tiistai 27. kesäkuuta 2017

Makeup Geek luomivärit

Makeup Geek on varmasti monille tuttu brändi Youtuben ihmeellisestä maailmasta. Alunperin Makeup Geek on tullut tutuksi edullisista luomiväreistään, nykyään valikoimasta löytyy myös poskipunia, korostuspuutereita, aurinkopuutereita ja erilaisia huulituotteita. Makeup Geek on pitkään ollut yksi mun suosikki brändeistäni ja tän päivän postaus onkin omistettu mun kaikille MUG luomiväreille. Tänään käydään siis läpi mun kokoelmani sävy sävyltä, olen myös swatchannut teille nämä kaikki. Postauksesta puuttuu Makeup Geek x MannyMua luomiväripaletti, josta voit lukea lisää täältä


MUG luomivärit ovat irtonappeja ja itse säilytän niitä Z paleteissa. Makeup Geekin tuotteita saa ostettua heidän omilta sivuiltaan tai Beautybay verkkokaupasta. Beautybayssa hinta on aivan hitusen kalliimpi, mutta toisaalta sieltä tilattaessa ei tarvitse murehtia alvien maksamisesta. Myös toimituskulut ovat ilmaiset Beautybaylla kun tilaa yli 17 eurolla. Makeup Geekin perustanutta Marlenaa voi myös seurata Youtubessa ja itse tykkään Marlenan videoista kovastikin!


MUGin valikoimista löytyy perinteisiä matta ja shimmer luomivärejä, sekä duochrome ja foiled -luomivärejä. Foiled -lopputuloksen antavat luomivärit ovat todella metallisia ja näyttäviä ja myös muita jonkin verran kalliimpia. Tässä pienessä pinkissä Z paletissa säilytän mun foiled ja duochrome sävyjä (poislukien tuo alareunan turkoosi, joka on perinteinen shimmer sävy).


Duochrome sävyt on tosiaan nimensä mukaan kaksivivahteisia, niissä on joku tietyn sävyinen pohja ja eri valoissa niissä heijastuu myös joku muu sävy. Näistä mun suosikkeja on tuo Blacklight ja Secret Garden. Blacklight on kaunis vaalea violetti, joka heijastaa vaaleaa sinistä ja Secret Garden on todella näyttävä metsänvihreä, jossa on mukana turkoosia ja rusehtavaa.


Foiled sävyt on varmaankin niitä mun suosikkeja, ne on kertakaikkiaan huippuja. Mulla on tällä hetkellä vaan neljä foiled luomiväriä, mutta haluan ehdottomasti näitä lisää. In the spotlight on niin kaunis vaalea persikkainen shampanjan sävy, täydellinen koko luomelle tai sisänurkkaan. Mesmerized on kaunis metallinhohtoinen ruskea ja Grandstand mun ehdoton suosikkini! Se on ihan huikean kaunis koko luomella. Ainoa näistä, joka ei ihan vastaa mun odotuksia on Showtime. Se on kyllä kaunis sävy, mutta ei yhtään niin metallinen kuin nämä muut. Mermaid sopii mun mielestä tähän joukkoon hyvin, vaikka kuuluukin peruskokoelmaan, se kun on todella näyttävä turkoosi.


Alkuperäisiä nappeja onkin sitten kertynyt ihan koko Z paletillinen. Ylärivin sävyt on selkeästi niitä mun eniten käyttämiäni ja suosikkeja, monet niistä onkin jo isolla kuopalla. Alariviltä löytyy mun uusimpia sävyjä, joita en vielä niin kauheasti ole ehtinyt edes käyttää. Suurin osa näistä on mattasävyjä, mutta mukana on myös jokunen shimmer. 


Yläriviltä löytyy ne jokapäiväiset neutraalit sävyt. Vanilla bean on aina ensimmäinen sävy jota käytän, kiinnitän sillä pohjustajan ja levitän sen koko luomelle aina kulmaluulle asti. Meikistä riippuen seuraavana käytän joko Peach smoothie sävyä tai Crème brulee sävyä, molemmat täydellisiä ensimmäisiä varjostussävyjä. Cocoa bear on ehkä kaunein lämmin ruskea, joka mun kokoelmasta löytyy ja se onkin käytössä lähes jokaisessa meikissä, jonka teen näillä MUG luomiväreillä. Shimma shimma on sävy, joka päätyy aina silmien sisänurkkaan ja kulmaluulle, se on huikean kaunis ja hohtava.


Toiselta riviltä löytyy muutama väriläiskä ja lisää häivytyssävyjä. Mango tango ja Razzleberry kuuluu mun mielestä yhteen ja usein käytänkin niitä samassa meikissä, etenkin jos haluan sellaista lämmintä auringonlaskun tunnelmaa. Bitten on jostain syystä menettänyt taikansa, se on saanut kovan pinnan ja sävyä ei juurikaan enää irtoa, en tiedä onko se jotenkin korjattavissa? Aikoinaan se kuului mun suosikkeihin etenkin syysmeikkien aikaan. Petal pusher on täydellinen kaikkien violetin sävyisten meikkien häivytykseen ja luomivakoon. Desert sands on se kaikkien rakastama vauvankakan sävy, joka vaan toimii luomilla ihan loistavasti :D.


Kolmannelta riviltä löytyy vihertäviä sävyjä ja niille sopivia häivytyssävyjä ja kumppaneita, sekä yksi eksynyt keltainen. Tuo keltainen on muuten mun suosikkeja mitä tulee keltaisiin luomiväreihin. Envy on mun lemppari vihreä shimmer, joka toimii tosi hyvin yhteen Enchanted forest sävyn kanssa. Unexpected ja Bedrock ovat molemmat hieman viileämmän sävyisiä häivytyssävyjä, jotka sopivat hyvin yhteen noiden vihreiden kanssa.


Viimeiseltä riviltä löytyy niitä uusia tulokkaita. Simply Marlena on MUGin perustajan Marlenan nimikkosävy ja se kuuluu mun kokoelmaani juuri sen vuoksi. En tiedä olenko koskaan sitä käyttänyt meikissä? Ehkä.. Cherry cola on tullut korvaamaan Bitten sävyn, se on nimittäin aika lähellä sitä, ehkä hitusen ruskeampi. Time travel on tosi nättisinivihreämikälie -sävy ja näyttää upealta ihan koko luomella. 

Onko Makeup Geek tuttu brändi?
Mitkä on teidän suosikki tuotteita MUGilta?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Makeup Geek on tuttu lähinnä YouTubesta Marlenan videoiden kautta ja tietysti blogeista. Ajattelin tilata luomivärejä ja jotain muutakin tässä lähitulevaisuudessa, kunhan saan päätettyä mitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen lämmöllä ainakin poskipunia ja highlightereita :) Huulituotteita en ole vielä kokeillut, mutta ostoslistalla nekin on :D

   Poista
 2. Useamman kerran olen noita katsellut, mutta vielä en ole tullut itselleni hankkineeksi.. Eiköhän vielä joskus.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, nää on kyllä ehdottomasti pienen hintansa arvoisia :D

   Poista
 3. En omista itse, mutta nimeltä on tuttu. Toi in the spotlight on jotenkin ihan huikea sävy!

  VastaaPoista
 4. Mulla taitaa olla Beauty Bayn ostoskorissa pari Makeup Geekin duochrome sävyä, jotka on jääneet odottamaan tilipäivää. :'D Marlenan youtube-videot on munkin mielestä kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beautybaylla on muuten nyt Makeup Geekit tarjouksessa, kannattaa käydä kurkkaamassa -40% alet :D

   Poista
 5. In the Spotlight on niin upea sävy<3 Sain sen joskus Beauty Baystä tilaukseeni kaupanpäälle ja siitä alkoikin sitten mun kiinnostukseni MUG:n luomivärejä kohtaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ei yhtään hassumpi kaupanpäällinen! :) Se on kyllä upea sävy <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...