perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuun suosikit

Hellurei kaikki ja ihanaa perjantaita! Kesän ensimmäinen viikonloppu on täällä ja huomenna on taas aika juhlia kaikkia koulunsa ja opintonsa päättäviä. Onnea vaan kovasti kaikille uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille ja muille koulunsa päättäville :). Tänään me palataan kuitenkin vielä hetkeksi muistelemaan toukokuuta, kun on aika tutustua mun toukokuun suosikki tuotteisiin. Tällä kertaa tuotteiden valinta oli yllättävän helppoa, otin mukaan vaan ne ultimaattiset lempparit, joita olen käyttänyt ihan jatkuvasti.


Toukokuun lempparit on hyvin meikkipainotteisia. Mukana on vain kaksi ihonhoitotuotetta eikä yhtään hiustenhoitotuotetta tällä kertaa. Mä en toukokuun aikana kauheasti löytänyt mitään uusia hiusjuttuja, mitkä olisi ihastuttaneet niin kovasti, että olisin ottanut ne tähän mukaan. Okei, se La Maison du Savon de Marseille -sarjan alepposaippua voisi kuulua tähän porukkaan, se on huippuihana! En kuitenkaan halunnut ottaa samalta brändiltä kahta tuotetta, joten valitsin tuon kasvovoiteen.


Ziaja Cupuacu bronzing body lotion* on ihan ultimaattinen lemppari ollut siitä asti kun sain sen käsiini. Esittelin koko sarjan näitä tuotteita muutama päivä sitten, suosittelen kurkkaamaan sen postauksen täältä. Tämä itseruskettava vartalovoide on toiminut mulla ihan täydellisesti. Sen käyttö on paljon helpompaa kuin tavallisten itseruskettavien, sillä tämä ei sotke eikä ole pelkoa raidoista ja rusketusövereistä. Tämä antaa kevyesti sävyä, joka sitten voimistuu aina jokaisella käyttökerralla. 

La Maison du Savon de Marseille Organic donkey milk facial cream* on myös ollut ehdottomasti yksi toukokuun suosikeista. Tässä kasvovoiteessa on niin ihana nopeasti imeytyvä, mutta hyvin kosteuttava koostumus, että se sopii täydellisesti meikin alle. Tämä antaa kasvoille niiden tarvitsemaa kosteutusta ja kimmoisuutta ja jättää ihon terveen näköiseksi. Tykkään kovasti myös tän kevyestä ja miedosta tuoksusta. Tästä ja muista sarjan tuotteista voit lukea lisää täältä.


Marc Jacobs O!Mega bronze coconut perfect tan sävyssä 104 Tan-tastic on ollut käytössä lähes jokaisessa meikissä toukokuun aikana. Ostin tän itselleni synttärilahjaksi Harrods verkkokaupasta ja ai että oon rakastunut. Mä olen muutenkin ihan hulluna aurinkopuutereihin, mutta tässä on vaan kaikki kohdallaan ja ihana kookoksen tuoksu ei suinkaan yhtään huononna tätä. Tästäkin olen kirjoitellut aikaisemmin täällä.

ColourPop Double play pressed powder paletti sisältää hyvin neutraalin sävyisen poskipunan ja korostuspuuterin. Tämä oli osa ColourPopin kevätkokoelmaa ja nämä luonnolliset sävyt vaan vetosi muhun. Näissä on myös aivan ihana koostumus, todella pehmeä ja pigmenttinen, mutta helposti häivytettävä. Tästäkin voit käydä lukemassa lisää täältä.


Tarte color splash lipstick sävyssä Sunkissed on ollut mun huulilla toukokuussa varmaan lähes joka toinen päivä. Oon käyttänyt tätä ihan vaan yksinäänkin, vaikka kasvoilla ei ole ollut mitään muuta meikkiä. Näiden color splash -huulipunien koostumus on mun suosikkini kautta aikojen, en muista koskaan kokeilleeni yhtä hyviä huulipunia. Mulla on näitä toistaiseksi vaan kaksi sävyä, mutta aion ehdottomasti hankkia lisää ja lisää, niin hyviä nämä ovat. Sunkissed on juuri mulle mieluisa nude, ei liian vaalea, mutta kuitenkin hyvin neutraali ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lue lisää color splash huulipunista täältä.

COVERFX custom enhancer drops sävyssä Sunkissed on uusin tulokas mun kokoelmaani, mutta tätäkin olen ehtinyt käyttää jo useaan otteeseen. Oon himoinnut näitä CoverFX tippoja jo ainakin viime kesästä lähtien, jolloin kaikki tubettajat näistä puhuivat. Nyt nämä on vihdoin tulleet myös Beautybayn valikoimaan, joten pakkohan oli laittaa tilaus menemään! Sunkissed on nestemäinen aurinkopuuteri, jota ainakin Kathleen Lights hehkuttaa ihan jatkuvasti, eikä syyttä. Tämä on niin luonnollinen ja kaunis iholla, että näyttää kuin kasvot olisivat vaan päivettyneet todella kauniisti. 

Oliko mukana tuttuja tuotteita? Mitkä on olleet teidän lemppareita toukokuussa? :)

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Vitsi mua kiinnostaa kans noi Coverfx:t! <3 Miten sä käytät sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania!! Beautybaylta sai kaupan päälle pienikokoisen pullon sitä Moonlight highlighteria ja vitsit se on upea! :) Mä oon käyttänyt tota meikkivoiteen päälle joko tiiviillä siveltimellä tai sitten kostealla sienellä, sienellä tykkään kyllä enemmän.

      Poista
  2. Ihania tuotteita, varsinkin meikit:) Tarten huulipunan hylsy on tosi nätin värinen ja ite huulipuna myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarten color splash punat on varmaan ulkoisesti kauneimpia huulipunia, mitä oon nähnyt tai ainakin omistanut :) Niissä on vaan kaikki kohdillaan! <3

      Poista
  3. Mä en kans käytä muita kuin tota Marc Jacobsia enää, entinen suosikki Dr. Hauschka on ihan statistin roolissa tällä hetkellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan niin kaunis, vienyt ykköspaikan myös mun kokoelmassa <3

      Poista
  4. Voi kauhee, tuo ColourPopin paletti on nököttänyt mulla ihan käyttämättömänä :o Mun pitää niin ottaa se käyttöön! En siis ole ollenkaan testannut sitä kasvoille.. hups. Toivon niin et nuo Tarten huulipunat pysyis pitkään valikoimissa. En millään jaksais nyt tilata, kun pääsisin ensi syksyny livenä hypistelemään noita nyciin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt heti äkkiä meikkaamaan sillä, se on ihana! :D Ja mulla on sellanen mielikuva, että noi huulipunat olisi pysyvää valikoimaa, mutta en oo kyllä yhtään varma siitä. Mä haluan kanssa tilata niitä lisää :). Enkä oo muuten yhtään kateellinen, että pääset Nyciin.. en yhtään.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...