maanantai 6. helmikuuta 2017

Tammikuun roskat


Tänään tarkastellaan mun tammikuun roskakasaa, jonka näette kokonaisuudessaan tuossa yläpuolella. Tammikuussa loppui mun mittapuulla huikea määrä tuotteita ja oon tosi ylpeä itsestäni :D. Voi sitä riemua, jonka saa tyhjästä kosmetiikkapurkista! Mulle se on nimittäin aika harvinaista herkkua. Tää kasa on varmaan joidenkin mittapuulla vielä aika pieni, mutta mä ylpeilen tällä saaliilla varmaan koko vuoden, heh. No mennäänpä asiaan ja katsotaan mitä kaikkea sinne roskapussiin oikein päätyi!


Biozell Professional Dry shampoo for dark hair* tuli mulle iloisena yllätyksenä I love me -messuilta ja otin tän käyttöön tammikuun alkupuolella. Tykästyin tähän kuivashampooseen kovasti ja voin hyvin kuvitella ostavani tätä lisää. Se imi hiuksista hyvin rasvaisuutta ja suihke oli tummille hiuksille sopivaa, ei siis jättänyt sitä valkoista rantua mikä useista kuivashampoista jää.  

AUSSIE Beach mate dry shampoo oli ihan ok. Ostin sen lokakuussa Tallinnasta ja otin käyttöön joskus joulukuussa. Tää kesti mulla käytössä noin kuukauden ja olin tosiaan ihan tyytyväinen. Ei tästä mun suosikkia tullut, mutta ei myöskään inhokkia. 

XZ värjätyt hiukset shampoo* tuli viime keväänä Bernerin goodie bagista ja sain tän otettua käyttöön loppuvuodesta. Tän tuoksu oli tosi ihana, raikas ja makea. Oon tykännyt aina XZ shampoista ja tää ei ollut poikkeus, kiva perus shampoo.

Schwartzkopf professional BC oil miracle rose tuli joskus aikoja sitten Livboxin mukana ja jostain syystä jäänyt käyttämättä. Nyt oon kuitenkin vihdoin saanut tän pikkuputelin tyhjäksi ja no, ihan ok. Ei ollut mun suosikki öljyni, mutta ajoi kyllä asiansa ja ruusun tuoksu oli lopulta oikein kiva, vaikka olin aluksi sen suhteen hieman skeptinen.


The Body Shop Vanilla chai hand cream tuli tiensä päähän yllättävän nopeasti. Ostin tän marraskuun lopulla Helsingin reissulla ja siitä lähtien tää oli jatkuvassa käytössä. Mä rakastan tuota Vanilla chai tuoksua ja sen vuoksi tällä tulikin rasvattua käsiä useita kertoja päivässä. Koostumus on myös tosi kiva ja nopeasti imeytyvä.

PATYKA Marine crystals revitalizing body scrub tuli muistaakseni viime kesänä mun ensimmäisestä Jolie boxista. Tää oli oikein kiva kuorinta, mutta tuoksu ei ollut mun makuuni. Mulla ei oikeastaan ole tästä kauheesti mitään sanottavaa, joten tuskin tulen uudestaan hankkimaan.

Glamglow supermud clearing treatment on aivan ihana puhdistava savinaamio. Mun ihoni ei varsinaisesti tarvitse näin voimakasta naamiota, mutta tykkäsin siitä tunteesta, jonka tämä jätti iholle. Kasvot tuntuivat naamion jälkeen silkkisen pehmeiltä. 


Mádara balancing toner*(**) oli mun ensimmäinen luonnonkosmetiikka toneri, jonka sain testiin viime kesänä. Tää on ollut ihan super riittoisaa ja mä tykkäsin tästä todella paljon. Okei, tuoksu ei niin miellyttänyt, mutta sen kanssa pystyin elämään. Tämä rauhoitti ihoa ja imeytti hyvin päälle tulevat seerumit ja voiteet. Lisää voit lukea vanhasta postauksesta täältä.

Lumene gentle eye makeup remover on myöskin tullut Livboxin mukana, olisiko ollut syyskuun bloggaajaboksi? No kuitenkin, tää oli ihan kiva ja puhdisti meikin tehokkaasti. Tykkään kuitenkin vielä enemmän niistä vedenkestävän meikin poistavista aineista. 

Nivea creme care facial cleansing wipes* puhdistusliinat sain joskus syksyllä ja nämä on kyllä yksiä mun suosikkeja meikinpuhdistusliinoja. Näillä saa meikin puhdistettua tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta. Se on jotenkin jännää, mutta nämä liinat oikeasti tuntuvat hieman kermaisilta ja kosteuttavilta. Aikaisemmin olen näistä kirjoitellut täällä.


Makeup Store liquid foundation on ollut mulla niin pitkään, että sen on aika mennä roskiin. Tämä ei siis ole vielä tyhjä, mutta päiväys on mennyt jo varmaan vuosi sitten ja mä en jotenkaan ole tästä tykännyt niin kauheasti, joten heippa vaan.

Doucce punk volumizer mascara on tullut mulle Boxycharmin mukana ja tää oli pitkään yksi mun suosikki ripsivärini. Vähän jopa harmitti, kun tämä loppui, mutta kiva päästä kokeilemaan taas uusia ripsareita. Tällä sai jopa mun tynkäripsiini vähän volyymia ja tuuheutta jättimäisellä harjalla.

MAC Pro longwear concealer oli mukana mun pannuprojektissa ja nyt se on vihdoin tyhjä, jes! Nämä MACin pro longwear concealerit oli aikoinaan mun suosikkeja, mutta nyt olen löytänyt muutaman peiteaineen, josta tykkään vielä enemmän. Mulla on näitä vielä pari sävyä jäljellä, käyttelen ne loppuun, mutta tuskin tulen ostamaan enää uutta.

bareMinerals original foundation spf15 sävyssä medium beige oli myös osa mun pannuprojektia. Tää on ollut mulla kesästä 2014, joten ehkä oli tosiaan aika saada se kulutettua loppuun! Ihan kiva tuote, mutta olen käyttänyt parempiakin. En tiedä mikä siinä oli, mutta jostain syystä tämä alkoi aina hieman kutittaa mun iholla.


Garnier skinactive tissue mask moisture bomb kangasnaamion sain testiin Buzzadorista ja oon tästä tehnyt ihan oman postauksensakin, jonka voit käydä lukemassa täältä. Tää on todella kosteuttava ja miellyttävän tuntuinen iholla, ehdottomasti kokeilun arvoinen naamio! 

CoQ10 Caviar face mask sheet tuli Lookfantasticin beauty boxissa ja tästä tykkäsin todella todella paljon. Ostan näitä ihan varmasti lisää, jos jossain törmään näihin. Iho tuntui todella pehmeältä ja hoidetulta naamion jälkeen ja vaikutus kesti pitkään.


Kiehl's ultra facial cream on mun kaikkien aikojen suosikki päivävoiteeni, se on vaan kertakaikkiaan ihana. Mun putelini on päässyt loppumaan enkä ole antanut itselleni lupaa ostaa uutta ennen kuin pari muuta on käytetty pois, joten oli pakko tyytyä näytepussiin :D. 

Kiehl's midnight recovery botanical cleansing oil näytepussukan sain ihan vasta jokunen viikko sitten Kiehl's pisteeltä ja vitsit mä tykästyin tähän! Okei, tää riitti mulla yhteen kokeiluun, joten vaikea sanoa oikeasti onko kuinka hyvä, mutta mulle se kerta riitti ja nyt tämä on mun ostoslistalla.

Symphony beauty snow cream moisturizer löytyi mun ensimmäisestä Ipsy glam bagista ja tää oli niin mielenkiintoinen tuote, että halusin ottaa sen heti käyttöön. Tän koostumus on jotain tosi erikoista, nimensä mukaan näyttää ja tuntuu hieman lumelta. Käytin tätä päivävoiteena oli ihan ok, ei kuitenkaan paras kaikista.

Philosophy when hope is not enough hydrating antioxidant serum tuli muistaakseni joskus Livboxin mukana. On käyttänyt tätä pikkunäytettä hyvin säästeliäästi, joten en osaa sanoa onko tällä ollut mun iholle mitään vaikutusta. Kivalta se tuntuu kuitenkin levitettäessä ja vaikuttaisi olevan melko tehokas.

Guerlain exceptional complete care the cream tuli näytteenä mun Sephora tilauksen mukana ja pakko sanoa, että tää oli tosi kiva! Mä en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt Guerlainin ihonhoitoa, joten tää yllätti mun positiivisesti. Käytin tätä päivävoiteena ja kasvot tuntuivat kimmoisilta ja heleiltä.

Freeze 24/7 ice serum advance brightening facial serum näytepussukka oli myös positiivinen yllätys. Käytin tätä tuon Kiehl'sin voiteen alla ja yhdistelmä tuntui aivan taivaalliselta iholla! Mä en tiedä mikä tämä brändi on enkä mistä sitä saa, mutta ainon kyllä ottaa selvää!


Huh huh, siinä ne lopulta olivat, mun tammikuun roskat. Iso peukku ja halaus teille, jotka jaksoitte lukea tänne asti :D. Kertokaahan ihmeessä kommenttiboksiin oliko mukana teille tuttuja tuotteita ja mitä te olette näistä tykänneet!

Love, Mari

*Tuotteet saatu blogin kautta
**Affiliate linkki

13 kommenttia:

  1. Kivan runsas roskakasa:D Skin Republicin Caviar naamio on minustakin oikein hyvä. En ole hirveän innoissani sheet maskeista, mutta se oli iloinen yllätys:) XZ:n shampoot ja hoitsikat ovat myös minun makuuni ihan passeleita perustuotteita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerrankin näitä oli hieman enemmän, mutta ei kuitenkaan vielä liikaa niin jaksoi kaikista kirjoittaakin :D

      Poista
  2. Kiva roskakasa, runsas. :D Vanilla Chai tuoksuu vaan niin hyvältä, lotraan sitä vartalovoita iltaisin käsiin, enkä ole vielä kyllästynyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kanssa varmaan kyllästy siihen ikinä! Se tuoksuu meillä kynttilänä, vartalovoiteessa, suihkugeelinä yms :P

      Poista
    2. Tiedoksesi että Yliopiston Apteekki myy Skin Republicin naamioita. Ostin yhden mutta vielä en ole kokeillut.

      Poista
    3. Niinhän se olikin, hyvä kun muistutit! Täytyykin mennä sinne ostoksille :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ihan kiitettävä roskakasa :D tota biozellin kuivashamppoota vois itekki testailla :) myydäänköhä sitä ihan perus marketeissa prisma jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä uskoisin, että sitä löytyy lähes kaikista marketeista ja hintakin on edullinen :)

      Poista
  5. Hyvän kasan olet saanut aikaiseksi :) Itselläni on tuo näytteiden käyttö viime aikoina ihan totaalisesti unohtunut, pitäisi varmaan käydä sitäkin kokoelmaa läpi ja laittaa eteenpäin osa ennenkuin menevät vanhaksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin ylpeä tästä :D Mulle on kertynyt niin kauhea määrä näytteitä enkä niitä koskaan käyttänyt, niin otin nyt asiaksi saada niitä kulutettua edes jonkin verran.

      Poista
  6. Oi, mikä ihanan iso kasa :D Tuotteen loppuun kuluttaminen on kyllä aina yhtä mukava tunne. Näytteitä pitäisi munkin alkaa käymään läpi ja muita tuollaisia yksittäispakattuja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää herätti suurta mielihyvää :D Näytteet on kivoja kun ne loppuu aina niin nopeesti, heh.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...