maanantai 10. lokakuuta 2016

Lokakuun Livbox - Syksyä piristämään?


Noniin, heippa vaan kaikki! Nyt olisi taas aika kurkistaa Livboxiin. Mietin pitkään, että viitsinkö tehdä tässä kuussa Livbox postausta ollenkaan, mutta päätin kuitenkin jakaa tämänkin kuun boksin kanssanne. Jos yhtään Livboxia seuraat, olet varmasti jo tietoinen, että tämä lokakuun boksi on aiheuttanut aikamoisen haloon meissä tilaajissa, enkä minäkään ollut poikkeus. Kyllä sitä suu loksahti auki laatikkoa avatessa, eikä missään nimessä hyvässä mielessä. Mun mielestä tilaajat ovat olleet aivan syystä närkästyneitä ja toivon todella, että Livboxin tekijät ottivat tästä myrskystä nyt opikseen! Saimmehan toki pahoittelut sähköpostiin jälkikäteen ja 30 pistettä tilille. Ihan jees. Tosin, olisi ollut fiksumpaa pahoitella jo etukäteen, että "nyt kävi tämmöinen kömmähdys, ensi kuussa korvataan tilanne ja ollaan tosi pahoillamme". Mä olisin ainakin ollut silloin paljon positiivisemmalla mielellä vastaanottamassa tätä floppipakettia. 30 lisäpistettä ei myöskään kauheasti mieltä lämmintä, varsinkaan kertatilaajilla.

No mutta, mikä tässä boksissa sitten oli niin huonoa? Katsotaanpa sisältöä vähän tarkemmin!


Ensimmäisenä laatikosta löytyi 60ml kokoinen lämpösuojasuihke TRESemméltä. Tämä ei ole täysikokoinen tuote, mutta kuitenkin ihan myyntikoko ja hintaa tällä on noin 2,5€. Tää tuote jää mulla käyttämättä, joten annan eteenpäin jos tämä jollekin tutulle kelpaisi. 


Toisena laatikkoon oli pakattu 50ml kokoinen näyte Palmoliven suihkusaippuaa. Tän arvo jää aivan olemattomaksi, kun täysikokoisen saa kaupasta alle 2 euron hintaan. Mä en tykkää siitä, että boksiin tungetaan näitä minikokoisia markettisaippuoita. Käyttöön tää tulee, ainakin miehelle.


Lumenen misellivesi oli oikeasti mielenkiintoinen tuote, jota testaan kyllä mielelläni. Tässäkin ongelmana oli tuotteen pieni koko. Tän laskennalliseksi arvoksi tulee noin 2 euroa, vaikka jostain kuulin, että tämä minikoko olisi oikeasti ihan myynnissäkin noin viidellä eurolla?


Tämäkin tuote, eli Moroccanoilin hiusöljy, olisi varmasti ilahduttanut monia jossain toisessa boksissa. Tässä kuussa se sai aikaan vain ärtymystä. Lisää mininäytekokoja! Tämä 10ml näyte kyllä osottautui boksin arvokkaimmaksi tuotteeksi.. mitähän se kertoo sisällöstä muuten? Mulla on tätä kyseistä öljyä jo jemmassa vähän isompi puteli, joten en tiedä mitä tälle teen. Ehdottomasti silti tän boksin helmiä.


L'oréalin pure clay mask ehkä suututti mua eniten. Siis pussinäyte on laskettu yhdeksi tuotteeksi? Tämä olisi oikeasti kiinnostanut ja oon halunnut tätä kokeilla. Voi kun olisivat pakanneet mukaan täysikokoisen tuotteen, se olisi pelastanut paljon tässä kuussa. Kyllähän tää pussukka tulee varmasti käytettyä kuitenkin, mutta arvo jää taas auttamattoman pieneksi.


Ekstrana boksiin oli heitetty Iberon luomivärisivellin, joka oli tän boksin ainoa täysikokoinen tuote eikä siitä ole edes mainintaa varsinaisessa tuotelistassa. Tää oli kyllä kiva, mun suosikki tässä kuussa, mutta ei riitä pelastamaan muuten flopannutta boksia.


Mukana oli vielä toinen pussinäyte "ekstrana", kokeiluun menee, mutta oli tässä kyseisessä boksissa vähän ankea lisä. 

Tän lokakuun Livboxin ongelmana oli siis tuotteiden koot ja arvot. Boksin arvo jäi selkeästi alle hinnan, jonka kuluttajat siitä maksavat ja mun mielestä se on väärin. En tiedä mitä ongelmia siellä on ollut, miksi tää on jäänyt näin vajaaksi, mutta fiksua olisi ollut varoittaa tilaajia etukäteen ja myöntää mokanneensa. Nyt on odotukset korkealla marraskuun boksille, voiko Livbox vielä nousta tästä suosta vai alkaako loru olla loppu? Mitä mieltä te olette?

Mitä ajatuksia tää boksi herätti teissä?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Toivotaan, että marraskuun boxi on sitten vuorostaan ihan super :)

  VastaaPoista
 2. Kertatilaajalle tuo 30 pistettä on kyllä pelkkä märän rätin heitto kasvoille, kestotilaajalle ihan ok korvaus. Olisi todellakin kannattanut informoida etukäteen, silloin vältytään siltä huijatulta ololta mikä tilaajille nyt saattoi aluksi tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, mun mielestä tilanne oli nyt vaan hoidettu todella huonosti!

   Poista
 3. Mä kirjoittelin myös omaan blogiini varsin negatiivisen arvion tän kuun boxista ja ihan syystäkin. Kai myös huomasit, että toi Moroccanoil oli kans ilmaisnäyte eikä jälleenmyyntiin? Mun mielestä 30p oli myös tästä mokasta liian vähän, etenkin kun paljon pienempi moka heinäkuussa palkittiin samalla hyvityksellä. Nopea ja helppo hyvityshän tää oli, kuten Livboxilaiset itse totesivat.

  http://funfitfash.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin kyllä, arvo onkin ihan vaan laskennallinen täysikokoisesta. Oikeastihan tuon(kin) tuotteen arvo olisi pyöreä nolla. Tää kyllä ärsytti, oli sitten kenen moka tahansa, mutta siihen olisi pitänyt puuttua paljon aikaisemmin.

   Poista
 4. Itse ainakin uskon selityksen, että tuotteiden kanssa oli toimitusvaikeuksia (tuntuu että ainakin L'orealin naamio olisi kuulunut olla täysikokoinen, ei näytepusseja ole koskaan aiemmin merkitty tuotteiksi) ja näistä firmojen välisistä sopimuksistahan ei varmasti Livboxilaisilla ole oikeus puhua muille, mikä tietysti johtaa siihen, että kaikki p*ska sataa heidän niskaan :(.
  Ja uskon myös siihen kun sanoivat, etteivät olleet itselleen saaneet bokseja toimistolle ennen kuin tilaajille oli boksit lähteneet matkaan.
  Tästä kohdasta tosin voivat tulevaisuudessa ottaa opiksi, eli eivät laita bokseja lähetettäväksi, ennen kuin ovat itse sisällön nähneet. Tällöin he voivat sitten tilaajia tosiaan varoittaa, jos on jotain häikkää sisällössä.

  Ja jos ja kun on tosiaan jäänyt täysikokoiset tuotteet pois yllättäen, niin todennäköisesti muut boksissa olleet tuotteet (ne paljon huudellut not for sale) ovat olleet sitten "ylimääräisiä kokeilutuotteita" eli toimivat kuten niiden tuotteiden pitääkin.
  Karvas oppitunti on varmasti ollut Livboxilaisille, mutta omat sympatiani ovat kyllä heidän puolellaan. En usko todellakaan, että heidän on ollut "tarkoitus kusettaa" ihmisiä, mitä jotkut ovat huudelleet. Suomessa ei varmasti pienemmillä firmoilla ole sellaiseen varaa (kuten tämäkin kohu taisi osoittaa).
  Odotan kyllä mielenkiinnolla loppuvuoden bokseja tämän kohun jälkeen!
  Itse tuotteista kyllä tykkäsin, olivat mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on ollut jotain vaikeuksia, en halua uskoa että ne tälläsen boksin olisi suunnitelleet ja uskoneet sen uppoavan kuluttajiin. Mun mielestä tilanne kuitenkin hoidettiin väärin, he ovat vastuussa loppupeleissä tuotteistaan ja laatikoiden tarkastuksesta ja jos joku asia on pielessä siitä ilmoitetaan jo ajoissa ja hyvitetään kunnolla. Toivotaan, että oppivat tästä nyt ja vastaavia mokia ei tulla näkemään!

   Poista
 5. Ei ollut kyllä mikään kirkkain helmi tää boxi! Mietin jo että tilaan mutta onneks en..
  Toi Lumenen misellivesi ton kokoinen on ihan myyntikoko ja maksoi Sokoksella 5,90€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa niiden puolesta, kestä on tilanneet vaan tän tai saivat tän nyt ekaksi boksiksi.. Toivotaan, että taso lähtee tästä nousuun! Ja joo huomasinkin, että tuo on oikeesti myyntikoko. Outoa kyllä ja hinnoittelu mun mielestä täysin pielessä, mutta se onkin sitten Lumenen juttuja.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...