torstai 23. helmikuuta 2017

Alexis Ren x ColourPop

ColourPopilta on tullut jälleen uusi collab kokoelma, tälläkertaa Alexis Renin kanssa. Pakko myöntää, että mulla ei ollut aavistustakaan kuka on Alexis Ren tehdessäni tätä tilausta, mutta tuotteet vaikutti niin kiinnostavilta, että pakkohan ne oli saada kokeiluun. Pikaisella googlettelulla selvisi, että Alexis Ren on vuonna 2000 (!!!) syntynyt Amerikkalainen malli, jolla on lähes 8 miljoonaa instagram seuraajaa. 


Kokoelman yhteydessä julkaistiin pari täysin ennennäkemätöntä tuotetta. Uutuuksia on puuterimainen highlighter/bronzer duo ja blotted lip huulituote. Pressatut luomivärit on tulleet jo tutuiksi ja nyt ColourPop laajensi puuterimaisiin kasvotuotteisiin. Todennäköisesti näitäkin on tulossa lisää yksittäisinä eri sävyissä lähitulevaisuudessa. Blotted lip on huulivoidemainen pigmenttinen huulituote. Siinä ei ole pigmenttiä ihan yhtä paljon kuin vaikka lippie stixeissä, mutta kuitenkin paljon enemmän kun kuvittelin. Se vaikuttaa loistavalta tuotteelta arkikäyttöön.


Ultra satin ja ultra matte punat olivat saaneet kokoelmaan uuden pakkauksen, kuparisilla yksityiskohdilla ja mustalla korkilla. Tämän kokoelman tuotteet ja pakkaukset on mun silmään ihan super kauniita. Blotted lip punia julkaistiin kolme sävyä, valitsin niistä kokeiluun yhden, muuten hankin koko kokoelman. Etenkin tuo nude ultra satin on just eikä melkeen mun makuuni, ihan täydellinen sävy. 


Kokoelman helmi on kuitenkin tämä uusi puuteriduo. Odotan innolla tulevia sävyjä näistä, nämä kun on mulle hitusen liian tummia ainakin tällä hetkellä. Käytän silti, that's me :D. Näiden koostumus on todella kermaisen pehmeä ja pigmenttinen, vähän niinkuin niissä uusissa luomiväreissä. Iholle molemmat häivyttyivät kauniisti ja tasaisesti. Oon tosi vaikuttunut! Hintaa tällä oli 15 dollaria, ColourPopin vanhat super shock cheek tuotteet on 8 dollaria kpl, joten lähes samoissa hinnoissa tämä.


Mitä mieltä te olette tästä kokoelmasta? Oliko kiinnostavia tuotteita?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Siis nämä nykyajan kauneusgurut ja -ikonit on kaikki melkein järjestään minuakin nuorempia, alkaa olla niin keski-ikäinen olo..! Tuo Bare Necessities kiinnostaa, harmi että tuo paletti on niin tumma. :/ ne juuri myyntiin tulleet highlighter-triot kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, arvaapa tuntuuko näin kolmenkympin lähestyessä vanhalta :D ColourPopilta tulee ihan jatkuvasti ulos kaikkea kiinnostavaa, ei meinaa perässä pysyä!

      Poista
  2. Oho, en ajatellut yhtään, että Alexis on noin nuori. Tässä alkaa tuntea itsensä muinaiseksi :'D Kokoelmassa on kyllä kiinnostavia juttuja. Mun mielestä erityisesti tuo Ultra Satin Lip Bare Necesseties vaikuttaa ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! :D Bare Necessities on tosi kaunis jokapäivän nude, joka mun mielestä sopii lähes kaikille ihonsävyille <3

      Poista
  3. Tykkään noista pakkauksista, hyvin isosti ColourPopin linjasta poikkeavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä on tosi kiva uniikki ilme ColourPopin muuhun mallistoon verrattuna :)

      Poista
  4. Ooooh tuo puuteriduo! Hitto himotuksien lista vaan kasvaa ku lukee sun postauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, nää ei onneksi vie ketään konkurssiin halvoilla hinnoillaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...