perjantai 14. lokakuuta 2016

Cien - Vaativaankin makuun?

Kuka teistä on nähnyt telkkarissa tai muualla niitä Lidlin uusia meikkimainoksia? Mua ärsyttää ne ihan suunnattomasti, mutta jotenkin ne on vaan toimineet, koska huomio kiinnittyi (vaikkei kovin positiivisessa mielessä). Sloganina kampanjassa on "vaativaankin makuun", joka yhdistettynä Lidliin vaikuttaa aika mahdottomalta yhdistelmältä kosmetiikan osalta. Mä halusinkin lähteä testaamaan tän mainoksen paikkaansapitävyyttä ja kipitin Lidliin ostamaan kasan Cien meikkejä. Käsittääkseni Cien meikit on nyt uudistettu tai tuotteita on lisätty tai jotain, minkä vuoksi niitä nyt niin kovin mainostetaan. Mutta miten niiden kanssa kävi? 


Mä nappasin ostoskoriini CC-voiteen, eyelinerin, huulipunan ja kolme luomiväriä. Muita tuotteita (ripsaria, meikkivoidetta ja BB-voidetta lukuunottamatta) ei mun lähi Lidlin hyllystä löytynyt, en tiedä kuuluuko valikoimaan edes muuta? Ripsaria en lähtenyt ostamaan, koska annoin juuri äidille yhden Cien ripsarin, en usko niiden vakuuttavan. 


Aloitetaan vaikka luomiväreistä. Valitsin kolme neutraalia sävyä, joilla ajattelin saavani aikaan helpon arkimeikin. Nää tuntui swatchatessa tosi kivoilta ja olinkin positiivisesti yllättynyt, kuinka pehmeitä nää on! Luomilla nää toimii ihan kohtalaisesti, mutta sävy tuossa pannussa hämää paljon. Vaaleanpunainen ei ole ollenkaan noin punainen, vaan ennemminkin kevyt shimmerinen häivähdys pinkkiä. Ruskeakin on oikeasti paljon vaaleampi. Omaksi suosikikseni näistä nousi tuo vaalea mattasävy, joka toimi näistä parhaiten ja siinä oli myös paras pigmentti.  Käytin vaaleanpunaista myös poskilla poskipunan/highlighterin sijasta ja samoin ruskealla kokeilin hieman varjostaa kasvoja. Hätätilanteessa nuo menisi siinäkin, mutta en näe mitään syytä käyttää niitä niin enää uudestaan.


Nestemäisen rajausvärin ostin ruskeassa sävyssä, koska sellaista mulla ei vielä ole ja ajattelin sen käyvän hyvin arkimeikkiin. Tuo oli aikamoinen pettymys, ei todellakaan sovi mun vaativaan makuun. Pigmentti on kehnoa ja tätä saa kerrostaa oikeen kunnolla jos haluaa tasaisen rajan. Pysyvyys ei myöskään ollut kovin hyvä, lähti leviämään ja kului pois melko helposti.

Perfect Nude CC cream ei ollut myöskään hitti. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etten tiedä kuuluuko tämä johonkin vanhaan sarjaan eikä siis ollenkaan näihin uusiin meikkeihin? Oli miten oli, tää oli kehno. Tuote ei levittynyt sitten millään vaan rullaantui pois sitä mukaa kun sitä yritti kasvoille häivyttää. Postauksen lopussa olevassa kuvassa kaikki peittävyys on tullut peiteaineella. Tälle en näe olevan yhtään mitään käyttöä. 


Suosikki tuotteekseni nousi tämä kaunis huulipuna, ylläri ylläri. Huulipunat on aika helppo tuote, ne on hyvin harvoin täysin surkeita. Tää oli kyllä oikeesti tosi kiva, ihanan kermainen ja kosteuttava koostumus ja sävy on todella kaunis. Jos jotain meikkejä tulen lisää hankkimaan joskus, niin näitä huulipunia. 


Swatcheista näkyykin aika hyvin tuo kaunis huulipuna! Myös kaikki luomivärit olivat ihan kohtalaisia, etenkin Vanilla cream. Kaksi muutakin oli teoriassa ihan ok, ei vaan ihan niin tummia kun oletin. Rose garden toimii hyvin sisänurkan ja kulmaluun korostuksena! Floppi oli tuo ruskea lineri, jota kuvaan olen saanut hangata monta kerrosta ja silti se on epätasainen. 


Tässä vielä kevyt ja helppo arkimeikki ylläolevilla tuotteilla. Lisäksi käytin ainoastaan peiteainetta ja ripsiväriä sekä kulmakynää. Kuten näkyy, vaaleanpunainen sävy ei luomilla ole lainkaan vaaleanpunainen, vaan pelkkää helmiäishohtoa. Samoin ruskea on todella vaaleaa tuolla ulkonurkassa. 

Eipä nämä nyt kuitenkaan mun mielestä olleet niin hyviä, kun mainos antaa ymmärtää. Edullisia toki ja ihan ok vaikka nuorelle ensimeikeiksi, mutta en näe itseni näihin kajoavan enää toista kertaa (huulipunaa lukuunottamatta). 

Oletteko te kokeilleet Cien meikkejä? Mitä ootte mieltä?

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Mua kans ärsyttää se mainos :D Cien-kosmetiikkaa en ole tainnut testata ripsaria enempää eikä sekään minua ole vakuuttanut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän kokeilun perusteella voin sanoa, ettet ole kamalasti menettäny :D

      Poista
  2. Olenkin miettinyt näitä, mutta en ole kuitenkaan saanut testattua. No sen ripsarin testasin kun tuli livboxissa, ja ei ollut kovin hyvä, joten ehkä sen vuoksi ei ole ollut kiire testata näitä muita. Mutta nyt ei edes tarvitse testata :D säästyi ne eurot ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä annoin sen ripsarin suoraan äidille kun arvelin ettei olisi mulle mieluinen :D Kyllä näihinki rahaa sai palamaan, vaikka muka halpoja onkin, niin ei sitä ihan roskaan viitti laittaa :)

      Poista
  3. Olenkin miettinyt näitä, mutta en ole kuitenkaan saanut testattua. No sen ripsarin testasin kun tuli livboxissa, ja ei ollut kovin hyvä, joten ehkä sen vuoksi ei ole ollut kiire testata näitä muita. Mutta nyt ei edes tarvitse testata :D säästyi ne eurot ♡

    VastaaPoista
  4. Mä en ole nähnyt yhtään mainosta, johtuu varmaan siitä etten katsoa telkkaria kuin tunnin kerran viikossa, ja silloin ko. mainosta ei ole pyörinyt. :D Mut tollaisiahan ne on, joskus joskus tarpeeksi ärsyttää niin se jää sitten takaraivoon.

    Tosi kauniin meikin olet tehnyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin katson telkkarista vaan tiistaisin Kadonneen jäljillä ja Ensitreffit alttarilla :D Jotenkin on vaan noi mainokset osuneet hyvin niihin väleihin ja on kyllä ärsyttävä!

      Poista
  5. Ai se mainos, jossa on se suomalainen huippumalli? :D Olen ihmetellyt kun blogeissa ei ole pahemmin näkynyt postauksia tästä aiheesta. Kiva, että sä uhrauduit meidän muiden puolesta. :D Tuo huulipuna näyttää kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaan, se missä puhutaan englantia ja on se nyrpeä nainen :D En tunnista mitään malleja ni siitä en tiedä. Huulipuna oli joukon helmi, siitä tykkään! :)

      Poista
    2. Just se mainos! Argh! :D Mua jäi vaivaamaan tuo malliasia ja piti googlettaa. Iltalehdessä oli tällainen juttu: http://www.iltalehti.fi/kauneus/2016082422217287_ka.shtml Käyttääköhän toi oikeasti noita luomivärejä..

      Poista
  6. Lidlin Cien BB-voide on hyvä. Ei nyt ihan paras kokeilemani, mutta hintaisekseen oikein mainio. Yksi huulupuna löytyy myöskin ja sekin on ihan jees. Jossakin mainoksessa näkyi peiteainettakin olevan, mutta enpä ole sitä paikallisissa Lidleissä ainakaan vielä nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, harkitsin BB ja CC-voiteen välillä, vissiin väärin sitten :D Peiteainetta mäkin hyllystä etsiskelin, olisi ollut kiva lisä vielä, mut ku ei niin ei.

      Poista
  7. Tuo CC-voide ja rajaus taisivat olla myynnissä vain tietyn erän verran, muistelisin näin. Luulenpa, että jos haluaa testailla edullista ja oikeasti toimivaa kosmetiikkaa, niin Essence on siinä kategoriassa voittamaton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, nappasinkin ne eri hyllystä kun muut. Pitää ehkä jossain kohtaa raaskia sitä meikkivoidetta kokeilla vielä. Essence on kyllä selkeesti tässä vertailussa parempi :).

      Poista
  8. Mäkin arvostelin osaa Cien -meikkipuolen tuotteista ja petyin itse myös kaikkeen muuhun paitsi noihin huulipuniin (jotka oli aivan äärettömän hyviä!). Mielestäni vähän liikaa laitettu kampanjaan, jonka tuotteet eivät kuitenkaan vastaa ollenkaan sitä mitä on markkinoitu. Harmillista sinänsä.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin, miksi ihmeessä kampanjoida niitä niin kovasti jos ne ei sitten kuitenkaan toimi? Kyllähän ihmiset sen huomaa nopeasti ja puskaradio toimii.

      Poista
  9. Juuri tänään testasin Cienin eye linerin mustaa versiota. Ja samaan päädyin kuin sinäkin, aivan luokattoman huono! Musta väri on lähinnä harmaa, koska pigmenttiä on niin vähän :/

    Tuo mainos on tosiaan ihan superärsyttävä! Jotenkin typerää, että halpisketjun meikkien mainoslause on "vaativaankin makuun" ja mainoskasvona on joku huippumalli. Ehkä ennemmin olisi kannattanut korostaa halpaa hintaa kuin huippulaatua (jota tuotteet eivät edes ole)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin olisin tehnyt, valttina nimenomaan on se hinta. Laatu ei tosiaan sovi ainakaan mun vaativaan makuun :D

      Poista
  10. Mä olen tykännyt hirveästi siitä sinisestä luomiväristä, sävy on oikein hyvä ja pigmenttiäkin ihan tarpeeksi makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt! Vaalea luomiväri oli myös tosi kiva, ehkäpä sinisessä samanlainen koostumus :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...