perjantai 10. helmikuuta 2017

Bomb Cosmetics

Sain jokunen aika sitten testiin ihastuttavia tuotteita Bomb Cosmeticsilta ja tänään päästään yhdessä tutustumaan noihin tuotteisiin hieman paremmin. Olen näitä ehtinyt tässä testailla muutaman viikon ajan ja muodostanut tuotteista oman mielipiteeni. Bomb Cosmetics on Englannissa perustettu kosmetiikkayritys, joka valmistaa mm. suloisia ja tuoksuvia vartalonhoitotuotteita, kylpypalloja ja kynttilöitä. Tuotteet ovat käsintehtyjä ja ne sisältävät paljon luonnollisia ainesosia, kuten kaakaovoita, sheavoita ja puhtaita eteerisiä öljyjä.


No ensinnäkin, nämähän ovat ihan tajuttoman suloisia! Sain testattavaksi vartalovoin, palasaippuan, huulivoiteen, kynttilän ja kylpykuulan. Näissä kaikissa on kiinnitetty paljon huomiota tuotteen muotoiluun tai pakkaukseen ja näitä kelpaakin pitää esillä ja ihastella. 


Strawberries & cream body butter on nimensä mukaan melko paksua ja voimaista voidetta, joka kuitenkin sulaa iholle ihanan pehmeänä. Tämä imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän ja kosteutetun tunteen. Tässä on todella voimakas makea ja mansikkainen tuoksu, joka tuo mulle kesän mieleen. 


Raspberry supreme saippuakakkupala näyttää ja tuoksuu syötävän herkulliselta. Tämä näyttää ihan oikealta kakkupalalta ja tuoksuu makealle ja marjaisalle. Tätä en ole raaskinut vielä käyttää, se kun on niin kaunis! Mieli tekisi säilyttää tämä vaan avaamattomana ja nauttia tuoksusta ja söpöydestä, mutta ehkä mun on tieteen nimissä tämä jossain kohtaa "korkattava" :).


Tämä suloinen kuppikakku herätti minussa ensin pientä hämmennystä, mikä tämä oikein on? Missää ei nimittäin lukenut tästä mitään, pakkauksessakin on vain Bomb logo. Päättelin kuitenkin tämän olevan Minimuffini kylpykuula. Mulla ei ole kylpyammetta (valitettavasti), mutta ajattelin käyttää tämän jonain hemmotteluiltana jalkakylpyyn. Tämäkin on kyllä niin söötti, että sen voisi säilyttää ihan vaan koristeena.


What a melon -huulivoide ihastutti heti ensi kokeilulla. Tässä on voimakas melonin tuoksu, joka pysyy myös jonkin aikaa huulilla. Koostumus on melko kovaa, eli tuotetta täytyy hieman sulattaa sormen alla ja levittää sitten huulille. Tällä saa juuri sopivan kerroksen, se ei tunnu huulilla paksulta tai tahmealta vaan ihanan pehmeältä. 


Tämä ihastuttava kesäinen kuppikakku-kynttilä on niin kaunis, etten ehkä kestä. Jokainen näistä saamistani tuotteista on ollut suloisia, mutta tämä on mun mielestä jotain vielä enemmän. Siis kuppikakkukynttilä, oikeesti! Voiko olla parempaa keksintöä? Tämä Fruit Firework -kynttilä tuoksuu kesälle. Siinä on raikas sitruksinen tuoksu, joka täyttää huoneen jo ihan polttamatta. Näitä mun on pakko hankkia lisää, kenties jossain ihanan makeassa ja syksyisessä tuoksussa?

Onko Bomb Cosmetics teille tuttu? Miltä tuotteet vaikuttivat? :)

Love, Mari


*Postauksen tuotteet saatu blogin kautta. Linkit lisätty vain teidän iloksi ja hyödyksi.

14 kommenttia:

  1. Itsekin olen muutaman tuotteen verran Bomb Cosmetics:n valikoimiin päässyt tutustumaan (blogista voi kurkata tarkemmin mitä: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/12/bomb.html) ja tykästyin kyllä kovasti. Jos hyllyni eivät kosmetiikkaa jo pursuaisi niin ehdottomasti olisin jo aikaa sitten tilausta naputellut menemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan muistaa lukeneeni näistä sun blogista silloin loppuvuodesta :) Nää on myös kivan edullisia, ei käy pahasti kukkaron päälle vaikka hamstraisikin.

      Poista
  2. Nämä on niin ihanan näköisiä :D Instassa olen Bomb Cosmeticsin tuotteita ihastellut monta kertaa. Pakko jossain vaiheessa kokeilla kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, nää on niin ihania! Mun ensimmäinen mielikuva oli verrata näitä LUSHin tuotteisiin :)

      Poista
  3. Mulla on yksi merkin kynttilä, joka tosiaan tuoksuu vahvasti jo ilman polttamistakin, joten en ole sitä sytyttänyt lainkaan. Hoksasin, että merkin valikoimissa suihkuvoi, joka kuulostaa tosi herkulliselta ja hoitavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa niitä suihkuvoi juttuja himoitsen, kaikki suihkussa käytettävät on niin helppoja ja vaivattomia :D

      Poista
  4. Oih oonkin näitä instassa katsellut ja haluisin itsekin jo päästä näitä kokeilemaan! :) Nämä näyttää niin söpöiltä! Toi vartalovoide ja kynttilä <3 kutsuu jo mun nimeä!

    - Mari
    www.lookbymari.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian testailemaan, nää on ehdottomasti kokeilun arvoisia :) Ja ilo silmälle!

      Poista
  5. Tän merkin tuotteet on vaan aivan tajuttoman söpöjä! ♡_♡

    VastaaPoista
  6. Näitä on kyllä pakko tilata kokeiluun! oon tuoksukynttiläfriikki, niin niitä nyt ainakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä himoitsen kanssa lisää kynttilöitä, joku ihana vanilia-kookos tuoksu olisi kiva kesäksi :D

      Poista
  7. Fantsun ihanan näköisiä<3 Hyvän mielen tuotteita ja noita aion kyllä kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Näistä tulee oikeasti hyvälle mielelle ihan vaan katselemalla ja nuuhkimalla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...