sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Toukokuun roskia


Leppoisaa sunnuntaita ystävät! Tänään mulla olisi teille roskapussillinen miniarvosteluja, kun päästään tyhjentämään mun toukokuun roskakasaa. Tyhjiä purkkeja kertyi taas ihan hyvä kasa, oon aina ylpeä itsestäni! Kosmetiikkabloggaajalle tyhjä purkki on kuin lottovoitto, huikean hyvä fiilis tulee aina :D Katsotaanpa sitten mitä tuotteita toukokuussa tuli käytettyä ja oliko ne mistään kotoisin.


Nivea daily essentials skin refining scrub* ei valitettavasti ollut mun suosikki. Tässä oli todella isokokoiset ne kuorivat rakeet eikä ne oikeen tehneet mitään mun kasvoille, koostumus ei ollut mun mieleen. Käytin tän kuitenkin pois suihkun yhteydessä, mutta en aio ostaa lisää.

LV kosteuttava misellivesi 3 in 1* oli ihan jees. Ei missään nimessä mun suosikki misellivesi, mutta ajoi kyllä asiansa. Tää oli kyllä tosi ihanan hellävarainen ja mieto, eli varmasti sopii herkälle iholle tosi hyvin. Mä tykkään yleensä misellivedellä puhdistaa loput meikinrippeet kasvoilta, siihen tämä ei pystynyt.

Nivea daily essentials double effect eye make-up remover* sen sijaan on yksi mun lemppari silmämeikinpuhdistusaine. Tämä puhdistaa silmämeikit nopeasti ja tehokkaasti, mutta ei yhtään ärsytä silmiä tai kirvele. Oon käyttänyt tätä nyt varmaan kolme pulloa ja aion ostaa jatkossakin! 


Mask of Magnaminty on LUSHin naamio, josta sain kaverilta näytepurkillisen. Magnaminty oli tosi ihana naamio, tykkäsin kovasti! Siinä oli sellainen minttuinen hammastahnamainen tuoksu ja ai että se puhdisti kasvoilta kaikki epäpuhtaudet. Mun kasvot ei varsinaisesti tarvitse näin tujua naamiota, mutta tykkään silti käyttää näitä aina silloin tällöin. Todella miellyttävän tuntuinen kasvoilla!

AVON naturals moisturizing hair treatment mask on tullut tiensä päähän. Tätä on vielä noin puolet jäljellä, mutta tää alkaa olla sen verran vanhaa tavaraa, että joutaa roskiin. En oo saanut tätä pois käytettyä, eli en ole tästä mitenkään hirveästi tykännyt. Ihan ok, mutta ei herättänyt mitään suuria tunteita, ei jatkoon.


Lumene lähde hydration recharge overnight cream* on ollut perushyvä yövoide. Ei mikään maailman paras, mutta ihan jees. Tää kyllä kosteutti kivasti kasvoja, etenkin talvella kun mun iho kaipasi sitä extra kosteutusta. Tuskin ostan tätä uudestaan, tykkään enemmän muista yövoiteista.

Lumene valo vitamin E day cream SPF15* oli itseasiassa toss kiva päivävoide. Kaikki valoon, heleyteen ja kuulauteen liittyvät tuotteet saa multa aina ison peukun. Tää kirkasti kasvoja kivasti tuoden samalla iholle kosteutusta ja hoitavuutta. SPF on aina hyvä, tosin toivoisin sen olevan hieman korkeampi.

Lumene kuulas daily luminosity firming moisture cream* on ollut näistä ehkä mun suosikkini. Tämä ikääntymisen ensimerkkejä ehkäisevä kasvovoide toi kasvoille ihanaa kuulautta ja kiinteytti kivasti. Kasvot tuintui kimmoisilta ja näytti terveiltä. Tätä voisin ostaa lisääkin!

Lumene kuulas beauty illuminating ultra firming elixir* oli huippu, ihan yksinkertaisesti sanottuna. Tässä oli kaikki kohdillaan! Hauska ja erikoinen koostumus miellytti kovasti ja tämä imeytyi iholle nopeasti tuoden mukanaan kaikki hyvät tehoaineet. Toimi täydellisesti tuon kuulas -päivävoiteen alla. Ehdottomasti jatkoon!


Scandinavia The makeup finishing spray bridal on ollut pitkään mun suosikkini mitä tulee kiinnityssuihkeisiin. Bridal versio on ollut käytössä pitkään, ostin tän omiin häihini ja nyt se on loppu. Tämä tuntuu todella pidentävän meikin kestoa ja antaa meikille kauniin pinnan. Skindinavia muuten valmistaa myös Urban Decayn suihkeet, eli jos tykkäät niistä niin näitäkin kannattaa testata.

ColourPop ultra matte lip sävyssä Creeper tuli tiensä päähän. Tämä ei ollut vielä läheskään loppu, vaikka paljon oon tätä käyttänytkin. Koostumus on kuitenkin muuttunut sen verran kuivaksi ja lohkeilevaksi, että tän on aika mennä. ColourPopin ultra matte punat on pääasiassa tosi ihania, multa löytyykin varmaan reilusti yli parikymmentä eri sävyä, joten suosittelen!

Dermosil make up corrector pen oli meikinkorjauskynä, eli tällä pystyi korjaamaan pienet virheet, kuten suttaantuneen ripsivärin tai rajauksen. Ihan kiva idea ja käytinkin kaikki kolme vai neljä päätä mitkä tän mukana tuli. Lopulta kuitenkin aika turha, koska kuiva pumpulipuikko ajaa saman asian ja on ehkä vielä hitusen siistimpi.


Lavera basis sensitiv hand cream* ei ollut mun makuuni. Tässä on todella paksu koostumus, jonka imeytyminen ihoon kesti hyvän tovin. Tuoksu ei myöskään miellyttänyt. Tää voisi olla hyvä joskus talvella, kun kädet on ihan rutikuivat, mutta toisaalta tykkään muista käsivoiteista enemmän, joten ei jatkoon.

Lumene kuulas sheer luminosity firming eye cream* ei herättänyt suuria tunteita. Ihan peruskiva silmänympärysvoide, mutta en huomannut tän mitenkään erityisen tehokkaasti kiinteyttävän tai häivyttävän juonteita yms. Toi kyllä kosteutta hyvin silmänalusille ja alensi silmäpussien turvotusta jonkin verran.

The Body Shop vitamin E nourishing night cream* oli todella miellyttävä yövoide, tätä voisin ostaa lisää. TBS joulukalenterista löytynyt voide oli melko paksua, mutta imeytyi kuitenkin hyvin kasvoille ja tuntui ihanan hoitavalta ja jotenkin myös rauhoittavalta. Tykkäsin!

Mint Pear collagen serum tuli IPSYn mukana ja nimeä lukuunottamatta en keksi tästä oikein mitään sanottavaa. Tästä riitti aika moneen kokeiluun, mutta en vaan huomannut mitään suurta vaikutusta. Koostumus oli melko juoksevaa kirkasta geelimäistä ja se kyllä imeytyi ihoon helposti. Ei tehnyt vaikutusta.

The Body Shop drops of youth* tipat löytyi myös joulukalenterista ja tästä minikokoisesta pullosta riitti yllättävän pitkään. Tästä tykkäsin kovasti, ihana koostumus ja tämä tuntui jotenkin kiinteyttävän ihoa. Toimi tosi hyvin tuon TBS yövoiteen alla :).


Batiste dry shampoo cherry oli toukokuun tuoksuvalinta ja tykkään tästäkin kovasti. Batisten kuivashampoot on mun lemppareita enkä vielä ole törmännyt yhteenkään, josta en pitäisi. Eipä tästä tarvitse muuta sanoa, kiva ja toimiva kuivashampoo, ostan uudestaankin!

Nelsonj Beverly Hills moisture healing mask oli aivan ihana kevyesti kookokselta tuoksuva hiusnaamio. Tätä tykkäsin käyttää kovastikin ja se teki hyvää myös hiuksille. Mun hiukset on tällä hetkellä ihan rutikuivat ja tämä toi niille kovasti tarvitsemaa kosteutusta ja hoitoa. Ihanan helppo ja nopea käyttää myös. Mä en kestä sellaisia naamioita kun tarvii jonkun 20 minuutin vaikutusajan, ne ei vaan oo mulle.

BPcare hydrating shmapoo & quick mask löytyi NSB boksista ja nämä yllätti mut positiivisesti. Etenkin tuo quick mask, jota käytin hoitoaineen tavoin oli todella tehokas ja hyvä! Shampoo vaahtosi kivasti ja teki hiuksista puhtaat ja raikkaat. Molempia voisin ostaa lisääkin.


TonyMoly I'm real aloe mask sheet moisturizing oli ihan jees. Ei paras mun kokeilemista kangasnaamioista, mutta ihan kiva ja kosteuttava. Tästä mulla ei ole oikeastaan mitään sanottaa, ei jäänyt mieleen mitenkään erityisenä.

Vitamasques Pomegranate moisturizing + firming + lifting mask sen sijaan oli todella hyvä. Tämä tuntui tosi miellyttävältä kasvoilla, hoitavaa nestettä oli riittävästi ja iho näytti naamion jälkeen todella terveeltä ja kimmoisalta. 


Cien facial wipes puhdistusliinat on näkyneet mun roskakasassa ennenkin, oon käyttänyt näitä varmaan joku 3-4 pakettia. Hyviä ja edullisia perusliinoja, joita käytän pääasiassa swatchien puhdistukseen. Siihen tarkoitukseen tosi hyviä! kyllä näillä meikinkin puhdistaa halutessaan, mutta siihen tarkoitukseen nää ei oo parhaita.

Nuface prep-n-glow puhistusliina tuli Lookfantastic beautyboxin mukana. Tässä on toisella puolella se puhdistava puoli, joka toimi tosi hyvin. Kaikki meikki lähti vaivattomasti. Toisella puolella on kuoriva pinta, jolla on tarkoitus sitten viimeistellä ja kuoria kasvot. Se tuntui melko karhealta kasvoilla, eli ei sovi kovin herkälle iholle. Mun kasvot kesti sen hyvin ja lopputulos oli miellyttävän pehmeät kasvot. Nää on aika tyyriitä liinoja, joten tuskin tulen ostamaan, ellei ole joskus alessa tms.

Siinäpä se toukokuun satsi, oon hirmu ylpeä itsestäni ja teistä jos jaksoitte lukea tänne saakka :D. Mukana oli tällä kertaa 25 loppunutta tuotetta, eli mun mittapuulla tosi hyvä saldo. 

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Tuotteet saatu blogin kautta

22 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita:) Lumenella on tullut niin paljon uutuuksia, että esim. kasvovoiteissa ei millään pysy kärryillä ilman manuaalia;)
    Skindinavian kiinnityssuihke on mun shopping listillä jahka saan muita alta pois. Vaikuttaa varsin pätevältä tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta, Lumene on nyt tuonut ison kasan uusia tuotteita ja sarjoja markkinoille :D Tuntuu, etten itsekään tiedä niistä vielä puoliakaan!

      Poista
  2. No huh huh tässäpä oli tuotteita ja tekstiä :D mä tykkään hirveesti näistä postauksista blogeissa! Itse en saisi 3 kuukaudessa eden viittä purkkia, joten mä en oo voinu näitä tehdä :D Meikit on aina näissä mulle kiinnostavampia, koska en käyttäisi varmasti mitään näistä ihonhoitotuotteista incien puolesta :o Mutta hiusjutut ja sellaiset täytyy näistä kurkkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkituotteita loppuu niin harvoin, että kun vihdoin saa jonkun kulumaan on aika voittajafiilis :D

      Poista
  3. Mulla on ollut myös tuota Nivean kasvojen kuorintavoidetta. En ollut minäkään hirveän vakuuttunut. Onko sulla joku suosikki, jolla tykkäät kuoria kasvojen ihoa? Mielelläni kuulisin hyväksi koetuista tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ihan ykkös suosikki on se Dermalogican microfoliant (?) kuorinta, se on parasta :). Marketeista löytyy myös kiva ainakin Herbinan mango spa sarjasta!

      Poista
  4. Siinähän olikin muutama tuote. :D Itselleni oli tuttu ainoastaan laveran voide, johon olenkin tosi tykästynyt. Olenkin tosi kuivaihoinen, joten voidetta uppoaa ja kuluu. Kivaa sunnuntain jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sä oot siitä tykännyt, mulle oli tosiaan liian tymäkkää :) Kivaa sunnuntaita myös sulle!

      Poista
  5. En tajuu mikä näissä roskapostauksissa mua viehättää, mut näitä on aina ihan parasta lukee :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä, joku kun julkaisee roskapostauksen ni mä oon heti paikalla :D

      Poista
  6. Nivean kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine on Lumenen vastaavan ohella suosikkini :) Oon tykästynyt myös LV:n miselliin, vaikkei ihan sieltä tehokkaimmasta päästä puhdistustehojen osalta olekaan. TBS:n E-vitsku voiteen normaalia versiota (eli ei varsinaista yövoidetta) käytin jokusen purnukan yövoiteena, koska oli just passeli sekaiholleni siihen hommaan. Oon ihan koukussa sen tuoksuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Lumenen versio on kanssa hyvä, oon vissiin yhden pullollisen sitä käyttänyt :). Mulla on nyt päivävoiteena se TBS:n E-vitamiinivoide ja se on kanssa tosi hyvä, jotenkin kun niitä käytti yhdessä niin olivat vielä paremmat, täydensivät toisiaan :)

      Poista
  7. Kuulas seerumi on ihan mun lemppari Lumenen seerumeista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ihana <3 Sisun seerumi on kanssa tosi hyvä! :)

      Poista
  8. Tuttuja oli muutamia ja tuotemerkit toki tuttuja kaikki. Itse käytän hyvin pitkälle luonnon kosmetiikkaa ja niin paljon kuin pystyn ihoystävällisiä luomumerkkisiä. Sisältää aika paljon kaikenlaista nuo aineet puteleissa. Mutta jokainen varmasti löytää sen oman hyvän kokeilemalla. Rakastan myös tehdä kasvonaamioita ja kuorintaa omista tarpeista tulee sellaista kun haluaa. Dermosililla on aivan ihana kuorintavoide ja on ihoystävällinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä ihan täysillä päässyt luonnonkosmetiikkaan sisälle, vaikka tosi kivoja tuotteita olen testaillut. :) Niinhän se on, että jokainen löytää kyllä ne omat tuotteensa, mitä tykkää käyttää.

      Poista
  9. Näitä on kyllä hauska lukea, ja samalla tulee tutuksi "vieraat" tuotteet. Noi yksittäisnaamiot ovat mun mieleen, niin helppoja!

    VastaaPoista
  10. En tiennytkään, et Skindinavia valmistaa UD:n suihkeet! Mut ne on kyl loistavia! :) Ja ite tykkäsin kans tosta TBS:n Drops of youth seerumista. Tarkoituksena olisi hankkia täysikokoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo valmistaa, niissä UD:n pulloissakin lukee siellä jossain aina by Skindinavia tai jotaib vastaavaa :) Tosi hyviä suihkeita löytyy siis molemmilta brändeiltä. Mä haluaisin kanssa hankkia tuon drops of youth seerumin ihan täysikokoisena, se oli tosi kiva.

      Poista
  11. Toisten roskia on kyllä mielenkiintosta tonkia! Toi lumenen nimihirviö seerumi kiinnostaa itteeni eniten,ootan et varastot hupenee ni ostan testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo niin on :DD Mä suosittelen tuota Lumenea suurella lämmöllä, se on ehdottomasti mun suosikki kaikista Lumenen seerumeista ja elixiireistä ja muista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...