perjantai 9. kesäkuuta 2017

XO Beauty uutuuksia

XO Beauty eli Youtubettaja Shaaanxo:n oma verkkokauppa on ollut pitkään jo tuttu laadukkaista meikkisiveltimistään ja irtoripsistään. Mä olen niitä siveltimiä kuolaillut aina silloin tällöin, mutta jostain syystä tilaus on jäänyt tekemättä. Toukokuussa Shaaanxo eli Shannon julkaisi kuitenkin jotain aivan uutta, joka sai minut liikkeelle. Shannon on vihdoin tuonut kauppaansa myös kosmetiikkaa, kun hänen uudet huulipunat ovat nyt ostettavissa. Katsoin Shannonin esittelyvideon näistä uutuuksista ja naputtelin samantien tilauksen menemään, niin innoissani niistä olin. 


Ensinnäkin, katsokaa nyt miten söpösti ne oli pakattu. Hyvin yksinkertainen pakkaustyyli voi joskus onnistua, aina ei tarvitse olla mitään aaltopahvia kummallisempaa. Shaaanxo oli myös allekirjoittanut ison kasan noita kortteja, jotka laitettiin sitten mukaan ensimmäisiin tilauksiin ja arvatkaa onko mun sisäinen fani innoissaan tuosta? :D XO Beauty verkkokauppaan pääsette tästä, mikäli kiinnostutte näistä tuotteista. He muuten toimittavat myös suoraan Suomeen, eikä postikulutkaan olleet ihan mahdottomat!


Shannon julkaisi kerralla kaksi eri tuoteryhmää. Ensimmäisenä puhutaan hetki näistä perinteisistä huulipunista. Huulipunat on pakattu suloisiin pilkullisiin XO Beauty pahvipakkauksiin ja pakkauksesta näkee myös heti huulipunan lopputuloksen. Vaihtoehtoina on tällä hetkellä nämä creme ja matte. Jokaisessa punassa on 3.5g tuotetta ja hintaa näillä on 16,61€ eli ei mikään hirmu paha mun mielestä. Shannon julkaisi näitä viisi eri sävyä ja ne on mahdollista ostaa kaikki myös bundlena hintaan 73,45€.



Minä valitsin tietysti kokoelmasta ne kaikki neutraaleimmat sävyt, koska niillä on mun mielestä helppo tutustua uusiin tuotteisiin. Näiden sävyjen lisäksi kokoelmaan kuului oranssinpunainen ja tumma violetti. Vasemmalta löytyy sävy Meraki, joka on todella kaunis kesäsävy creme koostumuksessa. Nämä cremet vaativat mun mielestä rajauskynän tai pohjustajan alleen, jotta ne levittyvät tasaisesti, muuten niiden työstäminen on hieman hankalaa (mutta ei mahdotonta). Huulilla cremet tuntuvat todella miellyttäviltä ja pehmeiltä ja pigmenttiä löytyy hyvin. Keskeltä löytyy Philocaly, joka on mattasävy. Tämä on ehkä mun suosikkini näistä niin sävyltään kuin koostumukseltaan. Mattasävyt toimivat erittäin hyvin ilman rajauskynääkin, ne levittyvät tasaisesti ja vaivattomasti. Vaikka Philocaly on mattasävy, se ei tunnu huulilla epämukavalta eikä kuivattavalta. Oikean reunan Ubuntu on myös creme ja sellainen todellinen nude. Tosi kaunis sävy ja mukava huulilla, vaatii tosiaan vaan hieman työstöä tai sen rajauskynän alleen. 



Perinteisten huulipunien lisäksi julkaistiin neljä nestemäistä huulipunaa. Niissä on sama pakkaus kuin aikaisemmissa huulipunissa ja tuotetta löytyy myös se sama 3,5ml. Näillä on hintaa myös 16,61€ ja saatavilla on neljä sävyä. Kaikki neljä sävyä maksavat yhdessä 58,76€. Nappasin näitä kokeiluun kaksi kappaletta, molemmat ihanissa kesäsävyissä. 


Nestemäiset huulipunat on pakattu tyylikkäisiin hopeisiin hylsyihin, joiden edessä on tuollainen kiva ikkuna, josta näkee heti sävyn. Tykkään näiden pakkauksesta jotenkin tosi paljon. Valitsin itselleni sävyt Elysian ja Laotong, jotka molemmat on täydellisiä kesään. Elysian on kirkas vaalea pinkki ja Laotong on lähes neonsävyinen vaalea oranssi. Niin upeita! Näissä on huikea määrä pigmenttiä ja ne levittyvät huulille kauniisti. Näiden koostumus ei ole sellainen, johon ollaan totuttu näiden nestemäisten punien kanssa. Nämä eivät siis kuivu mattaisiksi, vaan ne pysyvät kermaisen näköisinä eivätkä myöskään ole pusunkestäviä. Hieman saman tyylisiä kun vaikka tarten creamy matte lip paint -punat. Nämä tuntuvat todella miellyttäviltä huulilla ja ovat näyttävän näköisiä, suosittelen kuitenkin taas sitä rajauskynää alle helpottamaan levitystä. 


Oletteko jo kuulleet näistä tai kenties jo testanneet? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Shaaanxo on mun ykköslempparisuosikki tubettaja for ever<3 Tekisi kovasti mieli tilata huulijuttuja, koska ovat kohtuuhintaisia ja tuotteita toimitetaan tännekin nurkkakuntaan, mutta en ole huulipunatyttö niin paljon kuin olen luomivärityttö;) Taidan odottaa, että Shannon tuo markkinoille luomivärit. Niitä kyllä tilaan ihan sutena;) Shannonillahan on tavoitteena oma kokonainen meikkibrändi. BH Cosmeticsin Shaaanxo paletti mulla on ja rakastan sitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että Shaaanxo kuuluu sun lemppareihin :) Mä kanssa innolla odotan mitä kaikkea muuta ihanaa Shannon tuo markkinoille, etenkin luomivärit kiinnostaa kovasti myös minua.

      Poista
  2. vau, toi philocaly on super kaunis <3

    VastaaPoista
  3. Oooo, toi Ubuntu näyttää ihan superihanalta ♡

    VastaaPoista
  4. Nuo nestemäiset punat, voi miten ihanan sävyiset ovatkaan <3_<3

    VastaaPoista
  5. En ole koskaan kuullutkaan tästä verkkokaupasta, mutta täytyypä tutustua. Vaikuttaa mielenkiintoiselta uutuudelta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi ja jos Shaaanxo ei ole vielä tuttu, niin käy ihmeessä katsomassa myös hänen videoitaan :)

      Poista
  6. Olisi ollut hauska nähdä miltä nuo punat olisi näyttänyt sinulla huulissa. Tuossa pronssimeikissä taisi joku sävy ollakin. Tuo hempeä pinkki on mun suosikki. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tullaan varmasti näkemään useissa meikkikuvissa vielä :) Ja snapchattiin laitan myös aika usein kuvia eri punista huulilla, jos mua siellä seuraa. Toki voisin myös tuleviin postauksiin pitää tän mielessä ja ottaa heti kuvat huulilla :)

      Poista
  7. Voi vitsi, nyt heräsi kyllä mun mielenkiinto! Aivan hurmaavia sävyjä! Eikä pakkauksetkaan ole ollenkaan hullumpia! Varsinkin nuo nestemäiset vaikuttaa tosi hyviltä!
    Minäkin haluaisin nähdä nuo sun huulilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä enemmän oon näitä nyt testaillut, sitä enemmän näistä tykkään :) Tosi kivoja punia, kannattaa tutustua jos tilaisuus tulee! Ja näitä tullaan näkemään huulilla vielä useaan otteeseen. Voisin instagramin puolelle tehdä näistä vaikka huulikollaasin :)

      Poista
  8. Kiva löytää suomalainenki shaaanxo fani joka arvostelee sen tuotteita ku haluisin tilata sieltä nettisivuilta mutta pelottaa tullit jne ku en oo hirveen kokenut niitten kaa nii aattelin vaa kysyy et jääkö ne tulliin ja tuleeko hirveet maksut jos jää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jos tilauksen arvo on yli 22 euroa niin todennäköisesti paketti jää tulliin. Silloin maksettavaksi tulee alvit eli 24% loppusummasta. Niiden maksaminen ja ilmoittaminen käy kuitenkin tosi helposti netissä, joten laita ihmeessä tilaukseen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...