maanantai 12. kesäkuuta 2017

Uudistunut ecotools

Heippa kaikki ja kivaa uutta viikkoa! Turussa saadaan "nauttia" tänään virkistävästä sateesta, toivottavasti teilläpäin paistelee aurinko :D. Tänään puhutaan hieman uudistuneesta ecotoolsista. Jos ette sattumalta ole vielä huomanneet, on ecotools tehnyt isoja muutoksia tuotteisiinsa ja uudistanut sivellinvalikoimaa oikein kunnolla. Siveltimet ovat saaneet uuden raikkaan ja tyylikkään ilmeen ja ne näyttävän nyt entistäkin laadukkaammilta. Sain ilokseni testiin muutaman ecotools uutuuden ja ajattelin esitellä ne nyt teillekin. Tähän alkuun vielä, että ecotoolsia saa ostettua monista kivijalkaliikkeistä ja netistä ainakin elevenin* ja Sokoksen verkkokaupoista.


Sain kokeiluun pitkään himoitsemani Perfecting blender duo -meikkisienisetin, Full powder puuterisiveltimen ja Enhancing eye set -silmämeikkisiveltimet. Pakkauksilla on raikas luonnollinen ilme, joka sopii mun mielestä ecotoolsin imagoon todella hyvin. Siveltimet valmistetaan bambusta ja synteettisistä karvoista, joten ne ovat täysin vegaanisia ja tietenkin myös cruelty free. 



 Perfecting blender duo sisältää kaksi erikokoista meikkisientä, jotka on molemmat leikattu samaan muotoon. Sieniä voi käyttää sekä kuivana, että kosteana oman maun mukaan. Mulla on tapana käyttää sieniä aina kosteana ja nämä eivät olleet poikkeus. Molemmat sienet turpoavat hyvin veden alla ja saavat myös lisää kimmoisuutta. Nämä tuntuvat pehmeiltä ja levittävät meikin tasaisesti. Oon ollut todella tyytyväinen molempiin sieniin, mutta pääasiassa tulen varmaan käyttämään tuota isompaa. Näiden sienien monet eri pinnat sallivat sen, että yhdellä sienellä saa tehtyä vaikka koko meikkipohjan. Pyöreällä pohjalla tykkään levittää meikkivoiteen, litteällä reunalla esimerkiksi nestemäisen bronzerin, terävä litteä kärki käy hyvin vaikka nenän varjostukseen ja korostukseen ja kyljellään tällä pääsee mainiosti myös silmien alle. Todella monikäyttöisiä sieniä siis, kannattaa ehdottomasti testata jos satut näihin jossain törmäämään! Mainitaan vielä, että nämä ovat hieman jämäkämpiä kuin perinteinen beautyblender.



Full powder* puuterisivellin oli todella iloinen yllätys. Tämä on aivan ihanan muhkea ja super pehmeä. Harjakset on sopivan tiiviisti pakattu ja muotoonleikattuja, jotta tällä saa levitettyä puuterin kasvoille mahdollisimman vaivattomasti ja kuitenkin niin, että kaikki peittävyys tulee hyötykäyttöön. Tämä meni ehdottomasti mun suosikki puuterisiveltimien joukkoon, suosittelen lämpimästi ihan kaikille. Tää on niin ihanan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen, että tekisi mieli vaan sutia tällä kasvoja.


Enhancing eye set sisältää kaksi kaksipäistä sivellintä silmämeikin tekoon. Toisessa siveltimessä on perinteinen shader brush luomivärin levittämiseen koko luomelle ja viistopäinen rajaussivellin. Toisessa siveltimessä on pieni häivytyssivellin ja smudger brush, jolla olen tykännyt levittää luomiväriä alaluomelle. Nämäkin tuntuvat ja näyttävät hyviltä ja siveltimien harjakset ovat miellyttävän pehmeitä. Jokainen on tarkkaan mietitty omaan tarkoitukseensa sopivaksi. Mun suosikkini näistä on tuo alempi, jossa on häivytys- ja smudger siveltimet, ne toimivat ihan täydellisesti! Ainoa vika näissä siveltimissä on tuo kaksipäisyys, jos sitä nyt vikana voi pitää. Näitä on nimittäin melko hankala säilöä ainakaan pystyasennossa ilman, että toinen pää on vaarassa lyttääntyä. 



Mitä mieltä te olette ecotoolsin uudesta ilmeestä?

Love, Mari

*Postaus sisältää affiliate linkkejä
**Tuotteet saatu pr-näytteinä

14 kommenttia:

  1. Mä olen tykännyt isommasta sienestä ihan älyttömästi. Samoin tuo puuterisivellin on syrjäyttänyt muut ja on päivittäisessä käytössä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi puuterisivellin on nyt ollut mullakin käytössä joka päivä siitä asti kun sain nämä käsiini, se on ihan huippu! :)

      Poista
  2. Iso puuterisivellin vaikuttaa upealta. Mulla olis just sellasen tarve:).
    En ole Ecotoolsin uutuuksia vielä kovinkaan monessa paikassa nähnyt. Toivottavasti niitä tulee myyntiin laajemminkin piakkoin:)
    Ihanaa uutta viikkoa Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana, käy ehdottomasti hypistelemässä jos törmäät jossain :)
      Kiitos ja ihanaa viikkoa myös sulle, jospa se aurinkokin sieltä alkaisi pilkottaa!

      Poista
  3. En omista Ecotoolsin siveltimiä, mutta olen joskus kaveriltani lainannut niitä ja tykkäsin! Ajattelin ensin, että onpa kätevä kun siveltimessä on kaksi päätä. Totta kuitenkin tuo, että ne on vaikea laittaa pystyasentoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä uudet on mun mielestä jopa vielä parempia kuin vanhat, vaikka nekin oli tosi hyviä :) Nuo kaksipäiset on varmasti käteviä matkoilla, mutta säilöminen tuottaa päänvaivaa.

      Poista
  4. Tuli ihan mahtava idea noista kaksipäisistä siveltimistä! Pitäisi kokeilla tehdä sellainen teline seinälle johon painetaan sudit kiinni niin kuin tussikotelossa. Hmm tussikotelo siis seinälle kaksipuoleisella teipillä kiinnitettynä... Kyllä, huomaat varmaan tylsää täälläkin kun sataa :)

    VastaaPoista
  5. Toi iso sieni on kiva, ei ehkä tarpeeksi pehmoinen mun makuun, mut tykkään muotoilusta. Pienempi sieni on tosi kova mielestäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tuosta isosta tosi paljon, vaikka ei olekaan yhtä pehmeä kuin vaikka se BB. Jotenkin se jämäkkyys sopii mun mielestä joidenkin meikkivoiteiden kanssa. Tuolla saa levitettyä hyvin ne, mitkä BB:llä ei liiku mihinkään :).

      Poista
  6. Moi, kiva, että tuotteet ovat vegaanisia. Hyvin asiantuntijamainen postaus sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä on tosiaan paljon hyviä ominaisuuksia ja vegaanisuus on monelle tosi tärkeää myös kosmetiikassa :)

      Poista
  7. Tosi raikas ja kaunis on uusi ilme :)Merkki ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta vaikuttaa laadukkaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin nyt uudistuksen jälkeen nämä on todella laadukkaan oloisia, suosittelen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...