maanantai 24. lokakuuta 2016

Värikäs syysmeikki

Lokakuun viiminen viikko olisi käsillä! Hui miten äkkiä kuukausi on taas mennyt, kohta on oikeesti jo marraskuu. Halloween lähestyy myös kovaa vauhtia, jokos teillä on juhla- ja pukusuunnitelmat valmiina? Mä olen tällä viikolla tekemässä vielä ainakin yhden Halloween meikin, mutta en tiedä ehdinkö sitä blogiin saamaan ajoissa. Muistakaa siis seurata mua instagramissa (marisalomeikkaa) ja snapchatissa (marielina1989) jos haluatte nähdä vielä sen viimeisenkin lookin! :D 
Tänään ollaan kuitenkin hieman perinteisemmän meikkilookin parissa, johon sain inspiraation katsottuani jokin aika sitten CoffeebreakwithDanin youtube videota. Mun mielestä Danin meikki oli aivan upea ja siinä oli käytetty sitä uutta Juvia's placen masquerade palettia, jonka olen teillekin esitellyt. Pakkohan tätä meikkiä oli itsekin kokeilla ja olen rakastunut! Tää sopii täydellisesti syksyyn ja talveen kaikille värikkäiden meikkien ystäville. Mulla on nyt selkeesti menossa joku violetti kausi, kun tuntuu, että oon tehnyt jo vaikka kuinka monta violetin sävyistä meikkiä.
Tää meikki on todella simppeli, mutta näyttävä! Jos siis haluat vaivattomasti muutamalla sävyllä hieman erilaisempaa meikkiä, otapa tästä vinkit talteen (tai käy katsomassa se Danin video). Aloitin meikin pohjustamalla luomet ja kasvot ja tein ihan perinteiseen malliin kasvomeikin valmiiksi. Listaan taas kaikki tuotteet tuonne alas, niin voitte käydä kurkkaamassa jos joku kiinnostaa. Huulille halusin jotain nudea, koska silmät on niin näyttävät. Tähän olisi sopinut loistavasti hieman pinkimpi nude, mutta mä päädyin tälläiseen rusehtavampaan sävyyn. 
Silmämeikin aloitin häivyttämällä luomivakoon lämmintä vaaleaa ruskeaa sävyä ja vein sen aika ylös kohti kulmaluuta. Hieman alemmas luomivakoon ruskean päälle häivyttelin paletista mattaista punertavaa violettia ja hieman mattaista kultahippuja sisältävää pinkkiä. Liikkuvalle luomelle painelin paletin upeaa tummaa shimmeristä violettia ja häivyttelin kaikki sävyt keskenään luomivaossa. Sisänurkkaa ja kulmaluuta korostin vaalealla shimmer sävyllä. Alaluomelle levitin paletin upeaa hohtavaa turkoosia sävyä, jota häivyttelin hieman sillä ensimmäisellä vaalealla ruskealla. vesirajalle mustat rajaukset, ripsaria ja meikki on valmis! Halutessaan voi tietysti lisätä vaikka kunnon paksun siipirajauksen, mutta mä jätin tekemättä, koska mun silmiin meikki ei rajausta vaatinut.

Toivottavasti piditte meikistä! Ihanaa maanantaita kaikille :)

Love, Mari


*Meikissä käytetyt tuotteet*

theBalm Time balm primer
Missha M Magic cushion, No. 23
MAC Pro longwear concealer, NW20
NARS powder, Beach
ABH contour kit
BECCA x Jaclyn Hill Champagne collection face palette, Rosé Spritz & Champagne Pop

The Masquerade palette by Juvia's; Burkina, Zobo, Bori, Makeda, Zola, Giza
Lord&Berry eyeliner, #221 dark black
Essence Forbidden volume mascara

ABH Brow definer, Soft brown
Lumene blueberry eyebrow shaping wax, blond 3

ColourPop Ultra satin lip, Magic wand

6 kommenttia:

  1. Ihana meikki, tykkään tuosta väri-iloittelusta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mä kanssa ihastuin näihin väreihin :)

      Poista
  2. Kaunis silmämeikki. Värit on aivan hillittömän upeat:)

    VastaaPoista
  3. Ihanasti oot yhdistänyt noita värejä! <3 Ja oi, oon vähän ehkä kade tosta Jaclyn Hillin paletista :D

    x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja siis se palettihan on täyttä rakkautta, että siitä saakin olla kade xD

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...