keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Makeup Geek

Tänään meikki-keskiviikossa jatketaan vielä Makeup Geekin parissa, kun päivän meikki on toteutettu ainoastaan MUGin luomiväreillä. Tein neutraalin raikkaan kesämeikin, joka sopii hyvin vaikka lounaalle ystävien kanssa tai alennusmyyntejä kiertelemään. Tässä ei ole mitään erikoista tai jännittävää, pääasiassa oli hehkuva kesäinen iho ja neutraalit sävyt. Tykkäsin itse lopputuloksesta kovasti ja oonkin käyttänyt tätä meikkiä useaan otteeseen, aina kun haluan jonkun nopean ja vaivattoman lookin.


Kesämeikissä, etenkin aurinkoisina päivinä, on tärkeää muistaa hyvä aurinkosuoja. Tähän tarkoitukseen käytin itCosmeticsin CC voidetta, joka sisältää suojakertoimen SPF50. Ihan huikea kesätuote kyseessä, jos vaan teillä on mahdollisuus sitä kokeilla niin suosittelen lämmöllä. Se peittää mun makuuni riittävästi ja jättää ihon kuulaan heleäksi, mutta ei kiilteleväksi. Haluaisin kokeilla myös saman sarjan peiteainetta, joka löytyykin ostoslistalta.


Kasvoille toin lisää heleyttä CoverFX:n bronzer tipoilla, jotka sulautuu ihoon niin luonnollisesti ja kauniisti. Poskilta löytyy myös Lumenen hehkuvaa poskipunaa ja korostuksiin käytin pitkästä aikaa theBalmin Mary-Lou Manizeria, joka on hyvästä syystä kulttituote ja monien suosikki. 


Silmämeikki on tosiaan hyvin simppeli. Luomivakoon häivyttelin vaaleita persikan ja ruskean sävyjä, koko luomelle metallista Grandstand -sävyä ja ulkonurkkaan ja luomivakoon vielä hieman tummempaa lämmintä ruskeaa. Samat mattasävyt alaluomelle, nude rajaus vesirajalle ja hieman ripsaria ja tää oli valmis. Silmämeikin saa tehtyä parissa minuutissa ja se kuitenkin näyttää kesäiseltä ja huolitellulta.


Huulille päätyi tässä yhdistelmä ColourPopin rajauskynää ja lippie stixiä. Rajauskynäksi valitsin Beeperin, joka on hieman harmahtava ruskean nude. Sen päälle levitin sävyä Hype girl, joka taas on persikkainen ja vaaleanpunertava. Yhdistelmä oli mun mielestä tosi kiva ja sopi hyvin tähän lookkiin. Nuo ColourPopin lippie stixit on ihan huippuja huulipunia, tosi miellyttäviä ja kestävät myös yllättävän pitkään. 


Onko sun kesämeikki kevyt ja luonnollinen vai pidätkö näyttävämmästä lookista?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Rimmel #Insta flawless perfecting radiant skin tint*
itCosmetics CC+ color correcting full coverage cream, medium
tarte Shape tape concealer, light neutral
L.A. Girl PRO powder, banana yellow
NARS beach powder
CoverFX custom enhancer drops, sunkissed
Lumene nordic chic natural glow blush, 2 kevätkukat*
theBalm Mary-Lou Manizer

Makeup Geek eyeshadows; vanilla bean, peach smoothie, crème brulee, cocoa bear, grandstand
Smash box always sharp waterproof kohl liner, Penny lane
Magnifibers treatment primer
Marc Jacobs O!Mega lash volumizing mascara
Dior Diorshow iconic overcurl mascara

Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade, soft brown & chocolate
The Body Shop brow & lash gel*

ColourPop lippie pencil, Beeper
ColourPop lippie stix, Hype girl

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis ja heleä kesämeikki:) Tykkään tällaisista, mutta myös vähän räikeämmistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mun makuni kanssa vaihtelee kovasti, välillä haluun tosi näyttävää ja välillä hillittyä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...