keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Romanttinen ColourPop meikki

Ystävänpäivä tuli ja meni, mutta eiköhän tälläiselle romanttiselle ja hempeälle lookille löydy käyttöä muinakin aikoina? Tämän viikon meikki-keskiviikkona testataan ensimmäistä kertaa ColourPopin uusia pressed shadow -luomivärejä. Lopputulos oli mielestäni ihanan keväinen ja heleä, juuri mun makuuni. En ole pitkiin aikoihin käyttänyt näitä vaaleanpunaiseen ja pinkkiin taittavia sävyjä meikissä, joten en muistanutkaan kuinka paljon näistä tykkään. 


Meikkipohja on aikalailla vanha tuttu, käytin tässä Urban Decayb naked skin -meikkivoidetta ja peiteainetta, mun ikisuosikkeja. Testiin pääsi myös ensimmäistä kertaa Boxycharmissa tulleet aurinkopuuteri ja highlighter, joista molemmista tykkäsin todella paljon. Poskipunaksi halusin jotain pinkihtävää, mutta kuitenkin melko neutraalin sävyistä, jotta kasvot eivät olisi ihan pelkkää pinkkiä. 


Mun kasvojen oma punertava sävy paistaa tässä jonkin verran läpi, tuo meikkivoide ei sitä ihan täysin peitä. Jos teillä sattuu olemaan jotain suosikkeja punaisuuden taittajia, niin vinkatkaa ihmeessä! Joskus sitä haluaa ihan täysin tasaisen ja värittömän pohjan, johon sitä meikkiä lähtee rakentamaan ja mitkään mun kokeilemat vihreät voiteet eivät ole tässä oikein auttaneet.


Huulilta löytyy mun kestosuosikki ColourPopilta, jonka siirsin viimeksi pannuprojektiin mukaan. Ultra matte lip sävyssä Solow on upea neutraali pinkki, sopii niin arkeen kuin juhlaankin erinomaisesti. Mun omani alkaa vaan olla sen verran vanha, että koostumus on muuttumassa kuivakaksi ja se alkaa helposti murustua huulilla. Yritän nyt käyttää tuota niin paljon kuin pystyn ja ostan sitten jossain vaiheessa uuden tilalle.


Silmämeikissä on käytetty sitä mun itse kokoamaa ColourPop palettia, jonka esittelin teille vähän aikaa sitten. Pääkohtana on tuo liikkuvan luomen ihana pinkkiin taittava ruusukultainen sävy, joka on täyttä rakkautta. Ihan pelkästään tuon paletin sävyillä en pärjännyt, vaan käytin lisäksi muutamaa sävyä Makeup Geekilta, pohjustamaan luomea ja häivytykseen. 

Millainen oli teidän Ystävänpäivän meikki?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

theBalm time balm face primer
Urban Decay Naked skin weightless ultra definition liquid makeup, 3.5
Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer, light neutral
RCMA No-color powder
itCosmetics Bye bye pores pressed powder
benefit Hoola bronzer
PÜR bronzing powder, mineral glow
MAC mineralize blush, Subtle breeze
Vintage Illuminating face highlighter set, Rose quartz

Makeup Geek eyeshadows; Vanilla bean, peach smoothie, creme brulee
ColourPop pressed eyeshadows; Let me explain, Come and get it, Poplar demand, Cloud nine
Smash box always sharp waterproof kohl liner, Penny lane
Kat von D tattoo liner, Trooper
IsaDora flashing volume instant effect mascara*

itCosmetics brow power
The Body Shop brow & lash gel*

ColourPop ultra matte lip, Solow


*Saatu blogin kautta

14 kommenttia:

  1. Kaunis meikki :) Itse en eilen aamulla oikein ystävänpäivää edes muistanut eikä sitten sen vuoksi pinkkiä meikkiä tullut tehtyä - tänään korjasin sitten virheen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mekin vietettiin miehen kanssa ystävänpäivää jo viime viikonloppuna, niin eilen jäi aika vähälle huomiolle.

      Poista
  2. Kaunis meikki on :) itsellä ei tullu tehtyä mitään erikoista meikkiä oikeestaan, kipeen pojan kanssa vaa kotona ni ei tullu muutenkaa meillä erikoisemmin nyt juhlittua ystävänpäivää tällä kertaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eipä se ystävänpäivä kaikille muutenkaan ole mikään suuri juhlan aihe, mutta mun mielestä ihan kiva muistutus aina läheisten tärkeydestä :)

      Poista
  3. Noi Colourpopin uudet pressed luomivärit on kyllä ihania! Pakko pistää tilaus pian sisään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOOO!! Mulla alkaa varmaan pikkuhiljaa olla kaikki ne "vanhat" sävyt jo, onneksi tuli lisää uusia :P

      Poista
  4. Ystävänpäivänä oli hyvin perusmeikki pronssinsävyineen mut kerkesin fiilistellä sitä jo aiemmin hemppistelemällä.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ystävänpäivänä ollut meikkiä ollenkaan :D

      Poista
  5. Mä olin nakuna, eli en meikannut ollenkaan. :D

    VastaaPoista
  6. Ihana meikki! Itse menin ihan perusmeikillä ystävänpäivän, en edes huulipunaa vaivautunut laittamaan kun pelkästään opiskelujen parissa meni päivä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä nostan hattua kaikille arkiaamuisin kouluun ja töihin meikkaaville, itse en jaksa herätä :D

      Poista
  7. Kaunis meikki ^_^ Mulla oli eilen blogissa vilahtanut meikki, eli tällä kertaa tuli hyvin reaaliajassa meikkikuvia blogiin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...