maanantai 19. kesäkuuta 2017

1 paletti, 10 bloggaajaa; Rustic Antique

Moi kaikki ja oikein ihanaa alkavaa viikkoa! Tänään ollaankin tosi kivan postauksen parissa, kun vihdoin on myös mun vuoroni ottaa osaa 1 paletti, 10 bloggaajaa -projektiin. Charlotta Eve -blogin Charlotta sai aivan mahtavan yhteistyöidean, joka kokosi 40 bloggaajaa kasaan. Tarkoituksena oli katsoa, miten erilaisia meikkejä me kauneusbloggaajat saadaan aikaan yhdellä samalla paletilla. Koska niin moni bloggaaja innostui lähtemään mukaan tähän projektiin, päätettiin valita neljä eri palettia, joista sitten 10 bloggaajaa tekee aina oman meikkinsä. Suureksi iloksemme saimme pretty.fi verkkokaupan mukaan tähän projektiin ja pretty sponsoroi meille kaikille NYX professional makeup perfect filter -luomiväripaletit. 

Paletteja saimme neljässä sävyssä ja kesäkuun ajan joka maanantai pääsette näkemään ne 10 meikkiä. Ensimmäisenä vuorossa oli Marine Layers -paletti, viime viikolla nähtiin Olive You -paletti ja tänään vuorossa Rustic Antique. Ensi viikolla päästään näkemään vielä Gloomy Days -paletilla tehtyjä meikkejä. Parhaiten tätä yhteistyöprojektia pääsette seuraamaan Facebookin Kauneusblogit -ryhmässä, mutta linkkaan postauksen loppuun kaikki tämän päivän postaukset! Ainiin ja postauksen lopusta löytyy myös alekoodi NYX professional makeup tuotteisiin, joten lue ihmeessä loppuun asti. :) 


Rustic Antique -paletti houkutteli mua eniten näistä neljästä, koska se pitää sisällään upeita ruosteisia lämpimiä sävyjä, joita tunnetusti rakastan. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut heittäytyä myös mukavuusalueen ulkopuolelle ja valita jonkun toisen paletin, mutta nyt mennään tällä. Päädyin tekemään halo -tyyppisen silmämeikin, johon sain käytettyä suurinta osaa paletin sävyistä. Häivyttelin luomivakoon paletin punertavia sävyjä vaaleimmasta tummimpaan ja keskelle luomea painelin paletin kultaista sävyä. Ulkonurkkaa tummensin hieman tummalla ruskealla ja alaluomella toistui sama homma kuin yläluomellakin.


Päädyin tekemään myös ohuen siipirajauksen, jotta sain tähän lookkiin vielä vähän lisää rakennetta ja selkeyttä. Silmämeikki oli todella helppo toteuttaa, se ei oikeastaan vaatinut muuta kuin kovaa blendaamista ja paljon. Kaikki paletin sävyt sulivat onneksi kauniisti yhteen ja häivyttely oli melko vaivatonta. Halusin huulimeikin mätsäävän yhteen silmien kanssa ja kävinkin aika pitkään läpi mun huulipunakokoelmaa. Lopulta päädyin ColourPopin ultra matte lip -huulilakkaan sävyssä Wild Nothing, joka oli muistaakseni osa viime joulun kokoelmaa. 





Kuten tästä näette, Rustic Antique on täynnä niitä upeita lämpimiä sävyjä ja tämä paletti onkin aika täydellinen syksy paletti. Paletissa on paljon samankaltaisuutta, mutta kuitenkin riittävästi myös niitä erilaisia sävyjä, jotta tällä pystyy tekemään monenlaisia meikkejä. Kuvaan sydämellä merkatut sävyt ovat niitä, joita käytin tässä meikissä. Paletti yllätti mut pigmenttisyydellään, lähes kaikki sävyt päästi hyvin väriä ja ne blendaantuivat kauniisti. Paletista löytyi toki myös pari hieman kovempaa sävyä, joita sai työstää enemmän, mutta ei mitään mahdotonta. 



Mun lisäksi tähän Rustic Antique -porukkaan kuuluu Look by Mari / Ria G / Fantazya / Coral shadow / Magicbunny / High & Light / Kynsipöllö kosmetiikkapuussa / Pakolliset -tai ainakin melkein / Charming Nails käy kurkkaamassa myös näiden upeiden naisten meikit! Mä ainakin mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea muut ovat saaneet tällä aikaan :).

Sitten päästään siihen alekoodiin! Kun ostat kolme NYX professional makeup tuotetta, saat edullisimman puoleen hintaan syöttämällä pretty.fi verkkokaupan kassalla koodin NYXIFHMAJ. Ostaessasi kuusi tuotetta saat kaksi edullisinta puoleen hintaan jne. Koodi on voimassa 9.7.2017 asti! 


Oletteko te seuranneet tätä projektia jo aikaisemmin?
Oletteko saaneet inspiraatiota näistä meikeistä? :)

Love, Mari



26 kommenttia:

  1. Todella kivan meikin teit! Ja ihanan sävyisen punan yhdistit silmiin :)

    VastaaPoista
  2. En kestä, mä valitsin ton valkoisen sijaan ylärivissä viimeisen sävyn, mutta muuten käytin täysin samoja kun sää :D Eli hyvät valinnat hei! Mutta tosi hauska että silti tuli erilaiset vaikka onkin samat sävyt valikoitu! Tuo rajaus tuo ihan erilaista ryhtiä lookiin. Tuo puna on muuten ihana, sopii kokonaisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvin oli valittu! Ja on kyllä jännä miten erilaisia lookkeja kaikki sai aikaan niin samanlaisilla sävyillä :D

      Poista
  3. Tässä paletissa on kyllä upeita sävyjä, joten en lainkaan ihmettele miksi tämän valitsit :D Näitä meikkikuvia katsellessa enemmän ja enemmän alkaa miettiä pitäisikö muutkin paletit itselleen kotiuttaa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, aivan ihana! Mua kyllä houkuttelee kovasti myös Olive you -paletti :)

      Poista
  4. Mä odottelen Gloomy Daysiä. Tätä projektia on ollut kiva seurata ja vielä kivempi oli toki päästä mukaan :) upean meikin teit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tosi mielenkiintonen paletti, jännä nähdä mitä kaikki on siitä keksineet! :)

      Poista
  5. Upea, tulee vähän auringonlasku mieleen tästä meikistä. <3

    VastaaPoista
  6. Ihana meikki. Mä rakastan halo-meikkejä.<3 Kiitos kun olit mukana! :)

    x Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
  7. Tuo kultainen sävy on ihan piste iin päälle muutenkin upeassa meikissä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäsin itsekin kovasti tuosta kultaisen sävyn tuomasta vivahteesta :)

      Poista
  8. Miten mulle ei koskaan tuu mieleen nää halo-meikit kun mietin mitä tekisin naamalleni :D Oon niin jumiutunut siihen tummaa ulkonurkkaan vaaleeta sisänurkkaan -tyyliin. Tosi nätti meikki, tuo kultainen sävy sopii täydellisesti tuohon keskelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, hyvin usein mun meikit on kanssa sitä tummaa ulkonurkkaan, vaaleaa sisänurkkaan -tyyliä, mutta aina välillä sitä innostuu kokeilemaan jotain muutakin :D

      Poista
  9. Tosi kaunis meikki ja sopii upeasti sun silmien sävyyn! Upean kuuma ja kesäinen lookki. Ihanan dewy meikkipohjakin (suomenkieliset sanat taas kateissa ;D ). Oliko tämä taas sen Tatchan suihkeen ansiota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ja kyllä vaan, Tatchaa löytyy tuolta pohjalta plus aika monta muuta hehkutuotetta :DD

      Poista
  10. Hauskasti mullakin samat sävyt olleet käytössä lukuunottamatta tuota kultaista sävyä ja alarivin tokavikaa sävyä. ;-) Kaunis meikki ja sinullakin huulipuna mätsää ihanasti kokonaisuuteen. Toi kultainen sävy on muuten erityisen kaunis kultaisen sävy, en itse yleensä kultaisista kauheasti perusta mutta tässä paletissa on kyllä sen suhteen onnistuttu hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosi jännä kokeilu mun mielestä, tuli ihanan erilaisia meikkejä ja vaikka just käytetty paljon samoja sävyjä :) Mä tykkään kanssa tuosta kultaisen sävystä, se on nimenomaan sellainen antiikkinen ja vähän ruosteinen.

      Poista
  11. Toi kultainen oli kyllä houkutteleva ja mietin itsekin halo eyen tekemistä! Hyvä että joku toteutti senkin sitten ja vielä hyvin! Tosi nätti meikki :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja se on kyllä nätti, jotenkin kivan erilainen kun paletin muut sävyt, mutta sopii silti hyvin joukkoon.

      Poista
  12. Tykkään itse halo-meikeistä ja tämä on kyllä todella onnistunut! Ihanat sävyt valitsit! (:

    VastaaPoista
  13. Mäkin pohdin tällasen halomeikin tekoa itseasiassa täysin samoilla sävyillä, mutta olin tehnyt jo samantyyppisen silmämeikin blogissani niin päädyin sitten tekemään jotain kevyemmän sävystä :) Kiva, että joku sitten toteutti tämän silmämeikin :) Toi kultanen sävy on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halo meikit on mun mielestä aina tosi kivoja, turvallinen vaihtoehto :DD Mutta se sun meikki oli ihan huikeen upea, onneksi teit sen!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...