maanantai 27. helmikuuta 2017

Prahan ostokset

Kuten moni teistä varmaan tietääkin jo, oltiin viime viikon maanantaista perjantaihin talvilomalla Prahassa miehen kanssa. Tämä oli meidän toinen reissu Prahaan, joten osasin jo vähän odottaa hyviä shoppailumahdollisuuksia. Praha on kosmetiikkafanille kuin paratiisi, kaupungista löytyy kosmetiikkaliikkeitä enemmän kuin tarpeeksi. Yksi ehdoton kohde on tietysti Sephora. Sephoran lisäksi Prahasta löytyy mm. Douglas, Kiehl's, LUSH, Yves Rocher, L'occitane, Estée Lauder, Clinique, MAC ja paljon muita putiikkeja niin luksuskosmetiikan ystäville kuin edullista hakeville. Palladium ostoskeskus on loisto paikka kosmetiikkashoppailuun, sieltä kun löytyy kaikki nuo edellä mainitut ja paljon muita yhden katon alta. Dermacol on hyvin edullinen paikallinen kosmetiikkaliike ja marketeista saa paljon edullisia merkkejä, joita meillä Suomessa ei edes myydä. No tänään ei kuitenkaan ole tarkoitus käydä sen enempää Prahan kauppoja läpi, vaan esitellä teille mitä ostoksia mun mukaani tarttui reissulta.


Voidaan aloittaa vaikka siitä Sephorasta, sinne kun suuntasin ihan ensimmäisenä. Mulla ei ollut mitään ostoslistaa vaan ajattelin mennä ihan fiiliksellä. Kun sitten Too Facedin hyllyssä näin tuon Sweet peach glow -paletin, se oli siinä. Se oli ihan ehdoton ostos ja kaveriksi tietenkin saman kokoelman huuliöljy. Lisäksi ostin vielä pitkään himoitsemani HangoverX primerin. Ostosten mukaan sain vielä näytteen Sephoran omasta kosteusvoiteesta. Mä en lähde näistä nyt sen enempää puhumaan, sillä ainakin tuosta paletista on tulossa ihan oma postauksensakin. Jos nuo muut tuotteet kiinnostavat enemmän, niin laittakaa toivetta kommenttiboksiin.



Seuraavaksi suuntasin Douglasiin, josta löytyi ilokseni Smashbox piste. Smashboxia saa nykyään myös Suomen Kickseistä, mutta mun tulee niin harvoin niissä käytyä, niin käytin nyt tilaisuuden hyväksi. Ostin yhden uusista Cover shot paleteista, sävyssä Ablaze. Ablaze on upea lämmin paletti, josta löytyy lähes kaikki mitä meikin tekoon tarvitsen. Vaaleaa mattaruskeaa jäin hieman kaipaamaan, kun tein tällä viikonloppuna meikkiä. Toinen ostokseni Smashboxilta oli Always on liquid lipstick sävyssä Driver's seat. Noita huulilakkoja on kehuttu todella paljon, ja halusin päästä kokeilemaan onko ne oikeasti niin hyviä. On ne! Myös Ablaze paletista on tulossa lisää myöhemmin, joten ei siitä sen enempää.



Viimeiset meikkiostokset tein lentokentällä, kun rahaa oli jäänyt yli. Ostin vielä yhden Smashboxin luomiväripaletin ja Ritualsin caring shower oil -suihkuöljyn. Rituals oli esillä monessa paikassa Prahassa ja mieli teki ostaa vaikka mitä brändiltä! Tän otan testiin todella innolla, oon kuullut niin paljon hyvää tästä brändistä. 


Luomiväripaletti oli Photo op eyeshadow palette sävyssä Warm neutrals. Nimensä mukaan siinä on upeita lämpimiä neutraaleja sävyjä jokapäiväiseen käyttöön. Paletin mukana tuli myös pieni sivellin, joka vaikutti ensikokeilulla ihan kelvolta. 


Kosmetiikan lisäksi mun ostokset jäi aika vähäisiksi. Ostin Prague -sormikkaat, koska miksi ei. Viime reissulta ostin Prague pipon, joten tämä sopii nyt sitten samaan sarjaan. Sormikkaissa oli vaan pieni ajatusvirhe, nuo tekstit kun menee väärin päin käsiin. Sormikkaiden lisäksi ostin New Yorker kaupasta villaponchon, mutta sen kuvaaminen osoittautui mahdottomaksi. Kenties näette sen jossain asupostauksessa lähitulevaisuudessa?


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä ostoksena on tämä ihana Starbucks muki. Mä rakastan Starbucksia ja tuollakin reissulla tuli juotua useampikin caramel frappucino. Nämä mukit on kuitenkin ihan parhautta ja tää oli niin nätti, että se oli pakko saada! Multa löytyy ennestään yksi Starbucks termos kuumille juomille, joten nyt oli sitten vuoro kylmien juomien mukille.

Miltä mun ostokset vaikutti? Kiinnostiko joku erityisesti?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Smashboxin Cover Shot paletin sävyt on ihana lämpimät:)

    VastaaPoista
  2. Smashboxin paletti on niin upea!

    VastaaPoista
  3. Ihanat ostokset! :) Taas tulee mieleen, että miksei Suomessa voi olla Sephoraa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä menisin konkurssiin aika äkkiä jos Suomessa olis Sephora :D Vaan olis se aika kivaa!

      Poista
  4. Ei herranjumala nuo Too facedit.. Äkkiä postausta! :D

    VastaaPoista
  5. Ritualsin suihkuöljy on aivan ihana! Tuoksuu hyvälle ja hoitaa ihoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa kuulla! En malta odottaa, että pääsen korkkaamaan sen :)

      Poista
  6. Voih miten haluaisin päästä käsiksi tuohon Too Facedin persikkakokoelmaan! ♥ Harmi, ettei nyt ole lähiaikoina tiedossa ulkomaan matkoja.

    Hauska tuo muki :) Millaista matskua on, saako sen tiskattua useaan kertaan?

    - Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä saa tilattua ainakin Puolan ja Ranskan Sephorasta, postikulut on vaan aika kalliit :/
      Ja joo toi Starbucks muki on ihan sellasta kovaa kestävää muovia, vaatii käsinpesun kuitenkin. Niitä saa myös Helsingin ja lentokentän Starbuckseista jos niillä suunnin liikkuu :)

      Poista
  7. Uuh aah tuo Sweet Peach Glow! <3 kivoja muutkin ostokset, varsinkin Smashboxin paletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana!! Mä oon ihan rakastunut koko persikka kokoelmaan :) <3

      Poista
  8. Ihania ostoksia <3 Varsinki Too Facedeista postausta jään ootteleemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ensimmäinen Too Faced postaus on jo tuloillaan ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...