torstai 27. lokakuuta 2016

Kuukauden parhaat videot // Halloween edition

Heippahei! Olisi taas kuukauden parhaiden videoiden aika. Jos et ole blogiani seurannut aikaisemmin, tarkoituksena on siis listata teille muutamia mun suosikki youtube videoita kuluneelta kuukaudelta. Mähän katson youtubea päivittäin, pääasiassa kauneuspainotteisia videoita, mutta välillä jotain muutakin. Tänään tehdään tää hieman eri tavalla, Halloweenin kunniaksi. Olen siis koonnut teille mun omat suosikki Halloween tutoriaalit ja muut aiheeseen liittyvät videot, toivottavasti saatte näistä inspiraatiota tai ainakin iloa!


Ensimmäisenä listalta löytyy Amanda Ensingin tuorein Halloween tutoriaali "Cheshire cat". Tää on jotenkin ihan tajuttoman hieno ja tykkäsin videosta todella paljon. Mä tykkään muutenkin vähän "nätimmistä" Halloween meikeistä, eli tältä listalta ei tule löytymään montaakaan kammottavaa ja ällöttävää lookkia. 


Pakkohan tämä Jaclyn Hillin "Cruella De Vil" oli ottaa myös mukaan, ihan vaan koska 101 Dalmatialaista on ehkä paras piirretty ikinä. Cruella on tosi mielenkiintoinen hahmo ja mun mielestä Jaclyn onnistui aika hyvin tuomaan hänet uudelle vuosituhannelle kuitenkin tyylille uskollisena. Ja videon intro on ihan huippu!



Jotta mukaan saatiin vähän jotain kammottavaakin, valkkasin tän Shaaanxo:n "Valak nun" tutoriaalin. Pakko myöntää, että en tiedä kuka tää Valak tyyppi on tai mistä elokuvasta, mutta lopputulos on tosi makee ja kamala samaan aikaan. Ja hei vaikuttaa myös aika helpolta, mitä mä aina arvostan! Kannattaa vilkaista Shaaanxon muitakin tutoriaaleja, koska tänä vuonna on tullut jo monta tosi kivaa Halloween lookkia!



Tää Nicole Guerrieron ihana karkkilookki on syötävän herkullinen, mutta tässä on myös se vähän karmeempi puoli. Mun mielestä tää oli jotenkin tosi kivasti keksitty, hauska idea ja toteutus oli onnistunut. Nicole on myös ihan ässä aina näiden Halloween tutoriaalien kanssa, joten suosittelen klikkaamaan ihan kanavalle ja katsomaan ne kaikki!



PatrickStarrr on tehnyt kanssa paljon Halloween videoita tänä vuonna ja suurin osa collabina muiden tubettajien, kuten Laura Leen kanssa. Tää video pääsi listalle, koska Spice Girls! Kuka nyt ei haluaisi pukeutua spaissariksi? Videolta löytyy linkit myös muiden spaissarien lookkeihin, jos et halua olla juuri Scary Spice ;)



Viimeisenä mukana on vielä yksi random video, jossa miehet testailee näitä eläimellisiä Halloweentutoriaaleja, jotka on viime vuosina olleet suosittuja. Tää oli ihan vaan hauska, kuten aina tälläset "miehet, jotka ei osaa meikata" videot on :D.

Siinäpä ne mun tän kuun lempparit, tai ainakin osa niistä (kaikkia en millään voi linkata, postaus olisi pari kilometriä pitkä). Linkkailkaa mulle kommenttiboksiin omia suosikkejanne niin käyn katsomassa, olisi ihanaa löytää taas uutta seurattavaa! :)

Hauskaa Halloweenia kaikille!

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Seuraan Shaaanxoa säännöllisesti ja hän onkin ykkössuosikkini kaikista kauneustubettajista. Halloween-jutut eivät minua ihan hirveästi kiinnosta, mutta videoita on ihan hauska katsella. Valak Nun -video (en minäkään tiedä mikä se on) on aivan mielettömän hyvä, siis todella creepy;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa seuraan Shaaanxoa uskollisesti ja hän on yksi lemppareista :) Musta nää tän vuoden Halloween tutoriaalit on ollut tosi hauskoja katsoa, etenkin just tuo Valak, siis hyi kamala! :D

      Poista
  2. Heiiii, ihana tuo Chesire! :D Ihan mahtava! Mä tykästyin hurjasti Laura Leen mönkään menneen kauneuskirurgian Halloweentutoon, se oli jotenkin erilainen ja mahtava, kun tuntuu siltä, että noi kaikki kallot ja muuten groteskit verihelvetit on nähty moneen kertaan ;) Ja tämä siis kyseessä: https://www.youtube.com/watch?v=L24ehp_qZUM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Mulla on toi Laura Leen video pyörinyt tilauslistalla, mut en oo saanut vielä katsottua. Nyt kun kehuit sitä niin kovasti ni katon heti :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...