perjantai 3. helmikuuta 2017

Tammikuun Ipsy glam bag


Tammikuun Ipsy glam bag on vihdoin täällä. Mä ehdin jo vähän huolestua kun tätä ei kuulunut, mutta onneksi tiistaina se löytyi postilaatikosta. Tätä olin odotellut kovasti, koska tiesin pussista löytyvän ihania juttuja. Eipä siis tuhlata sen enempää aikaa jaaritteluun, vaan kurkataan tän "metropolis" pussukan sisälle. 


Ihana ekana käsiini tarttui nämä Loverecipen kangasnaamiot. Mä rakastan kangasnaamioita ja ihanaa päästä kokeilemaan uutta merkkiä. Onhan nää myös ihan ylisöpöt! Oon myös tosi iloinen siitä, että näitä oli laitettu mukaan kaksin kappalein ja molemmat hieman erilaisia. 


Toinen pussista löytynyt tuote oli Model co:n super kaunis Peach bellini -poskipuna. Harmi vaan, että tää sama tuli mulle jo marraskuun (?) Lookfantastic boxissa. No eipä se mitään, tää lähtee kiertoon jollekin onnekkaalle. Sävyltään tää on aika hyvä dupe mm. NARSin orgasmille, paljon pigmenttisempi vaan. 


Pussista löytyi myös kynsilakkaa mulle ennestään vieraalta brändiltä. Tämä oli sävyssä I can't deal, joka on aikalailla perus harmaa. Mä käytän hyvin vähän harmaata kynsilakkaa, joten saattaa olla, että tää lähtee avaamattomana kiertoon.


JESJESJESJES!! Coloured Raine matte lip paint sävyssä Mars on aivan täydellinen. Mä rakastan huulilakkoja ja näiden Coloured Raine lakkojen koostumus on myös tosi kiva. Näitähän saa ostettua mm. Beautybaysta. Mars on kaunis pinkkinude, sopii lähes meikkiin kuin meikkiin. Ja tää tuli vielä täysikokoisena! 


Viimeisenä pussista paljastui pikkuinen näytekoko Smashboxin camera ready BB voidetta. Mä en ole koskaan kokeillut Smashboxin meikkipohjia, joten tästä oon tosi innoissani ja kokeilen heti tulevana viikonloppuna. Vaikka tää onkin aika pieni näyte, uskon tästä riittävän ainakin pariin kokeiluun ellei useampaankin.

Ihan huikeeta, mukana oli jopa 3 (tai oikeastaan 4) täysikokoista tuotetta, yksi deluxe koko ja yksi näytekoko. Arvoltaan tää ylittää kyllä huimasti sen 10 dollaria, mitä Ipsy kustantaa. En malta odottaa mitä kaikkea ihanaa helmikuun Ipsysta löytyy! 

Mikä oli sun tammikuun lemppari?

Love, Mari

11 kommenttia:

  1. Olipa sullakin kiva sisältö! Mun Glam Bagissahan oli hiukan eri tuotteet ja niistä oli suosikkeja ehdottomasti F.U.N. Lacquerin kynsilakka ja SLMissGlam sivellin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tykkäsin kovasti, eikä haittaa vaikka pari sävyä meni vähän pieleen :) Sun pussi kuulostaa ja upeelta, se sivellin etenkin!!

      Poista
  2. Naamiot ja huulilakka olisivat olleet mun suosikit! Tosi kiva kokonaisuus ja hyvä hintaansa nähden :)

    VastaaPoista
  3. Kynsilakka oli pettymys, toivoin sitä toista väriä kun ei munkaa tuu tota harmaata käytettyy. :/ Kaikki muu oliki sit kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sen saa aina annettua vaikka kaverille :) Tuliko sulle muita samoja?

      Poista
    2. Siis mulla oli kaikki samat :D Helmikuun Ipsy tulee vielä, ainaki toivottavasti, ku jotenki sähläsin sen tilauksen kanssa.

      Poista
  4. Wau mikä pussukka! Tosiaankin hintansa väärti :)

    VastaaPoista
  5. Miten sais tilattua ton Suomeen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaaminen onnistuu mm. shipito.comin avulla :) Kannattaa tutustua palveluun, se on tosi yksinkertainen ja auttanut mua paljon.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...