keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Meikki-keskiviikko; turkoosi meikki

Moi kaikille! Tänään ollaan tuttuun tapaan meikki-keskiviikon parissa ja mulla olisi teille näytillä hieman värikkäämpi lookki. Oon pitkään nyt tehnyt niitä perus pronssisia ja kuparisia meikkejä, joten ajattelin pitkästä aikaa kokeilla vähän jotain muutakin ja pakko sanoa, että tästä meikistä tykkäsin itse todella kovasti. Mä rakastan tuota kirkasta turkoosia sävyä jotenkin ihan hurjasti. Usein sitä  vihreäsilmäisenä välttelee sinisiä sävyjä, mutta pitäisi vaan uskaltaa kokeilla enemmän. Tällä kertaa mulla ei ole tarkkaa tuotelistaa teille, koska en kuvitellut kuvaavani tätä meikkiä ollenkaan. Muistan kuitenkin ne tärkeimmät käytetyt, eli mitä on silmissä ja mitä on huulissa.Pohjameikkiin käytin mun pannuprojektistakin löytyvää Urban Decayn Naked skin -meikkivoidetta, joka alkaa vihdoin olla loppusuoralla. Kova työ sen käytössä on ollutkin! Toki sitä on vieläkin jäljellä moneen meikkiin, mutta tulosta on tehty. Se on yksi mun suosikki meikkivoiteistani, mutta alkaa olla jo sen verran vanha, että täytyy saada kulutettua loppuun. Voisinkin tehdä tässä lähiaikoina jonkun pannuprojektikatsauksen.


Silmämeikkiin käytin ihanaa Juvia's Place Masquerade palettia, joka on sekoitus ihania kirkkaita värejä ja sitten niitä lämpimiä neutraaleja. Juvia's Place toimittaa muuten nykyään suoraan Suomeen, joten jos nämä ihanat paletit kiinnostaa niin nyt niitä saa myös ilman välikäsiä. Postikulut on vielä todella korkeat, niistä saa maksaa enemmän kun itse paleteista, mutta vaikka kimppatilauksiin ihan jees. Toki Shipito toimii edelleen ja on huomattavasti edullisempi vaihtoehto. 


Huulipunaksi valikoitui viileänsävyinen tarte creamy matte lip paint sävyssä Texas toast, joka oli osa Grav3YardGirl Bunnyn kokoelmaa. Tarten lip paintit on yksiä mun suosikkeja, ne tuntuu niin ihanilta huulilla eivätkä kuivata lainkaan. Nämä creamy versiot eivät kuivu mataksi, joten ne lähtee kulumaan ja tarttuvat kiinni lasiin yms. Quick dry versiot taas kuivuvat kokonaan perinteisen huulilakan tapaan. 


Mitä piditte hieman värikkäämmästä meikistä välillä?

Love, Mari

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...