perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesäarvonta

Oikein ihanaa perjantaita kaikille! Tänään blogissani alkaa jo perinteeksi muodostunut kesäarvonta, joka on samalla vähän niinkuin blogin synttäriarvonta. Tällä kertaa on myös muuta aihetta juhlaan, sillä blogini on saanut bloggerissa ja Facebookissa yli 200 seuraajaa ja Instagramissa yli 500 seuraajaa. Iso kiitos teille kaikille, jotka jaksatte pysyä mun matkassa ja kaikille uusille tulokkaille, kiva kun ootte viihtyneet! :) Haluan aina silloin tällöin muistaa teitä lukijoita arvonnoilla ja muulla hauskalla, joten tässä pieni kiitos teille. Arvonnan ohjeet ja säännöt löydät postauksen lopusta, mutta kurkataanpa vähän mitä kaikkea juuri SINÄ voit voittaa ;).


Tällä kertaa arvonnan teemana on ColourPop, sillä se on edelleen yksi mun suosikki brändeistäni ja esiintyy blogissa hyvin usein. Uskon, että myös monet teistä on kiinnostuneet kokeilemaan näitä tuotteita. Paketista löytyy siis ColourPop herkkuja ja niiden lisäksi Real Techniquesin meikkisieni, koska niitähän tarvii aina!


Paketista löytyy kuuden super shock shadow luomivärin pakkaus, jossa on mukana ColourPopin suosituimpia sävyjä menneistä kokoelmista. Mulla on itsellänikin nämä lähes kaikki, tuutte varmasti tykkäämään!


Sen lisäksi paketista löytyy kahden super shock cheek tuotteen setti, jossa on mukana sekä highlighter, että bronzer. Molemmat täydellisiä kesäsävyjä ja sopivat varmasti monelle ihonsävylle.


Näiden lisäksi laitoin mukaan myös muuta pientä ColourPopilta. Setistä löytyy Limited Edition syntymäpäivähuulikiilto, sivellin, kaksi minikokoista ultra satin lip punaa ja lippie primer. 

Arvonnan säännöt:

1. Sinun tulee olla blogini lukija (myös uudet seuraajat tervetulleita) joko bloggerin, bloglovinin tai Facebookin kautta. 

2. Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot mitä kautta blogiani seuraat (muista laittaa myös millä nimimerkillä, Facebook seuraajilla riittää etunimi + sukunimen alkukirjain) ja toimiva sähköpostiosoite.

Vastaa myös kysymykseen: Mikä on suosikki tuotteesi ColourPopilta tai mitä haluaisit kokeilla?

3. Seuraamalla minua myös instagramissa (@marisalomeikkaa) saat vielä yhden lisäarvan, mainitse kommentissa monellako arvalla osallistut (max 2 arpaa).

4. Postitan palkinnon vain Suomeen.

5. Arvonta päättyy 7.7.2017 klo 22.00 ja voittajaan olen yhteyksissä seuraavan päivän aikana! Jos en kuule voittajasta viikkoon, arvon uuden voittajan.

6. Jos olet alle 18-vuotias sinulla on oltava huoltajan suostumus osallistua arvontaan.

Onnea arvontaan!

Love, Mari

66 kommenttia:

  1. Mahtava arvonta<3
    ColourPopeista kiinnostaa eniten luomivärit ja highlighterit. En omista yhtäkään ColourPopin tuotetta, mutta kiinnostaa kovasti.
    Seuraan Bloggerin ja Bloglovinin kautta:)
    blooomxo at gmail.com
    Ihanaa viikonloppua, Mari:)

    VastaaPoista
  2. Sain just pari kuukautta sitten ensikosketukseni ColorPopin tuotteisiin ja niihin lippiestixeihin rakastuin ihan päätäpahkaa, sama noihin ihanan pehmeisiin luomiväreihin! Seuraan sua bloglovinin kautta nimellä Juulia Pirttisalo. juulia.pirttisalo@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnea :) Seuraan bloggerin, Facebookin ja Instagramin kautta.

    Colourpopilta ehdottomasti luomivärit ovat suosikkini, ne ovat kerrassaan upeita! <3

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Onnittelut! :) ColourPopilta en kokeillut mitään tuotetta vielä, eniten kiinnostaa luomivärit.
    Seuraan Bloggerin ja Instagramin kautta, eli 2 arpaa.
    (piivoitto@gmail.com)

    VastaaPoista
  5. Onnea! :) ColourPopin tuotteet on täällä ihan kokeilematta, joten ihan mitä vain testaisin mielelläni, mutta erityisesti tulevat kynsilakat kiinnostavat.

    Yhdellä mukana, kiitos. Seuraan bloggerin/bloglovinin kautta (PS). backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  6. Täällä seuraillaan kaikkialla muualla paitsi instassa :D Ja mitä noihin tuotteisiin tulee ni kulmatuotteita ois kiva kokeilla PLUS tulevaa meikinkiinnityssuihketta,joko oot ehtiny kuulla siitä? ♡_♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kulmatuotteet on muuten ihan huikeen hyviä! Se kynä on mun mielestä ihan verrattavissa ABH:n brow wiziin. Ja jooooo oon kuullut ja arvaa vaan oonko sormet valmiina näppäimillä heti kun ne julkaistaan :D

      Poista
  7. Seuraan Bloglovinin (ja myös Facebookin) kautta nimellä Helmimaria, Facebookissa Helmi S.
    Colourpopilta luomivärit on ihan lemppareita, käytän Zingara-settiä melkein joka meikissä! Haluaisin kokeilla highlightereitä. Seuraan myös instagramissa, eli 2 arvalla mukana :)
    helmi.soppela@hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea blogisynttärinä! Huh, aivan mieletön setti! Niin kuolattavat sävyt luomiväreissä. <3 Olen ehtinyt tehdä vasta yhden pienen tutustumisen colourpoppiin. Melko vähän hehkutettu, mutta aivan ykköstuote, oli itseasiassa kulmakynä. Tosin luomiväreihin ja highlightereihin en vielä ole päässyt koskemaan... Seuraavaan settiin ne on ehdottomasti tulossa. Seurailen bloglovinin kautta (1 arpa), msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ColourPopin kulmakynät on myös mun mielestä ihan huikeita, käytän niitä varmaan eniten kaikista mun kulmatuotteista :D

      Poista
  9. yhdellä mukana seuraan bloggerin kautta. Luomivärejä olisi kiva kokeilla

    VastaaPoista
  10. Nuo arvonnassa olevat luomivärit kyllä kiinnostaa eniten. Colourpopin huulipunia olen käyttänyt ja tykännyt myös niistä.
    Blogger-insta ja fbseuraajana mukaan kahdella arvalla.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Seuraan bloggerissa nimellä Paula ja seurasin instagramissa nimimerkillä pauline_xs joten kahdella arvalla osallistutaan :D
    En ole ikinä tilannut enkä omista yhtäkään ColourPop:n tuotetta. Oon kuitenkin kuullut tosi hyvää brändin luomiväreistä ja niitä olisi tosi kiva päästä testailemaan :)
    funnyseppa@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Ohoh mikä arvonta, IHANA! Seuraan Bloglovinissa (annaootmeikannut). ColourPopilta mun suosikkini on ehdottomasti Super Shockit ja etenkin ne joissa on glitteriä mukana. ColourPop onnistuu niiden kanssa ihan huikean hyvin, esim. Bae <3 anna (at) ootmeikannut.com

    VastaaPoista
  13. wooou noi on kyllä upeita nuo colourpopin luomivärit ja highligterit!
    Seuraan bloglovinin kautta nimellä taruus!
    Tarujeee@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Blogger- ja instaseuraaja olen eli kaksi arpaa :) Lippie Stixit ovat ehdottomia suosikkeja, niistä Contempo varmaan lempparein. neitiminttukihara (at) gmail.com

    VastaaPoista
  15. bloggerin kautta seuraan. En ole vielä saanut mahdollisuutta kokeilla colourpopia, mutta huulituotteet ja highlighterit kiinnostaa! ksalonen @ hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Voi vitsi minkä arvonnan lykkäsit! <3 Mun colourpopin lempparit on ehdottomasti noi super shock tuotteet! Se Yes, please -paletti on pakko päästä kans testaamaan.

    Seuraan bloggerin kautta tällä samalla käyttäjällä ja instagramissa myös, eli kaksi arpaa!

    nooraksu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Bloglovinin ja ig.n kautta seuraan.Oma lemppari on kulmapomada mutta noi hl.t on seuraavana ostoslistalla!youralihair@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Seuraan bloglovinin sekä IGn kautta eli 2 arpaa! Mun lemppareita on Ultra Satin Lip-huulipunat. idalotta.s (a) gmail.com

    VastaaPoista
  19. Onnea blogille! Seuraan bloggerin (ja facen ja instan) kautta, joten kaksi arpaa. Itse en oo päässy vielä Colourpopia kokeilemaan, mutta ainakin huulituotteista oon lukenut niin paljon hehkutusta, että niitä pitäisi ehdottomasti kokeilla. Ja tottakai highlighterit houkuttelee <3 krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Onnea onnea :)

    Colourpopilta tähänastinen suosikkini on Lippie Stick, mutta mielelläni kokeilisin kasvotuotteitakin sekä huulikiiltoja.

    Seuraan Bloglovinissa.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Lukijana, sekä seuraan instassa ja fb (sussutinn, susanna k).

    Ei ole entuudestaan tuttu merkki mut luomivärit kuulostaa hyviltä :)

    2 arvalla siis mukaan.

    jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  22. Loistava arvonta, onnea blogille! :) Tämä olis niin huikea setti, koska en ole kokeillut vielä mitään Colourpopilta, toistaiseksi olen vain ihastellut :D luomivärit kiinnostaisivat eniten. Seuraan bloglovinissa nimimerkillä Gingerbiscuit ja myös instagramissa Gingerbiscuitxoxo eli kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  23. Upea arvonta :)
    Luomivärit kiinnostaa aina eniten.
    Luen bloggerin kautta, ja seuraan instassa.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Paljon onnea ihanalle blogille! :)
    Kahdella arvalla mukana, seuraan siis Bloggerin kautta nimellä Elise H. ja lisäksi Instassa, jossa tunnukseni on @elisemaaria.
    En ole itse vielä kokeillut mitään ColourPopilta, mutta olen aina blogissasi niitä ihaillut. Kaikki ColourPopin tuotteet siis kiinnostavat, ja eniten ehkä luomivärit :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Onnea blogille! En ole vielä kokeillut, mutta luomivärit kiinnostaisivat eniten.
    Seuraan Bloggerin kautta eli mukana arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  26. Kahdella mukana (instassa mnt65) ja Lippie Stixiä haluaisin ensimmäisenä kokeilla.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Onnea onnea :) Bloggerissa seuraan nimellä Jenna P (ellei näy nimenä Nenna). Eniten kiinnostaa Lippie Stix!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Seuraan Facebookissa (Katri P.) ja Instagramissa (@katarimaria) eli kahdella arvalla mukana! En oo vielä tutustunut Color popiin lähemmin, mutta luomiväreissä näyttäisi olevan tosi kivoja sävyjä!
    katarimaria@iki.fi

    VastaaPoista
  29. Bloggerin kautta, nimimerkillä Tiina S. (Luultavasti siinä oli tuo väli.)
    Tahtoisin testata luomivärejä. Mukana yhdellä arvalla.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  30. Oh! Tykkään ColourPopin luomiväreistä. Kasvotuotteet on vielä testaamatta. Seuraan bloglovinin kautta. Mun nimimerkki on mun nimi (etunimisukunimi), joten en halua sitä tähän julkisesti kirjoittaa. :) tintskukka(at)Gmail.com

    VastaaPoista
  31. No nyt on semmonen arvonta, että miekin osallistun! Ja onnea tasalukujen saavuttamisesta! Se on kyllä aina niin piristävää :)
    Seuraan Bloglovinissa nimimerkillä Maria Glow ja Instagramissa mariaglow1 (2 arpaa siis)
    Sähköposti: mariaglowblog (at) gmail .com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah. Ja sitten unohtui vielä se kysymys. Eli siis Colourpopilta haluaisin kokeilla ehdottomasti luomivärejä ja lippie stixejä :)

      Poista
  32. Seuraan Bloggerissa :) haluaisin kokeilla noita suuren suosion saavuttaneita luomivärejä, joita en oo raaskinu tilata ja kirkkaanpunaista nestemäistä huulipunaa, jota kuolasin joskus Carli Bybelin Youtubesta. Sähköposti on venla.kekalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Bloggerissa seuraan! Kaikki colour popin luomivärit on houkutellu jo pitempään :) 1 arpa siis. elli.jarvinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mä en ole koskaan colour popin tuotteita testannut, mutta juurikin nuo luomivärit kiinnostaisi eniten! Lukija olen vain Facebookin kautta nimellä Metta E. :)

    VastaaPoista
  35. Seuraan Bloggerissa ja Instagramissa! Muut Colourpopilta tilaamani tuotteet eivät tehneet suurta vaikutusta mutta Flexitarian-highlighter oli iloinen yllätys :) Luomivärit ja highlighterit ovat juurikin omia suosikkeja, kun taas huulimeikit jäävät aina vähälle kosmetiikkahankinnoissani.

    anna-ylitalo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  36. Seuraan bloggerissa ja bloglovinissa. En ole testannut näitä, mutta luomivärit vaikuttavat kivoilta :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Seuraan bloggerissa ja instagramissa. (2 arpaa) Haluaisin ehdottomasti kokeilla luomivärejä, etenkin punasävyisiä! :)
    Bloggerissa nimimerkkini on tiida ja sähkäpostini tiidatius@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Seuraan bloggerissa! Colorpopilta highlighterit on omia suosikkeja :)

    henriikka123@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Luomiväreistä olen kuullut niin paljon hehkutusta, että ne kiinnostavat eniten :) Kahdella arvalla mukana, facebook Henna J ja instagramissa hensuliii.

    VastaaPoista
  40. Luomivärit ja huulikiillot on olleet suosikkeja. Yllätyin todella tuotteiden pigmenttisyydestä. Lisäksi jatkuvasti uusien tuotteiden tulva on ihana, toisaalta lompakolle huono ;)
    Seuraan FB Marjo V ja instassa siltsu82 nimimerkillä. Kahdella arvalla mukana siis.

    VastaaPoista
  41. Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Yhdellä arvalla mukana. Haluaisin päästä kokeilemaan colourpopilta mattahuulipuni!

    janika.siren@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Bloggerin kautta. Yhdellä mukana siis. Huulipunat kiinnostavat :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Colourpop:lta haluaisin päästä testailemaan kehumiasi kulmakyniä.
    Bloglovinin kautta seuraan. Seuraan myös instanssa. Kahdella arvalla mukana siis.

    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  44. Bloggerin kautta luen, eli yhdellä arvalla mukana. Colourpopilta luomivärit kiinnostaa eniten

    lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
  45. Bloglovin' kautta samalla nimimerkillä! :) Ja seuraan myös ig eli 2 arvalla mukana! Lempparituote CP:ltä on lippiesticksit!

    hennnahenna(a)gmail.com

    VastaaPoista
  46. Seuraan facebookin kautta samalla nimell' mill' kommentti on jätetty.

    Lippie primer ja bronzer vaikuttavat kivoimmilta tuotteilta!

    h_lo (ät) netti.fi

    VastaaPoista
  47. Pirjolirjo seuraa sinua Bloglovin'n kautta. Mun mieleen ovat erityisesti metallinhohtoiset luomivärit. pirjo.ahvenjarvi(a)luukku.com

    VastaaPoista
  48. IIk, ihana ihana palkinto! Mulla ei Colorpopin tuotteita vielä ole, vaikka luomivärejä ja huulipunia varsinkin himoitsen itselleni. Kahdella arvalla mukana, seuraan blogissa nimellä Sanna P. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Bloggerin kautta mukana :)
    Colorpop mulle ihan vieras merkki - joten kaikkea tietenkin kiinnostaisi kokeilla :D Mutta uudelle luomivärille olisi käyttöä
    maikinposti8@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Uusi tuttavuus tämä tuotemerkki minulle, mutta luomivärit näyttävät kivoilta. Seuraan bloggerin kautta, joten mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Ihan uusi tuttavuus tämä tuotemerkki.
    Facebookissa seuraan, Sirpa K.
    sirbe@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Aivan vieras merkki, joten kiinnostaa kovasti! :) Seuraan bloggerin kautta.
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Ei oo tullut kokeiltua merkkiä, erityisesti luomivärit kiinnostaa :) Facebookin kautta seuraan, Ninni K

    VastaaPoista
  54. En ole kauheasti käyttänyt colorpopin tuotteita, joten en voi vielä nimetä lemppariani :) Seuraan sinua bloggerissa ja instassa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  55. Seuraan Facebookissa & instagramissa. :) Haluaisin todella päästä kokeilemaan colourpopin tuotteita. Itse olen eniten kiinnostunut brändin mattahuulipunista, on upeita sävyjä!
    soljamarttinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäys vielä: eli 2 arvalla mukana! :)

      Poista
  56. Onnea! ♡

    Seuraan Bloggerissa ja Instagramissa, eli 2 arpaa.

    Suosikkituotteeni on Hello Kitty kokoelman huulilakat! Ne on ihanan värisiä, levittyy hyvin ja kestää koko päivän :)

    ♡:Saragalaxyy (mypersonalgalaxy@gmail.com)

    VastaaPoista
  57. Seuraan bloggerissa :) En ole koskaan kokeillut.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Bloglovinin kautta seurailen! Ja ikäväkyllä en ole colorpopilta mitään kokeillut mutta luomivärit ja huulituotteet kiinnostaa kyllä kovasti!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. Haluaisin eniten kokeilla luomivärejä, paljon kivoja sävyjä :) KaijaM (fb-seuraaja) mutter (at)suomi24.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...