keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Meikki Lumenen uutuuksilla

Lauantaina esittelin teille uusia Lumenen tuotteita ja tänään meikki-keskiviikossa nähdäänkin noilla uutuuksilla tehty meikki. Mä olin erittäin positiivisesti yllättynyt noista uutuuksista ja suurin osa olikin erittäin mieluisia. Mun ensimmäinen ajatus oli tehdä meikki sillä Nude paletilla, mutta päätin kuitenkin poistua hieman mukavuusalueelta ja käyttää silmämeikkiin Smokey palettia. Katsotaanpa mitä sain niillä uutuuksilla aikaan!


Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut käyttää pohjameikkiinkin niitä Lumenen kohtalaisen uusia tippoja ja seerumimeikkivoidetta, olisi ollut sitten oikein kunnon Lumene meikki :D. Tällä kertaa menin kuitenkin luottomeikkivoiteella, ylläri. Nää kuvat on otettu aurinkoisena päivänä, joten kaikkivarjostukset sun muut vähän häviää tuonne, mutta eipä se mitään. Tein kuitenkin hyvin kevyet varjot kasvoille ja sipaisin hieman aurinkopuuteria sinne tänne. Tuo poskipuna on aivan ihana! Sillä saa hyvin luonnollisen näköisen lopputuloksen ja tarvittaessa sitä voi kerrostaa myös näyttävämmäksi.



Huulimeikki oli tälläkertaa melkolailla karkkipinkki. Tää ei oo ihan mua, mutta lopputulos kuitenkin miellytti omaakin silmää, joten taas kannatti poistua siltä mukavuusalueelta. Noista huulista tuli jotenkin ihanan keväinen fiilis! Käytin tässä Nordic chic -sarjan rajauskynää ja huulipunaa ja Nordic seduction huulikiiltoa, kaikki super tyttömäisessä barbipinkin sävyssä.


Luomilta löytyy tosiaan Smokey paletin kaikkia sävyjä. Paletista puuttui se ruskea häivytyssävy, joten nappasin apuun uuden ColourPop pressed luomivärin. Muuten tässä on käytetty pelkästään tuota Lumenen palettia. Sävyjen pigmentti oli tosi hyvä ja värit tarttuivat luomelle hyvin. Häivyttäminen oli vaivatonta ja sävyt blendaantui myös toisiinsa ihan kuin itsestään. Tää olisi todella näppärä paletti kulkemaan mukana matkoilla ja laukussa, jos siitä löytyisi se häivytyssävy.



Rajaukseen käytin Nordic noir extreme eye markeria ja ensivaikutelma ei ollut ehkä paras mahdollinen. Kuten tuosta kuvastakin näkee, se lähti leviämään juonteita pitkin eikä levittynyt tasaisesti. Aika monet rajausvärit tekee tätä, mutta ei kuitenkaan kaikki. Käyttö oli kuitenkin helppoa, pää oli sopivan joustava, mutta kuitenkin jämäkkä ja väriä tuli hyvin ihan kärjestäkin, jolloin pienen siiven tekeminen oli helppoa. Nordic noir -sarjan silmänrajauskynä sen sijaan ihastutti, se levittyi todella pehmeästi ja pigmenttiä lähti kiitettävästi. Se myös pysyi vesirajalla hyvin. Ripsiväri ja primeri oli pettymyksiä, ainakin yhdessä. Kuten kuvasta näkee, mun ripset on aikalailla olemattomat. Annan niille kyllä vielä mahdollisuuden ja kokeilen niitä vielä muiden tuotteiden kavereina.

Oletteko te kokeilleet uusia Lumenen meikkejä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

benefit "that gal" brightening face primer
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation, NC25
tarte shape tape concealer, light neutral
Chanel Soleil tan de Chanel
RCMA No-color powder
Lumene nordic nude air-light compact powder, 2*
BECCA Afterglow palette, Moonstone
Lumene nordic chic natural glow bronzer, Nordic summer 1*
Lumene nordic nude light reflecting blush, 3*
theBalm Bahama mama bronzer

Lumene nordic noir eyeshadow palette, 1 Smokey*
ColourPop pressed shadows; Hear me out & Made to last
Lumene nordic noir intense eye pencil, 1*
Lumene nordic noir extreme eye marker, 1*
Lumene nordic secret volume lash primer*
Lumene nordic noir deep impact mascara*

Lumene nordic chic soft touch lipliner, 3*
Lumene nordic chic moisturizing lipstick, 9 Kevään tuoksu*
Lumene nordic seduction silky lip fluid, 6 Kesä* 

Lumene nordic chic extra stay eyebrow palette, 1 medium brown*
Lumene nordic chic extreme precision eyebrow pencil, 3*
Lumene blueberry eyebrow shaping wax, 3 blond


*Saatu pr näytteinä

13 kommenttia:

  1. Tosi nätti meikki ja nuo sun vihreät silmät on niin upeat:) Huulipunan sävy on kivan pirteä; minä tykkään kovasti siitäkin<3
    En ole itse vielä kokeillut Lumenen meikkiuutuuksia, mutta pitäisi ehkä pikkuhiljaa ryhdistäytyä ja tutustua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä tykkäsin kanssa yllättävän paljon tuosta punasta, vaikka alkuun vaikuttikin ihan liian barbi pinkiltä mun makuuni.

      Poista
  2. Kaunis meikki! Huulet on ihanan keväisen kesäiset 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä kun ilmat vastaisi keväisyydellä huulipunaa niin olisin tyytyväinen :D

      Poista
  3. Olen testaillut uutuuksia Lumenen kaupassa, ja uusi ripsiväri odottaa testaamista. Se mystic-ripsari oli tosi hyvä, joten toivon uudeltakin isoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se ripsari toimii sulla paremmin ku mulla! Mystic ei myöskään ollut mun lemppari, joten vika on varmasti mun olemattomissa ripsissä :D

      Poista
  4. Siis olen testaillut uutuuksia kaupassa, en Lumenen kaupassa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...