maanantai 31. lokakuuta 2016

Bite Beauty Holiday set

Hei vaan kaikille ja mukavaa maanantaita ja lokakuun viimeistä päivää! Huomenna alkaa oikeesti jo marraskuu ja sen myötä mulla joulunodotus :D. Ihan hurjan nopeasti mennyt koko syksy, en osaa yhtään vielä asennoitua tähän marraskuun alkuun. Loppuvuodeksi on luvassa ainakin pari arvontaa, joista etenkin toinen on ihan supermahtihuippu, nimittäin tän vuoden jouluarvonta! Ei mennä kuitenkaan siihen ihan vielä, vaan tutustutaan mun Shopandbox Sephora tilauksen toiseen tuotteeseen. Esittelin teille hetki sitten sen Sephora Favorites setin, jonka tilasin Shopandboxin avulla. Samaan tilaukseen olin laittanut myös ihanan pienen joulusetin Bite Beautylta, joka on nyt esittelyvuorossa. 


Bite Beauty The perfect bite -huulipunasetti sisältää neljä minikokoista amuse bouche huulipunaa, joista kyseinen brändi on erityisen tunnettu. Mä oon halunnut kokeilla näitä jo ikuisuuden, koska nää punat on saaneet osakseen aika paljon kehuja. Setti on pakattu kultaiseen pahvikääröön, jonka alta paljastuu kirkkaanpunainen metallirasia.Itse huulipunat ovat täydellisiä miniversioita alkuperäisistä. Pakkaus on täysin sama, vain pienempi. Tää on sellaista mattamustaa materiaalia, hieman pehmeän tuntuista, tiiättekö mitä tarkoitan? Ei siis mitenkään liukaspintaisia ja kiiltäviä. Jokaisella punalla on oma kolonsa ja mukana on vielä lappunen, josta näkee heti sävyn nimen ja värin.


Tän setin kaikki punat ovat sävyltään melko neutraaleja, mikä on mun mielestä ihan hyvä juttu, nää sopii kaikille. Mukana on ihan nude ja melko tumma punertavan ruskea ja pari sävyä siitä välistä. Koostumus kaikissa on ihanan kermainen ja pigmenttinen. Huulilla näille jää sellainen pieni kiilto pintaan, ei siis ole mitään mattapunia, mutta pysyvyys on kuitenkin ihan hyvää perus huulipunalle. Kuvasta ei ehkä oikein huomaa, kuinka pieniä nää oikeasti on. Yksi hylsy on ehkä pari milliä pikkurilliä paksumpi ja aikalailla pikkurillin pituinen, puna sisällä tietysti vielä pienempi. Näillä saa siis tehtyä tarkkaakin jälkeä ja koska puna on todella pigmenttistä, uskon näiden riittävän kuitenkin pitkäksikin ajaksi. 


Bite Beautya ei myydä Suomessa ja Jenkeissäkin vain Sephorassa, eli näiden tilaamiseen tarvitaan joko lomareissu, tuttuja rapakon toisella puolen tai kikkailua mm. Shopandboxin kanssa. Suosittelen kuitenkin erittäin lämpimästi tutustumaan näihin, jos vaan mahdollisuus aukenee :).

Oletko kuullut brändistä aiemmin?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. En ole koskaan kuullut. Suloisesti pakattuja punia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää on tullut Youtubesta tutuksi, Jenkkitubettajat hehkuttaa näitä kovasti :) Ja on kyllä ihanat pakkaukset, nää on ku pieniä huulipunavauvoja <3

   Poista
 2. Oi miten ihania sävyjä! Näitä pitää vielä joskus testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...