maanantai 20. helmikuuta 2017

MAC huulipunat

Hei kaikille ja ihanaa hiihtolomaa kaikille lomailijoille! Tänään alkoi myös mun hiihtoloma ja lähdemme iltapäivällä miehen kanssa Prahaan. Ollaan reissussa perjantaihin asti, joten tämä ja muut tämän viikon postaukset tulevat ajastettuina. Mikäli haluatte seurata mun reissukuulumisia, seuratkaa ihmeessä mun instagramia (@marisalomeikkaa) ja snapchatia (marielina1989) :).

Tänään puhutaan hieman MAC huulipunista. Tämä on tavallaan osa mun meikkikokoelma sarjaani, mutta sen sijaan, että esittelisin kaikki huulipunat, keskitytään nyt vain MACin puniin. Mulla on ollut näitä muutama enemmän, mutta myin juuri vähän aikaa sitten pari pois. Tällä hetkellä multa löytyy siis 9 huulipunaa, joista kolme on limited edition kokoelmista.


MACin huulipunat on ensimmäisiä kalliimpia punia mitä olen ostanut ja mä oon rakastanut näitä ihan alusta asti. Edelleen nämä ovat mun yksiä suosikkeja perinteisistä huulipunista ja aika usein tartunkin johonkin näistä. Suosikki sävyni on kaikki aikalailla nudeja, mutta löytyy niitä kivoja myös kirkkaammistakin. Mä olen yrittänyt pitää kokoelmaani yhdeksässä, koska ne mahtuu nyt täydellisesti tuohon pieneen Tigerista ostettuun telineeseen, mutta todennäköisesti mun tarvii jossain kohtaa hankkia uusi tälläinen.

 Velvet Teddy, Creme Cup, Sweet & Sour

Aloitetaan vaikka nudeista. Oikealta löytyvä Sweet & Sour on mun kaikkien aikojen ensimmäinen MAC huulipuna. Se on täydellinen kesäsävy, ihana persikka. Keskellä on mun luottonude Creme Cup, joka toimii meikissä kuin meikissä tai ihan meikittömällä naamallakin. Se on varmaankin mun ensiten käyttämä näistä. Vasemman reunat Velvet Teddy on mun uusin tulokas, jonka sain back2macin kautta. Se on äärettömän kaunis ja ihana huulilla, mun ehdoton suosikki näistä kaikista.

 Candy Yum-Yum, Up the amp, All fired up

Värikkäämpiä huulipunia edustaa nämä kolme pinkkiin ja violettiin taittavaa sävyä. Candy Yum-Yum on klassikko, täydellinen neon kirkas mattapinkki. Jos haluan säväyttää pinkeillä huulilla, käytän tätä. Alunperin ostin tämän Nezzabeauty -youtubekanavan Nellan suosituksesta. Keskeltä löytyy upea violetti Up the amp. Se on varmaankin mun koko huulipunakokoelman käyttökelpoisin ja arkeen sopivin violetti, mutta kuitenkin näyttävä. Oikean reunan All fired up on retro matte -sarjaa ja mun vähiten lemppari näistä kaikista yhdeksästä. En ole varmaan kertaakaan sitä käyttänyt oikeasti meikissä. Sävy on kyllä todella kaunis kirkas punainen, mutta tän koostumus on jotenkin kuivattava ja se ikäänkuin raahautuu huulille ikävästi. Mä kuitenkin säilytän sitä, jos vaikka oppisin sitä käyttämään, koska se on kaunis kuin mikä.

Tumble Dry, Soft Savour, Saucy little darling

Sitten ne limited edition punat. Nämä herättää aina suurta innostusta upeiden pakkausten ansiosta. Näistä tulee ajan myötä vähän kuin keräilykappaleita, joten niitä haluaa vaan säilyttää. Tumble Dry on parin kesän takaisesta kokoelmasta ja sen hylsy on mun kaikkien aikojen suosikkeja. Tämä on sävyltään samantapainen kuin Sweet & Sour, mutta koostumukseltaan Lustre eli läpikuultava. Myös Soft Savour on Lustre koostumukseltaan ja se oli osa vuoden 2015 joulukokoelmaa. Se ei ollut yksittäisessä myynnissä, vaan tuli mulle osana settiä. Kaunis nude sävy arkeen. Uusin tulokkaani näistä on oikean reunan Saucy little darling, joka kuului vuoden 2016 Nutcracker sweet -joulukokoelmaan. Sen ihanan kermainen ja pigmenttinen koostumus saivat mut rakastumaan, ja luulen, että tästä tulee tulevan kesän suosikki. Ihana ihana pinkkikoralli sävy on just eikä melkeen täydellinen.

Mitkä on teidän suosikki MAC huulipunia?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on varmaan aika monen suosikki, niin kaunis ja monikäyttöinen :) <3

   Poista
 2. Mukavaa matkaa! Itsehän keräilen MAC:in LE-punia, harmi, että ihan kaikissa viime aikaisissa kokoelmissa ei ole ollut itselle mieluisia sävyjä, vaikka välillä on tehnyt mieli ostaa pakkauksen ja keräilyn vuoksi, mutta luonne ei vielä ole antanut periksi, kyllä sitä pitää käyttääkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, reissu oli kaikin puolin onnistunut :) Mä tykkään kanssa noista LE punista paljon, harmi vaan et ne on aina loppuunmyytyjä kun satun pääsemään MACin pisteelle :/ Joskus käy kuitenkin tuuri!

   Poista
 3. Mulla on varmaan parikymmentä MACin huulipunaa, mutta aina löytyy jotain uusia ihanuuksia! Toi Up The Amp on ehkä saatava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Up the amp on mun mielestä sellainen puna, joka kuuluu ihan kaikkien kokoelmaan, joten ehdottomasti tarviit sen :D

   Poista
 4. Aloin ostaa Macin punia huomattavasti kovempaa tahtia, kun Stockmann otti ne valikoimiinsa myös verkossa. Tällä hetkellä niitä löytyy niin hurja määrä, etten edes uskalla arvata lukua. Yli 50 ainakin. Ihania siis ovat! Limited edition-punia minulla on vain muutama, tiskiltä ne loppuvat nopeasti ja kaikki eivät edes tule verkkoon :/
  Kiva postaus ja tutustua sinun kokoelmaasi :)

  - Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, oon vähän kade! :) MACin punat on ihan parhaita ja haluaisin kanssa kasvattaa kokoelmaa. En vaan raaski tilata verkkokaupasta kun ne postikulut on ihan älyttömät! :D Aina kun satun kävelemään MAC pisteen ohi, mukaan tarttuu yksi puna.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...