lauantai 18. helmikuuta 2017

Lumene Nordic Lux

Lumene julkaisi äskettäin uudet meikkilinjat, Nordic Lux ja Nordic Chic. Sain ilokseni testiin näitä uusia tuotteita laatikollisen ja arvaatte varmaan kuinka iloinen olin tästä. Uusia tuotteita oli niin paljon, että päätin jakaa postauksen kahteen osioon. Tänään puhutaan Lumenen uudesta premium -meikkilinjasta. Nordic Lux linja pitää sisällään kolme eri meikkisarjaa; silmämeikeille, huulimeikeille ja kasvomeikeille. Tämä uusi järjestely vaikutti alkuun hieman sekavalta, mutta nyt tähän alkaa jo pikkuhiljaa päästä sisälle. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että Nordic Lux on premiun linja ja Nordic Chic on päivittäiskosmetiikkaa.


Lux -linjan tuotteet tunnistaa upeista hopeisista pahvipakkauksista, jotka näyttävät ylellisiltä. Chic -sarjan tuotteet tunnistaa valkoisesta hylsystä, joka sekin näyttää todella raikkaalta ja sopivan yksinkertaiselta. Lux -linjan tuotteiden varsinaiset pakkaukset eivät kaikki ole kuitenkaan tuota ylellistä hopeaa, vaan mukana on myös valkoista, hopeisilla yksityiskohdilla.


Nordic Noir -sarjaan kuuluu kaikki uudet premium silmämeikit. Kokoelmasta löytyy kaksi pientä luomiväripalettia, rajauskynä ja tussi, kulmakynä ja puuterimainen kulmaväri, ripsiväri ja ripsi primeri.


Luomiväripalettien pakkaus itsessään ei ole ihan niin tyylikäs kun ulkopaketointi antoi ymmärtää. Näissä on kirkas muovinen kansi ja mukana tulee kaksipäinen applikaattori. Sävyvaihtoehtoja löytyy neljä, joista minä sain kokeiluun sävyt Nude ja Smokey. Mä olin yllättynyt näiden pigmentistä, ne tuntuivat levittyvän hyvin ja väriä sai siveltimelläkin irti sopivasti. Olen tuota Smokey palettia ehtinyt käyttää jo meikissä ja tykästyin. Ainoa huono puoli näissä molemmissa on sellaisen luomivakoon sopivan mattasävyn puuttuminen. Smokey paletissa on myös kaksi hyvin samannäköistä sävyä.


Nordic noir deep impact mascara lupaa tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta. Olen sitä nyt pari kertaa kokeillut, ja pakko sanoa etten ole ollut kovin vakuuttunut. Tämä ei tuntunut tekevän mun ripsille oikein mitään ja lopputulos oli hyvin olematon, myös tuon primerin kanssa. Kokeilen tätä toki vielä lisää, jotkut ripsivärit kun vaatii vähän happea ennen kun ne alkavat toimia kunnolla. Primeri ei myöskään sykähdyttänyt, en huomannut sillä olevan mitään vaikutusta mun ripsillä. Tuota tussilineria en ole vielä kokeillut, mutta rajauskynä oli todella erinomainen! Se on kermainen, pigmenttinen ja musta! 


Nordic Seduction -sarjaan kuuluu kaikki uudet huulimeikit. Sarjaan kuuluu huulipunat, mattahuulipunat, kiiltopunat, huulikiillot ja huultenrajauskynät. Sain kokeiluun huulikiillon, kiiltopunan ja rajauskynän. Näistä olen kaikista tykännyt todella paljon. Kiiltopuna on ihana kevyt huulituote arkikäyttöön, joka antaa huulille hieman sävyä ja kiiltoa. Rajauskynän koostumus on todella pehmeä ja pigmenttinen. Parasta kuitenkin, että sitä ei tarvitse terottaa! Huulikiilto on mun makuuni juuri sopivan pigmenttinen ja kiiltävä. Se ei myöskään tunnu liian tahmealta huulilla.



Nordic Nude -sarjan kasvotuotteet innostivat minua kuitenkin ehkä eniten. Kasvotuotteita kokoelmasta löytyy puuteri ja poskipuna. Molempia on saatavilla neljässä eri sävyssä. Puuteri tuntuu kasvoilla todella pehmeältä ja silkkiseltä, eikä ole ainakaan vielä takertunut kuiviin kohtiin. Poskipuna on mun lemppari! Ensinnäkin se näyttää upealta tuon kauniin kuviointinsa ansiosta. Sävy on todella kaunis, hieman shimmerinen ja vivahteikas. Olen kuullut, että monilla on ollut huonoja kokemuksia tän swatchaamisessa, mutta kasvoilla on kuitenkin toiminut. Mä sain tästä hyvin väriä irti myös swatchiin ja kasvoilla tämä on todella upean näköinen. Poskipuna on melko pienessä paketissa, kompakti ja sopii hyvin meikkipussiin. 

Nordic Noir luomiväripaletti NUDE



Oletteko te jo tutustuneet uusiin Lumenen meikkeihin?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr-näytteinä

14 kommenttia:

  1. Onpa komea satsi:) Ostin tuon (ripsi)primerin, mutta en ole vielä kokeillut. Käytän yleensä Artdecon lash boosteria, mutta ajattelin testata Lumenen uutuuden. Prismassa käydessä olen muutoin vähän swatchaillut uutuuksia, mutta en ole niin hullaantunut (ainakaan vielä), että olisin ostanut enemmälti. Eniten kiinnostaisi puuteri ja poskipunat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva kuulla mitä mieltä sinä olet siitä primerista kun olet kokeillut :) Mä olen tähän asti tykännyt käyttää blincin ripsiprimeria, se toimii mulla todella hyvin.

      Poista
  2. Minua kiinnostaa huuli- ja kasvomeikit eniten noista. Tuntuu vähän hassulta, kun alle vuosi sitten huulikiillot uudistettiin ja nyt on taas uudet pakkaukset (ja sävyt?). Mutta mielelläni kokeilen jossain kohtaa :) Kiva, että huulipunista tuli noin montaa eri laatua myyntiin. Varmaan lähden kokeilemaan kiilto- ja mattapunia. Minulla on joskus aiemminkin ollut Lumenen huulipunia, jotka ovat tosin pilaantuneet harmittavan nopeasti. Ehkä Lumene käyttää tuotteissaan vähemmän säilöntäaineita?

    Lumenen kasvomeikit ovat aivan huippuja, joten odotan innolla poskipunien ja aurinkopuuterin kokeilua.
    Ainoa harmitus tässä uudistuksessa on Lux-sarjan korkeammat hinnat. Toki pakkaukset ja tuotteet ovat ylellisemmän näköisiä kuin ennen ja nyt tämä Chic-sarja.

    -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ikävä kuulla, että ovat päässeet pilaantumaan! Mulla ei sellaista ongelmaa ole vielä tullut vastaan, toivotaan, että nämä uudet olisi kestävämpää laatua. Lux sarjan mattapunat kiinnostaa myös mua kovasti. Mä suosittelen kovasti tustumaan chic sarjan tuotteisiin, ne on mun mielestä ihan yhtä laadukkaita kun nämäkin ja hintaa vain puolet. :) Niistä on tulossa tänne blogiin juttua ensi perjantaina.

      Poista
  3. Tänään ehdin ruokakauppaostosten lomassa tutkailla sen Chic-linjan meikkejä, luomiväreissä laatu vaikutti äkkiseltään kokeiltuna oikein mukavalta! Nuo luomiväripaletit kiinnostaa, tosin ulkoasu on ehkä vähän "halvan" oloinen, jotenkin tuo aplikaattorin näkyminen on vähän mjööh :P Olisin ehkä tykännyt koko hopeisista pakkauksista luomiväreissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chic sarja on ollut mulle tosi iloinen yllätys ihan kaikkineen. Hintakin on siinä kohdillaan :D Oot ihan oikeessa tossa, tuo applikaattori ja muovipakkaus saa nuo paletit näyttämään halvoilta, olisin kanssa toivonut sitä luksusta myös itse paletteihin.

      Poista
  4. Noista tuo ripsiväri minulta löytyy, mutta en ole sitä vielä ehtinyt ottaa kokeiluun. Kaupassa olen nopeasti hieman näitä uutuuksia katsellut, mutta sen lähempää tuttavuutta en ole vielä ehtinyt tehdä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä mitä mieltä olet ripsiväristä kun sen joskus korkkaat, kiinnostaa kuulla toimiiko se muiden ripsillä miten hyvin! :)

      Poista
  5. Oon joitakin näitä uudistettuja meikkejä kokeillut ja en ole ollenkaan varma mitä mieltä olen tuotteista. Tykkään osasta, mutta osa on jotenkin basic etenkin hintaansa nähden. Tuota poskipunaa ei mulle tainnut tulla, mutta se houkuttaa!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, mukana on hittejä ja huteja. Olisin kaivannut sitä luksusta enemmän myös varsinaisiin pakkauksiin. Se edullisempi Chic sarja on ollut ehkä kokonaisuudessaan miellyttävämpi :)

      Poista
  6. Näistä uusista tuotteista erityisesti puuteri ja poskipuna kiinnostavat ja pitääkin varmaan käydä ostamaan kokeiluun! Tykkään ihan hirveesti tästä uudesta lookista näissä tuotteissa! <3

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on molemmat olleet ainakin mun käytössä todella hyviä, etenkin poskipunasta on tullut yksi tämän hetken lemppareista :)

      Poista
  7. Oi, ihana testisatsi! <3
    Nuo molempien sarjojen (Chic ja Lux) poskipunat kiinnostaa, myös tuo kiiltopuna näytti herkulliselta.
    Mulla on myös tuo ripsiväri mutten ole oikein ehtinyt muodostaa mielipidettä, antaa sen nyt hengittää hetken niin massa vähän kuivahtaa, monet ripsarit tulee niin paljon paremmiksi ajan myötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä löyty tosiaan monta helmeä, etenkin poskipuna on ihana <3
      Mä ajattelin kanssa antaa tolle ripsarille vielä mahdollisuuden, ensivaikutelma oli vaan aika huono. Toivottavasti sulla toimii paremmin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...