torstai 22. kesäkuuta 2017

Signe Seebid luonnonkosmetiikka

Kirjoittelin teille eilen meidän kauneusbloggaajien vierailusta Tallinnaan Signe Seebidin tehtaalle (jos et ole vielä kurkannut eilistä postausta, käy ihmeessä lukemassa se nyt). Reissun aikana pääsimme tutustumaan paikan päällä moniin Signe Seebid luonnonkosmetiikkatuotteisiin ja pois lähtiessämme saimme vielä mukaan pienet goodie bagit, joiden sisältöön tutustumme tänään. Mä olen suurinta osaa näistä ehtinyt jo testaillakin, joten osaan antaa myös pienen ensivaikutelma arvioinnin tuotteista.


Saamastamme goodie bagista löytyi kiinnostava uutuus, eli kristalli deodorantti. Deodorantin lisäksi pussissa oli huulivoide, jalkavoide ja palasaippua. Eivätkö nämä pakkaukset ole ihan yltiökauniita ja romanttisia? Näistä tulee aina hyvälle mielelle ihan vaan jo katselusta :)


Aloitetaan vaikka siitä deodorantista. Näitä oli ainakin kolme eri versiota; täysin tuoksuton, laventelin tuoksuinen ja tämä ruusun tuoksuinen. Valitsin itselleni ruusun, koska se miellytti minua eniten tuoksuna. Kristallideodorantti on täysin luonnonmukainen suihkutettava deodorantti, joka pitää hienhajun loitolla. Tämä ei siis ehkäise hikoilua, mutta kontrolloi hyvin hajuja. Itse olen käyttänyt tätä nyt muutaman päivän ja ollut positiivisesti yllättynyt. En tosin ole vielä tehnyt mitään kovin hikoiluttavaa tämän kanssa, joten tositoimiin se ei ole ehtinyt.


Jalajahutaja Kookosmünt aiheutti mulle hieman päänvaivaa. Tämä kun on ilmeisesti jonkinlainen näytekoko, ei pakkauksessa ole suomennoksia. Mun huikealla päättelykyvyllä ja eestinkielen taidolla päättelin tämän kuitenkin olevan jonkinlainen viilentävä jalkavoide tai öljy. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä! Tässä on käytetty oletettavasti kookosöljyä pohjana, koska koostumus tuntuu samalta kun koskisi kookosöljyä. Tuoksu on ihanan raikas minttuinen ja tämä onkin ollut yksi mun suosikeista nyt. Voin kuvitella miten ihana tämä on kuumana kesäpäivänä kun jalat kaipaa hieman piristystä. 


Toinen mun lemppareista on ollut mandariinin ja greipin tuoksuinen huulivoide. Tässä on todella miellyttävä koostumus, joka ikäänkuin sulaa huulille hoitavaksi peitoksi :D. Tuoksu on myös aivan ihana, jos satut pitämään sitrustuoksuista kuten minä. Tästä tuli mun ehdoton luottotuote!


Viimeinen kassista löytynyt tuote oli silkkisaippua. Tässä palasaippuassa on käytetty luonnollisia, ihoa hoitavia raaka-aineita ja se tuntuu jo kädellä koskettaessa ihanan silkkisen pehmeältä. Tässä tuoksuu aromaattinen ylang-ylang. Olen yleensä melko huono käyttämään palasaippuoita, mutta tälle annan ehdottomasti mahdollisuuden. Voisikohan tällä muuten pestä myös meikkisiveltimiä? Pitää ottaa kokeiluun. 


Viimeinen tuote ei tullut kassista, vaan ostin sen Kaubamajan kosmetiikkaosastolta. Näimme siellä hyllyllisen Signe Seebid tuotteita ja luonnollisesti piti päästä tutkimaan mitä kaikkea sieltä löytyi. Mansikka-vanilja kasvonaamio on kiinnostanut mua jo pitkään, koska oon lukenut tästä muista blogeista. Nyt kun siihen törmäsin ihan livenä, en voinut olla ostamatta. En ole vielä ehtinyt tätä testaamaan, mutta vitsit odotan kyllä innolla!

Suomesta Signe Seebid tuotteita saa tosiaan ostettua Bona Valere verkkokaupasta ja nykyään myös osa Prismoista on ottanut tuotteita valikoimiinsa! 

Onko Signe Seebid tuotteet teille tuttuja?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Mansikka-vanilja naamio on ihan paras! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiva kuulla, ootan niin innolla sen testailua! Mihin oot sitä jauhetta sekoittanut? :)

      Poista
  2. Mä oon tykännyt myös kaikista näistä. Saippuaa en ole vielä testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just kannoin saippuan kylppäriin, ajattelin kokeilla sitä sekä siveltimille, että ihan itselleni :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...