sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Reissu-meikit

Hellurei! Ollaan miehen kanssa lähdössä huomenna Prahaan hiihtolomareissulle ja tässä meikkejä pakkaillessani sain idean jakaa myös teidän kanssa mitä mun matkameikkipussista löytyy. Meikkien pakkaaminen on mulle aina tosi haastavaa, koska mistä minä voin tietää mitä tekee mieli käyttää? Niitä tulee aina ihan liikaa mukaan, mutta karsiminen on kuitenkin tosi vaikeeta. Katsotaanpa nyt mitä kaikkea tälle viiden päivän reissulle pakkasin!


Mukaan lähtee kaksi meikkipussia, joista toinen sisältää pääasiassa kaikki meikit ja toisesta löytyy sitten mm. ripsentaivutinta, teroitin ja paletit. Mukaan lähtee myös meikinkiinnityssuihke ja beautyblender, jotka eivät pusseihin mahdu.


Meikkipohjatuotteiden valinta on yleensä melko helppoa. Otan mukaan kaksi eri primeria, kaksi meikkivoidetta ja kaksi puuteria. Nappaan matkakokoiset tuotteet aina kun mahdollista, tilan säästämiseksi. Peiteaineita mukaan lähtee yksi, mun holy grail, joka ei koskaan petä. Tässä kuvassa on mukana luomivärinpohjustaja, mutta se saattaa vielä tippua pois, koska peiteaine ajaa sen tehtävän reissussa oikein hyvin. Mukaan lähtee myös Smashboxin mini contourpaletti, Too Facedin minikokoinen poskipuna ja BECCAn minikokoinen highlighter.


Ripsivärejä otan mukaan kaksi tämän hetken suosikkia. Maybellinen mascara on ihan loistava vesiliukoinen ja Too Facedin Better than sex waterproof on sitten mukana vedenkestävänä. Prahaan on luvattu sadetta, joten tuolle vedenkestävälle on varmasti tarvetta. Rajauskyniä otan mukaan kolme, nude, ruskea ja musta. Mahdollisesti jätän mustan tästä vielä pois, koska en usko sitä ihan välttämättä tarvitsevani. Girlactikin musta rajaustussi lähtee myös mukaan.


Kulmille otan mukaan Anastasian brow definerin ja hätävaraksi IsaDoran uuden precision brow penin* (jos ABH sattuu loppumaan kesken). Pixin brow tamer minikoossa lähtee mukaan ainoana kulmageelinä. 


Huulituotteiden valinta on mulle aina vaikeinta. Tälläkertaa päädyin ottamaan mukaan Kat von D:n huulilakan sävyssä Double dare, ColourPopin ultra satin lipin sävyssä Alyssa, ColourPopin lippie stixin sävyssä Aquarius, PÜRin huulikiillon*, ColourPopin Bumble rajauskynän ja Lime Crimen Coquette huulipunan. 


Ainoana luomiväripalettina mukaan lähtee Pérsona cosmeticsin Identity paletti. Siinä on kaikki tarvittavat sävyt silmämeikin tekoon ja vielä monia eri vaihtoehtoja. Paletista löytyy myös peili, mikä on matkalla aina iso plussa. Kasvopalettina mukaan lähtee vielä ModelsOwnin contour paletti, josta löytyy aurinkopuuteri, highlighter ja poskipuna. Beautyblender ja meikinkiinnityssuihke ovat välttämättömiä, kuten myös ripsentaivuttimet. Otan mukaan myös teroittimen, pienen solid cleanserin ja huulirasvan. Tottakai mukana kulkee myös kaikki tarvittavat siveltimet, mutta niitä en nyt tähän lähtenyt erittelemään. 

Minkä verran te kuljetatte meikkejä matkalla?

Love, Mari


*Tuotteet saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Matkoille pakkaan aina suunnilleen tuplasti (joskus triplasti) sen mitä oikeasti tarvitsen olipa kyse kosmetiikasta, vaatteista tai kengistä;) Varmuuden vuoksi -ajattelu on johtotähtenä meikäläisen matkapakkamisessa;)
  Pérsona cosmeticsin paletti näyttää mielettömän upealta:)
  Ihanaa matkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihanaa etten ole ainoa joka hamstraa mukaan ihan liikaa tavaraa :D

   Poista
 2. Mä en osaa pakata järkevästi :D Täytyisi joskus kyllä haastaa itsensä, sillä muuten pakkaan vähän liiankin hövelisti kamaa mukaan..kun eihän sitä koskaan tiedä, mitä poskipunaa juuri minäkin päivänä haluaa käyttää :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin! Tylsää ottaa mukaan vaan yksi kun jos ei sitten teekään mieli käyttää sitä :D

   Poista
 3. Nojuu, mulla on nyt 2,5pv anoppilareissulle mukana 2 monen litran vetoista kosmetiikkapussia. Koska mistä minä voin tietää että haluanko käyttää nestemäistä vai normihuulipunaa, minkäsävyistä poskipunaa ym. Daa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihanaa! Eihän mulla ollut sitten edes paljon mukana :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...