torstai 16. helmikuuta 2017

Meikkipää boxi


Ootteko jo kuulleet? Meikkipää by Riia & Laura -blogin upeat naiset ovat luoneet oman kauneusboksinsa yhteistyössä Beautypopup verkkokaupan kanssa. Boksin hinta on 49€ ja sisällön arvo on yhteensä 117€, rahoilleen saa siis runsaasti vastinetta. Minä sain ilokseni tämän boksin tutustuttavaksi ja teille esiteltäväksi, joten mennään itse asiaan! Boksin pääset muuten tilaamaan tästä


Jotenkin hassua aloittaa näistä pikkunäytteistä, mutta ne nyt sattui ekana tulemaan käteen. Boksista löytyi siis Compeedin rakko- ja liikavarvaslaastareita, kaksi kappaletta kumpaakin. Nämä tulee ihan varmasti tarpeeseen, viimeistään kesällä. Näitä on aina hyvä pitää kassissa mukana, yllättävän rakon tai hiertymän varalta.


Seuraavaksi boksista löytyi näytekoko vauvaöljyä. Mä olen joskus kuullut tästä brändistä, mutta en ole siihen sen enempää tutustunut. Tämä kuuluu muuten Jolien valikoimaan, eli ilmeisesti on luonnonkosmetiikkaa. Nimestään huolimatta tämä sopii myös aikuisen käyttöön, mm. meikinpoistoon, hiuksille, vartalolle, sheivaamiseen ja hierontaan. Oikea monitoimiöljy siis!


Dr. Hauschka on todella kiinnostava brändi, jonka tuotteita en ole vielä koskaan testannut. Arvatkaa vaan olinko innoissani kun näin tämän? Puhdistusvoiteita tarvii aina ja tämä 10ml näytekoko on tosi näppärä ottaa mukaan myös matkalle. Boksin mukana tulleen lappusen mukaan tämä korvaa jatkuvassa käytössä myös kuorinnan, kuulostaa jännältä!


Hih, meikkimuna. Beautyblender on mun kestosuosikki, jota ilman en meikkiä enää tee, tämä aiheutti myös suurta iloa. Näiden ostaminen kun tuntuu aina jotenkin "tuhlaamiselta", kun mieluummin pistän sen rahan johonkin meikkiin. En vaan silti voi enää olla ilman näitä, joten ostettava on. Beautyblender löytyi muuten myös BeautyPopUpin ja NSB:n kauneusboksista :).


Clarinsin kulttimaineessa oleva huulikiilto sai myös ison peukun. Mä olen muistaakseni saanut näytekokoisen tälläisen joskus Livboxin mukana ja sen koostumus on niin ihana. Tämä tuntuu huulilla todella kosteuttavalta ja pehmeältä, eikä ole yhtään inhottavan tahmea.


Joico? Tässä brändi, josta en ole koskaan kuullutkaan. Hiustuotteet on mulle aina vähän tylsiä, varsinkin värjätyille hiuksille tarkoitetut. Tämän pitäisi kiillottaa vasta värjättyä hiusta, sekä vahvistaa hiuksia. Tuskin tämä huonoa tekee mun luonnonhiuksellekaan, joten otan varmaan jossain kohtaa kokeiluun. Tätä myydään ainakin elevenillä ja tuo 50ml näkyy kuvassa.


Artdecon rajauskynä mustassa sävyssä oli boksin toinen meikkituote. Mustat rajauskynät on sellaisia, että niitä mulle kertyy joka puolelta, joten tämä jää odottamaan käyttövuoroaan tai päätyy kenties arvontaan? Artdeco on kuitenkin kiinnostava brändi ja kuvauksen perusteella tämä vaikuttaa oikein lupaavalta, pehmeyttä ja kestävyyttä minä ainakin kaipaan rajauskynältä. 


VICHY Dermablend meikkivoide oli iloinen yllätys, kolmas meikkituote. Meikkivoiteet on aina tosi kiinnostavia ja tän kuvaus kuulosti todella hyvältä. VICHYn meikkituotteita en ole koskaan kokeillut, joten senkin puolesta tämä oli todella kiinnostava. Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa eilen, ja pakko kuitenkin sanoa, että ensivaikutelma ei ollut ihan niin hyvä kuin olisin toivonut. Tämä oli todella paksua ja jotenkin jämähti kaikkiin kuiviin kohtiin eikä blendaantunut kunnolla. Vika saattoi olla toki käyttäjässä ja ehdottomasti annan tälle vielä uusia mahdollisuuksia. Ensi kerralla kokeilen käyttää kosteuttavampaa primeria, vähemmän tuotetta, kenties sekoittaa joukkoon öljyä tai nestemäistä highlighteria? Palataan tähän vielä!


Viimeisenä laatikosta löytyi MakeUp Eraser mustana. Jes! Sain Boxycharmin mukana tämän miniversion ja oon tykännyt siitä kovasti, ihanaa saada nyt täysikokoinen käyttöön. Tämä on tosi kätevä reissussa tai missä vaan ja puhdistaa meikin todella hyvin, olin ihan yllättynyt tän tehosta.

Kaikenkaikkiaan Meikkipää boxi oli erittäin onnistunut kokonaisuus, tässä oli varmasti jokaiselle jotakin, hyvä sekoitus tuotteita ja brändejä. Omat suosikkini olivat Beautyblender, MakeUp Eraser, Clarins huulikiilto ja Dr. Hauschka. 

Oletteko te hankkineet Meikkipää boxin? Mitä piditte boxin sisällöstä? :)

Love, Mari


*Meikkipää boxi saatu blogin kautta

18 kommenttia:

  1. Meikkipää boxi on mulle ihan vieras juttu. En ole ollut tietoinen sellaisen olemassaolostakaan. No, nyt jälleen viisastuin;) Sisältö ei minun mielestäni ollut kuitenkaan ihan huikea, mutta riittävän hyvä ja runsas.
    Artdecon rajauskynä on todella ja sitä voin suositella, vaikka musta rajauskynä on tuotteena niin basic kuin olla ja voi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kertaluontoinen (mun käsittääkseni) ja julkaistiin alkuvuodesta, mutta kauheasti tästä ei olla tosiaan kuultu! Mä tykkäsin siitä, että tää oli sopivan monipuolinen :)

      Poista
  2. Tää on kyllä ihan luksusluokan boxi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä tosi mahtavia tuotteita mukana ja hirmu runsas! :)

      Poista
  3. Itsekin sain tämän eilen käsiini ja yritän tässä aivan piakkoin naputella postausta. Jo ennakkoon katsoin, että sisältö on todella hyvä ja huolella valittu, suurin osa on minulle entuudestaan tuttuja ja hyväksi todettuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottelemaan sun mielipidettä tästä :) Musta oli kiva, että mukana oli niin tuttuja kuin vähän vierampiakin tuotteita ja brändejä.

      Poista
  4. Tosi hyviä tuotteita! Mä olen näytepussin verran testannut Vichyn meikkivoidetta, ja olihan peittävä. En varmaan arkikäytössä osaisi käyttää näin peittävää meikkivoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, peittävyyttä kyllä riitti! Mä niin toivon, että saan sen toimimaan mun iholla :)

      Poista
  5. Kerrotko lisää tuosta Makeup Eraserista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki :) Makeup Eraser on siis meikinpuhdistusliina, joka lupaa puhdistaa meikit pelkän veden avulla. Liina kostutetaan lämpimällä vedellä ja meikki pyyhitään pois pyörivin liikkein (putsaa hyvin myös silmämeikin!) Liinan toisella puolella saa myös kevyen kuorinnan aikaan :) Todella käyttökelpoinen tuote, suosittelen tutustumaan.

      Poista
  6. Sain kans tämän blogin kautta testiin ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt sisällöstä! <3 En tilaa mitään meikkibokseja, koska jokasesta boxista tulee mulle aina 3-5 turhaa tuotetta. Aina! Tästä boksista hllätyksenä kaikki pääsevät testiin ja ovat mieluisia! Se hiustuote ei oo mulle "sopiva" koska mulla ei oo värjättyjä hiuksia, mutta kyllä se silti pääsee käyttöön :) Ilonen yllätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sama juttu tuon hiusjutun kanssa, mulla myös luonnolliset hiukset. Eiköhän se silti ihan käyttökelpoinen ole hoitoaineena :) Paljon oli mielenkiintoisia tuotteita mukana!

      Poista
  7. Mua aavistuksen harmitti etten kerennyt ostaa tätä boksia! :D Etenkin Joicon K-PAK -tuote sekä toi Vichyn Dernmablend olisi itselle olleet sellaiset, jotka oisin tahtonut testata. Kampaamossa käydessä Joicolla tehdään aina värjäykset, johon kuuluu pesuvaiheessa parit tehohoidot samaan hintan ja oon kyseisen merkin tuotteisiin muutenkin todella rakastunut. Dermablendiä olen halunnut jo vuodet testata ja etenkin kokeilla miten ohuella kerroksella pienetkin virheet peittyy, jos se kerta pystyy peittämään tautoinninkin. Ehkä vielä joskus!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi meikkivoide voittaa kyllä peittävyydellään kaikki mitä olen koskaan kokeillut. Luulen, että otin sitä ihan liikaa ja sen vuoksi ei oikein toiminut :D Vaatii lisää testailua. Mä en ollut Joicosta tosiaan koskaan kuullut, mutta enpä ole kampaajallakaan käynyt varmaan yli 10 vuoteen. *tunnustus* :D

      Poista
  8. Mietin kans tämän tilaamista, mutta luettuani tän postauksen ei enää niin harmita, multa joko löytyi kaikki tuotteet tai ne ei vaan kiinnostaneet muuten. Miksi joka boxiin pitää tunkea tota Makeup Eraseria? En vaan osaa käyttää kun teen aina kaksoispuhdistuksen, matkalla ja kotona ja jokapaikassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tästä oli sitten apua noinkin päin :D Mulla ei tuota makeup eraseria ennestään ollut täysikokoisena, joten oli mieluista ja kiinnostava. En tosin usko, että jaksan sitä säännöllisesti käyttää loppupeleissä. Mä taas olen ihmetellyt miten beautyblender löytyy nykyään ihan kaikista bokseista (en valita, niitä tarvii aina) :)

      Poista
  9. Saikkupäivän syystä (tai paremminkin ansiosta!) löysin sun blogin pariin ja tykkään tosi paljon, kiitos! Tää boksi kuulostaa mahtavalta, nimittäin sisältää useammankin tuotteen, jota oon halunnut kokeilla jo pitkään, mutten oo raaskinut ostaa :)

    Pakko kysyä ehkä vähän hölmö kysymys - eli minkä sävyisenä tuo Dermablend tulee, onko se joku vakio vai saako sen valita ite?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon, ihan mahtavaa kuulla :) Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin!
      Tää boksi oli kyllä huippulaatua ja varmasti tästä löytyy tuotteita jokaiselle. Tuo Dermablend tuli mulle sävyssä Opal ja olettaisin, että se on vakio kaikissa bokseissa, koska en ainakaan valinnut mitään. Se on kyllä varmasti monelle Suomalaiselle iholle hyvä sävy, mutta ei tietenkään kaikille sovi :/

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...