 2017

Tammikuun Boxycharm


Tammikuun Boxycharmilla kesti yllättävän pitkään saapua, joten pääsen sen teille esittelemään vasta nyt. Sain boksin käsiini viime viikolla, mutta näitä bokseja aina kerääntyy tähän kuun vaihteeseen enkä ihan peräkkäisiin päiviin viitsi näitä laittaa kuitenkaan. No eipä kai sillä väliä, pääasia, että nyt päästään vihdoin tähän tutustumaan! Tammikuussa teemana oli "And the charm award goes to.." ja mukaan oli pakattu teemaan sopivia tuotteita. Mä olin nähnyt sneak peekit muutamasta tuotteesta jo etukäteen ja odotin tätä boksia suurella innolla.


Tässä yksi syy siihen mun innostukseeni! Mukaan oli pakattu highlighter duo Vintagelta. Samalta brändiltä tuli yksittäinen highlighter jokunen kuukausi sitten ja oon tykännyt siitä todella paljon. Tämä vaikuttaa sävyiltään olevan vielä parempi ja ootankin innolla, että pääsen näillä leikkimään kunnolla. Pigmentti näissä on todella hyvä ja koostumus ihanan kermainen ja pehmeä. 


Näissä boxyissakin on nykyään jonkin verran vaihtelua, ja tämä oli yksi vaihtoehto tuotteista. Mä en ole mikään hajuvesien suurkuluttaja, joten ensivaikutelma oli hieman pettynyt. Se meni kuitenkin äkkiä ohi kun tuoksuttelin tätä. Aivan ihana tuoksu! Tämä on myös roller ball, eli tuoksua voi vaan pyöritellä iholle helposti ja vaivattomasti. 


PÜR Mineral glow aurinkopuuteri oli ehdottomasti iloinen yllätys. Rakastan aurinkopuutereita ja PÜR on ihan huippubrändi, joten tämä aiheutti suurta riemua. Tämä on hyvin lämmin ja hieman hohtava aurinkopuuteri, varmasti todella kaunis kesällä päivettyneellä iholla. 


Mun laatikosta löytyi myös vaihtoehtoisena tuotteena konjac sieni. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt konjac sientä, joten tätä oli kiva päästä kokeilemaan. Olen tällä pessyt kasvot nyt kerran ja vitsit se koostumus tuntui jännältä! Onko nämä aina sellaisia liukaspintaisia ja hieman öljyisen tuntuisia? Tykästyin tähän kovasti ja se tuntui myös puhdistavan kasvot tehokkaasti. Ehdottomasti jatkan tän kokeilua ja käyttöä!


Viimeisenä tuotteena laatikosta löytyi viuhkasivellin So Susan brändiltä. Tämä vaikutti ensi kokeilulla ihan kelpo siveltimeltä, pehmeä ja sopivan jämäkkä ja joustava highlighterin levitykseen ja häivytykseen. 

Miltä tammikuun boksi vaikutti? Kiinnostiko joku tuote erityisesti?

Love, Mari

11 kommenttia:

  1. Ei hassumpi boxi:) Tuo Pürin bronzer kiinnostaa kovasti. Olen lukenut paljon kehuja merkin tuotteista, niin heti innostuin:) MyösVintagen highlighter on kivan näköinen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa aivan ihanalta ja kerran kokeilun perusteella olin vakuuttunut :) PÜRilla on ihan mahtavia tuotteita, niistä puhutaan Suomessa vaan harmittavan vähän!

      Poista
  2. Olen käyttänyt useamman konjac-sienen ja niissä on eroja. Jotkut ovat selvästi kovempia, kun taas toiset ovat pehmeitä ja "liukkaita" iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli jotenkin sellanen limanen :D Tosi hyvältä tuntui kuitenkin iholla, oon pelännyt, että nää raapii ihoa tms.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Se on todella kaunis, molemmat sävyt on mieluisia :)

      Poista
  4. Mulla oli tasan yksi sama tuote; tuo highlighter-paletti!
    Jossain mielenhäiriössä cancelloin mun boxy-subscriptionin muutama viikko sitten enkä päässyt enää takaisin vaan jouduin waitlistille - toivottavasti pääsen sieltä nopeaan takas tilaajien joukkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!! Toivotaan, että pääset pian pois odotuslistalta. Helmikuun boxy tulee olemaan aika huippu, ainakin sneak peekien osalta.

      Poista
  5. Se on kylla hassua miten sita tykkaakin lukea toisten ihmisten roskista. :D Oli pari tuttuakin tuotetta ja jokunen joita oon katellut vahan "silla silmalla"..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kommentti taisi tulla väätään postaukseen? :D Mutta joo, oon ihan samaa mieltä, roskat on kivoja :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...