perjantai 16. kesäkuuta 2017

Glamglow uutuuksia

Glamglow on tänä keväänä tuonut markkinoille paljon kiinnostavia uutuuksia, ja Kicksin alesetelin poltellessa taskussa minä kotiutin näin aluksi kaksi mua eniten kiinnostanutta tuotetta. Näitä on näkynyt tässä kevään ja alkukesän aikana vähän joka puolella somessa ja blogeissa, joten varmasti suuri osa teistäkin on näihin jo törmännyt. Katsotaan kuitenkin mitkä tuotteet mulle valikoitui ja mitä oon niistä tykännyt nyt lyhyen testijakson jälkeen.


Nappasin siis ostoskoriini kaksi tuotetta, joista toinen oli sellainen minkä olin päättänyt ostaa jo etukäteen. Glamglow glowsetter makeup setting spray on kiinnostanut mua siitä lähtien kun näin sen ensimmäistä kertaa somessa. Toinen hankintani oli Glamglow Dreamduo overnight transforming treatment, joka on siis öisin käytettävä tehohoito kasvoille.


Päälisin puolin Dreamduo näyttää samalta kuin ne perinteisen Glamglow naamiot, jotka on pakattu näihin pyöreisiin purnukoihin. Tässä on kaunis metallinhohtoinen pinta ja pakkaus näyttää ja tuntuu kaikin tavoin ylelliseltä. Kantta koristaa Glamglown tähtilogo ja kyljestä löytyy sitten ne muut tiedot.


Sisältä löytyykin sitten kaksi eri osiota ja hyvin mielenkiintoisen näköiset tuotteet. Tämä kaksivaiheinen yöhoito herätti mun kiinnostukseni nimenomaan tuon kaksivaiheisuuden vuoksi. Tää näytti tosi hauskalta ja ennenkaikkea tuoksuu aivan ihanalle! Vaaleampi aine on seerumia, joka levitetään ensin puhtaille kasvoille. Sen annetaan imeytyä noin 30 sekuntia ja perään levitetään tuo jännän näköinen harmaa tökötti ja valmista tuli! Tämä yhdistelmä tuntuu kasvoilla todella miellyttävältä ja yön aikana se sitten tekee taikojaan. Aamulla saa herätä ihanan pehmeään ja terveen näköiseen ihoon. Olen tykännyt tästä tosi paljon!


Glowsetter on ihanan raikkaan ja makean tuoksuinen meikinkiinnityssuihke. Tämä toimii ihan joka tavalla, suihke ei ole liian märkää vaan se ruiskuaa kasvoille kevyenä suihkepilvenä. Tuoksu on todella todella miellyttävä ja tämä kiinnittää meikin hyvin, samalla kun se saa meikin näyttämään luonnollisemmalta häivyttäen ylimääräistä puuteria ihoon. Meikinkiinnityssuihkeet ja ylipäätään kaikki kasvosuihkeet on mun heikkous, joten arvatenkaan en voinut jättää tätä kauppaan ja hyvä niin! Huippu tuote tämäkin.


Oletteko te törmänneet Glamglow uutuuksiin jo kaupoissa?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Oi hitsi nää vaikuttaa kyllä kiinnostavilta! :) Etenkin tuo kaksiosainen hoito herätti mun mielenkiinnon, mietin että miten hyvin tuo oikeanpuoleinen jälkeenpäin laitettava tökötti imeytyy ja miten suuri kerros sitä kuuluu laittaa? Lumenen lähde-naamiohan muodostaa kalvon ihon pinnalle jolla voi sitten nukkua, tekeekö tämä vähän saman efektin?

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se imeytyy tosi hyvin! Näyttää tosi jännältä, mutta levittyi iholle ihan tavallisen kosteusvoiteen tavoin. Oon laittanut ihan kevyesti ainakin toistaiseksi ja hyvin on toiminut. :) Jättää ihon hieman tahmeaksi tosin, mutta ei varsinaista kalvoa mun mielestä tee.

      Poista
  2. En ole törmännyt Glamglown uutuuksiin ja brändi on minulle aivan tuntematon, meikit ostan pääasiassa marketista ja meikkipussi onkin täynnä Lumenea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenelta löytyy nykyään tosi laadukkaita ja kivoja meikkejä, itsekin käytän paljon niitä :)

      Poista
  3. Mä tulin heti tutkimaan näitä uusia blogituttavuuksia minulle! :) Kun ehdin junaan ja on aikaa, hih. Kiva päivä oli, tsemppiä kotimatkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun kävit! :) Ja oli tosi mukava tavata, kiitos vielä viimeisestä. Kotimatka sujui onneksi ihan leppoisasti :D

      Poista
  4. Ihan uusia tuttavuuksia mullekin!
    Kuinka tuo suihke on toiminut?

    henna
    www.stoori.fi/pakkomielteita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvin, oon täysin ihastunut siihen nyt! Ollut käytössä joka päivä oston jälkeen, se kertoo jo paljon :D

      Poista
  5. Nimi on tuttu, mutten ole tarkemmin perhehtynyt. Mutta mielenkiintoni kyllä heräsi molempien tuotteiden osalta! Mulla onkin etsinnässä hyvä meikinkiinnityssuihke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä Kicksissä suihkuttelemassa ja nuuhkimassa, tuo on tällä hetkellä ihan mun lemppareita :) Jos kiinnostaa suihkeet enemmänkin, tein näistä juuri vertailua tämän postauksen jälkeen.

      Poista
  6. Hieno postaus. Glamglow on minulle aivan uusi ja tuntematon kosmetiikkamerkki.

    VastaaPoista
  7. Nää molemmat kiinnostat kovasti! Ja kuulun niihin joista on ihanaa ku erilaisia mistejä virtaa vieläki markkinoilla :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, mä kanssa! Suihkeita ei vaan voi olla liikaa :D Mulla on ihan perus kasvosuihkeitakin ympäri kotia ja joka laukussa ja töissä tietty myös :P

      Poista
  8. Tuo suihke on kiinnostanut muakin jo hetken aikaa! Käytän mistejä joka päivä, että niitä voin hyvällä omallatunnolla hankkiakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä ainakin koesuihkimassa, mä oon ihan rakastunut tuohon! :) Suihkeita ei tosiaan voi olla liikaa, niitä kuluu kuitenkin jatkuvasti ja kiva olla vähän erilaisia eri tarkoituksiin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...