sunnuntai 26. helmikuuta 2017

SoChoix


Muistatteko kun siinä Chanelin bronzer -postauksen yhteydessä mainitsin ohimennen SoChoixin? Silloin siitä ei sen enempää puhuttu, mutta tänään tuo kyseinen palvelu saa ihan oman postauksensa, kun mun ensimmäinen sochoix "boksi" on täällä. Kyseessä on Amerikkalainen kosmetiikan tilauspalvelu, vähän kuin Bettebox tai muut vastaavat. Tätäkin saa tilattua jatkuvana tilauksena kuukausittain, kertaluontoisesti, vuoden kerrallaan yms. Erona tässä on se, että paketin mukana tulevat tuotteet valitaan itse ja ne ovat aina hyvin pieniä näytekokoja. Ideana tässä palvelussa on, että pääsee kokeilemaan haluamiaan high-end kosmetiikkatuotteita ennen ostopäätöstä. Valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy mm. se Chanelin aurinkopuuteri. Paketin mukana tulee aina viisi itse valitsemaa näytettä ja tarvittavat apuvälineet (esim. sivellin). Kirjautuessasi palveluun voit alkaa lisätä tuotteita omaan jonoon, josta sitten aina viisi seuraavaa lähetetään sinulle kerran kuukaudessa (jos olet valinnut kuukausittaisen toimituksen). Sochoix ei toimita Suomeen, mutta tilaaminen on vaivatonta Shipiton kanssa ja toimitus Shipiton varastolle on ilmainen. Kuukausimaksu tällä palvelulla on 15 dollaria.

Palvelua käyttämällä kerää itselleen "eliitti pisteitä", jokaisesta boksista saa 250 pistettä, joka vastaa viittä dollaria. Pisteitä saa myös täysikokoisten tuotteiden ostosta (1 dollari = 1 piste), kaverien kutsumisesta ja tuotteiden arvostelusta. Pisteitä voi käyttää joko boksin ostoon tai täysikokoisten tuotteiden ostoon. 

Lue lisää SoChoix sivuilta täältä.


Mun ensimmäisessä boksissa oli sekalaisia tuotteita pohjameikkiin. Valitsin mukaan primerin, meikkivoiteen, irtopuuterin, aurinkopuuterin ja poskipunan. Mukana tuli myös sivellin poskipunan/aurinkopuuterin levitykseen, jos sitä sattuisi tarvitsemaan. Sivellin tuntui kuitenkin kovalta ja sellaiselta lasten leikkisiveltimeltä. Tuotteet tulee jokainen omassa pienessä pannussaan tai putkilossa tai muussa tuotteelle sopivassa pakkauksessa. Sochoix sanoo tuotetta olevan mukana riittävästi 1-2 kokeilukertaan, mutta ainakin puuterisista tuotteista riittää useampaankin kokeiluun.


Hourglass ambient lighting blush sävyssä Mood exposure oli mun ensimmäinen valintani. En ole koskaan kokeillut Hourglass tuotteita, mutta oon himoinnut niitä jo pitkään. Tämä poskipuna oli tosi positiivinen yllätys. Pigmenttiä lähti huikea määrä, jopa liikaa kun olin hieman varomaton. Se blendaantui onneksi iholle kauniisti ja överiltä vältyttiin juuri ja juuri. Tän kokeilun jälkeen uskallan tilata Hourglass ambient lighting tuotteita ihan täysikokoisenakin.

Guerlain terracotta bronzing powder G00 sen sijaan oli suuri pettymys. Jos olisin ostanut tämän täysikokoisena, olisin ollut todella todella pettynyt ja harmissani. Tuotteesta ei lähtenyt juuri mitään pigmenttiä ja iholla tämä ei näkynyt lähes ollenkaan. En näe mitään syytä laittaa rahaa tähän, kun parempia saa edullisemmin. Mulla oli jokin aika sitten toinenkin aurinkopuuteri Guerlainilta, jonka ostin toiselta bloggaajalta. Se oli kanssa iso pettymys, sama ongelma kuin tässä, mutta silloin luulin sen olevan vaan vanha tms.


Kevyn Aucoin the sensual skin fluid foundation vaikutti mielenkiintoiselta tuotteelta ja en ole Kevyn Aucoin tuotteita koskaan kokeillut. Ensivaikutelma tästä on ihan ok, ei mitenkään erinomainen. Tuote oli todella kevyt ja se levittyi kyllä iholle hyvin, mutta peittävyyttä olisin kaivannut enemmän. Tämä jätti oman ihon ja punaisuuden paistamaan läpi ihan kunnolla. En tiedä olisiko tätä voinut kerrostaa enemmän, nyt käytin aika ohuen kerroksen, jotta saan kokeiltua tätä vielä uudestaan. Pysyvyys oli kohtalainen, mutta täyttä työpäivää tämä ei mun kasvoilla ainakaan olisi pysynyt korjailematta.

Chanel illuminating makeup base kuulosti lupaavalta, mä kun tykkään heleyttävistä ja kuultoa tuovista primereista. Tässä oli todella miellyttävä koostumus ja se levittyi iholle hyvin. Mitään kovin suurta heleyttävää vaikutusta en tällä nähnyt, mutta meikkivoide levittyi tämän päälle kauniisti. Niin suurta vaikutusta tämä ei tehnyt, että ostaisin täysikokoisen, mutta olipa kiva kokeilla.


Laura Mercier secret brightening powder on ollut kovassa suosiossa jo pitkään, sen translucent powderin kanssa. Tämän pitäisi olla kirkastavampi ja ainakin teoriassa se kuulostaa mun mielestä hyvältä. Tämä kiinnitti peiteaineen hyvin ja sai ihon näyttämään tasaiselta ja silkkiseltä. Kirkastavuudesta en näin yhden kokeilukerran jälkeen osaa oikein sanoa, ei se ainakaan kovin näkyvää ollut. Vaatii lisää kokeilua, mutta tässä on kyllä potentiaalia!

Kiinnostaako teitä tälläinen palvelu? Oliko mun kokeilemat tuotteet tuttuja?
Mistä luksus meikistä te olette haaveilleet?

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Aika hyvä idea tuossa varsinkin kun pääsee testaamaan tuotteita, joita ei Suomesta välttämättä löydy ja/tai ei ole mahdollisuutta päästä livenä hipelöimään ennen ostopäätöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin ja mä olin tosi innoissani kun tuolta saa ostettua niitä muuten vaikeesti saatavilla olevia tuotteita ihan täysikokoisina, kuten Marc Jacobsia yms :)

   Poista
 2. Todella hyvä systeemi, että saa kokeilla pienimuotoisesti uusia juttuja:) Näytetuotteet ovat vähän valjun näköisiä, tosin ymmärrettävistä syistä. Mulla ei ole kummemmin mitään luksusmeikkihaaveita, mä olen enemmänkin drugstore-tyttö;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tosi kiva löytö, juurikin siksi että pääse kokeilemaan tykkääkö tuotteesta ennen ostopäätöstä :) Halvan näköisiä nuo on, mutta ulkonäkö ei tässä nyt ollutkaan se juttu, joten se ei mua haittaa.

   Poista
 3. Oli ihan must have tilata, mahtavaa löytää uusia juttuja, kiitos Mari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mahtavaa kuulla! :) Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuotteita sä valkkaat ;)

   Poista
 4. Heti kiinostus heräsi :D Pitääpä tutkiskella lisää noita sivuja ;)

  VastaaPoista
 5. Onpas näppärä palvelu ^_^ Mutta voi että, ainakin mun Guerlainin Joli Teint -aurinkopuuteri rokkaa, harmi että olet kohdannut huonosti toimivia aurinkopuutereita merkiltä :( Täytyisikin mielenkiinnosta kokeilla heidän ns. tuota klassikkoaurinkopuuteriaan, tykkäisinkö itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ne on sulla toimineet! En ymmärrä mikä siinä on miks mä en tule niiden kanssa toimeen. :/ Täytyy kyllä myöntää, että en erityisemmin välitä myöskään niistä kuulista, joita kaikki hehkuttaa.

   Poista
 6. Mielenkiintoinen idea, pääsee kokeilemaan itselle uusia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin tähän konseptiin heti ja nyt on jo pitkä jono tuotteita odottelemassa ;)

   Poista
 7. Onpa mielenkiintonen! En malta oottaa uutta postausta jos/kun uusi boxi tulee ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi boksi lähtee matkaan varmaan ihan lähipäivinä ja sen sisällöstä mä oon itse ihan huippu innoissani, en malta odottaa että pääsen jakamaan ne teillekin :D

   Poista
 8. Nuo pannuthan voi laittaa z-palettiin niin ovat näppäriä ottaa mukaan jonnekin :) Kiva idea tällä kokeiluboksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin voi! Ne ei ole läheskään täynnä, mutta kyllä niistä aika moneen kertaan riittää, hyvät just jollekin lyhyelle reissulle tms. :)

   Poista
 9. Pitää ehottomasti tutustua tähän palveluun! Olen himoinnut pitkään juurikin hourglassin tuotteita mutta hinta on kirpaissut siinä mielessä että jos tuotteet eivät toimikkaan, nyt on oiva tilaisuus sitten kokeilla niitä! :)

  www.elinaeveliinaa.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hourglassia mä oon kanssa himoinnut ja nyt pääsee sitten kokeilemaan, tää on tosi kätevä palvelu! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...